Dnevni horoskop za petek 18. februarja 2022

horoskop
Dnevni horoskop za petek 18. februarja 2022

Dnevni horoskop za danes, petek 18. februarja 2022

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za petek 18. februarja 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Energija, ki jo prinaša prehod Sonca v znamenje rib vodi v tehtanje, precizno analiziranje ter popravljanje stvari, ki jih lahko izboljšate.

Horoskop nasvet za današnji dan: Težje kot običajno se boste posvetili ljubezenski zadevam, saj vas bo bolj mikal karierni napredek.

horoskop
Luna je v znamenju Device

Luna je v znamenju Device

Ugodno za nadurno delo, pospravljanje, čiščenje, rutinska dela, domača popravila, nabiranje in pripravo zelišč, vrtnarjenje, skrb za telo in zdravje, za pomoč in izlete v naravo. Neugodno za družabno življenje. Čas z luno v devici je namenjen želji po izobraževanju na področju prehranjevanja, zato poiščite kakšen nov, zdrav recept, ki vas bo razveselil, vendar izberite bolj enostavnega, saj vaše kuharske sposobnosti ne bodo na vrhuncu.

Ker boste zelo disciplinirani, boste lažje vzdrževali dieto.

Z luno v zemeljski devici boste posvečali pozornost malenkostim. Med čiščenje, ki bo na prvem mestu, spadata tudi čistoča telesa ter skrb za zdravje in osebno higieno. Obsedla vas bo potreba po redu in samoorganizaciji, sistematično in natančno si boste planirali svoje dni, jezila vas bo le pretirana samokritičnost.

Danes ob 16:43 uri preide Sonce v znamenje Ribi

Ko Sonce nastopi v znamenju rib, prihajajo otoplitve. Prisotne je veliko vode, kar simbolizira poplavo čustev in povečano domišljijo. Nagnjeni smo k pesimističnemu počutju. Krivdo dajemo na druge, lahko celo povzročimo krivico. Velik pomen imajo čustva, s katerimi v tem obdobju nismo najbolj zadovoljni. Zelo težko se zaradi nemirnih vibracij sprostimo in umirimo. Čas je primeren za umik v samoto in intenziven razmislek o samemu sebi.

Danes praznuje Molly Ringwald: Astro profil

Njeno Sonce se nahaja v 8. Hiši Vodnarja, kar nakazuje da je svobodna, malce nepremišljena ter da se v življenju odziva spontano. Težke misli in ljudje enostavno ne sodijo v njeno bližino, saj deluje zelo lahkotno in želi imeti vse pod nadzorom. Luna v znamenju Škorpijona ji podarja strastno privlačnost in karizmo, s katero se v ljubezni lažje odloča.

Moški se mora zanjo ves čas truditi, da ima občutek da prejema vso pozornost. Venera v Kozorogu deluje nekoliko hladno, vendar se pod površjem skriva dobrosrčna, topla oseba, ki se je v danih situacijah sposobna tudi prilagoditi ali celo, če je potrebno opravičiti.

Kaj pravi dnevni horoskop za petek 18. februarja 2022?

Rojeni v znamenju vodnarja in rib, dogodki na današnji dan:

  • Drago Leskovšek, slovenski kemik
  • Yoko Ono, japonska umetnica
  • John Joseph Travolta, ameriški filmski igralec
  • Andre Romel Young – Dr.Dre, ameriški raper
  • Urška Hrovat, slovenska alpska smučarka

Na današnji dan s podpisom zadrskega miru se Benetke odrečejo obsežnim predelom vzhodne obale Jadranskega morja. Tina Maze je postala olimpijska prvakinja v veleslalomu. Rodil se je Enzo Anselmo Ferrari, italijanski izdelovalec avtomobilov in Ferdinand Chesarek, ameriški general slovenskega rodu. Rodil se je tudi slovenski pisatelj Bojan Štih in ameriški igralec Matt Dillon kot tudi slovenski alpinist Tomaž Humar. Umrl je Gustave Charpentier, francoski skladatelj in Lovro Kuhar – Prežihov Voranc, slovenski pisatelj.

Čez življenje se lahko pritožujemo edinole, če od njega pričakujemo nemogoče.

Maksim Gorki
Kateri planetarni premiki se bodo zgodili danes?

Dnevni horoskop napoveduje, da Sonce danes ob 16.43 uri preide v znamenje rib.

Katera znamenja zodiaka boste imela danes največ sreče?

Največ sreče boste imeli danes rojeni v zemeljskih znamenjih.

Preberite tudi: POZITIVEN MISELNI VZOREC JE PRAVA IZBIRA

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zaradi vpliva lune v devici se boste počutili ujeti v vseh obveznostih, zato boste ves čas slišali mnenja, da se ne posvečate dovolj svojemu ljubezenskemu področju. Naredite kakšno spremembo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Prizadevanja bodo poplačana in uspelo vam bo, da se boste otresli zakoreninjenih bremen. Zdelo se vam bo, da se vam je po dolgem času uspelo rešiti, končno boste lahko sproščeno zadihali.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Vprašajte se kaj je vzrok trenutnih težav in ga poskušajte z energijo lune v devici odpraviti. Nekaj sprememb bo tudi na področju ljubezni, saj boste polni zanosa po zadevah, ki se bodo začele dogajati.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

S pomembnim dogovorom se boste težko sprijaznili, vendar bo kljub temu prinesel občutek, da si lahko počasi zastavite druge cilje. Bližnjim boste odločno povedali, da ste se spremenili.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Končno vam nihče ne more očitati, da nenehno zamujate. Hitri boste in tako neučakani, da vam bodo težko sledili. Tudi glede ljubezni in srečanja lahko storite kakšen pogumen in tvegan korak.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Občutek, da vas zapostavljajo in da vas ne jemljejo resno, ni enostaven. Vendar bi bilo smotrno premisliti, če morda ne pretiravate. Skušajte na vse skupaj pogledati iz drugega zornega kota.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Polni boste poguma in prepričanja, da ste na pravi poti, vendar vera v zmogljivosti ne bo dovolj. Nasprotja, ki se bodo nizala na kariernem področju boste premagali le z iskrenim pogovorom.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Naj vas ne bo strah odpreti se zanimivim spremembam. Samozavesti bo tokrat dovolj, odločnosti tudi, za motivacijo in vztrajnost pa se lahko zahvalite vplivu lune v znamenju device.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ne razdajajte se preveč, nekdo od znancev vas preveč obremenjuje s svojimi težavami, vmes pa pozabljate na svoje zadeve, ki so zagotovo že potrebne konkretnega soočenja.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Skušajte se bolj poglobiti vase, saj vam bo le to koristilo pri premagovanju težav z zdravjem, ki se nizajo v zadnjem obdobju. Zelo verjetno se boste konec dneva znašli na kavču, popolnoma brezskrbni.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ker vas bo spremljal občutek, da ste močno nasičeni in obremenjeni, se boste z veseljem podali na sprehod. Uživajte več vitaminov in mineralov, ki vas bodo prebudili tudi če ste v stresnem obdobju.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Vse se bo vrtelo okoli stvari, ki so očitno vsem izredno pri srcu. Prijatelji vas bodo sprostili in razvedrili, ter vam pomagali, da si povrnete energijo, ki ste jo v zadnjem času izgubili zaradi finančnih težav.

Vas zanima: INGRID IMA TEŽAVE S SELITVIJO IN PARTNERJEM