Dnevni horoskop za petek 17. novembra 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za petek 17. novembra 2023

Dnevni horoskop za danes, petek 17. novembra 2023

Predviden čas branja: 4 minute

Dnevni horoskop za petek 17. novembra 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Osebna interakcija ali dogodek lahko sproži spomin ali čustva, ki so globoko zakopana v podzavesti. Pričakujte težave z osredotočanjem.

Horoskop nasvet za današnji dan: Pred vami je dan občutljivega delovanja. Ne ozirajte se preveč na to, da vas nekdo neprestano kritizira, ker je stvar samo v zavisti.

Horoskop
Luna je v znamenju Kozoroga

Luna je v znamenju Kozoroga

V obdobju kozoroga se zgodi meja strogo subjektivnih vrednot in preseganje individualnih meja v korist višjih namenov, ki se iztečejo v odrekanje in samo-zatajevanje. Skriva se v globinah in šele zaradi počasnejšega vzpenjanja globokih sil, za katere osebek največkrat niti ne čuti, da so prisotne, pripravi človeka do tega, da se zave svoje vrednosti in postane sam svoj gospodar. S svojo upornostjo in vztrajnostjo boste v teh dneh lažje prodrli k svojim ciljem in brez strahu sprejeli težje odgovornosti. Kljub temu se boste bolj prijetno počutili v samoti, kot pa v večji družbi. Pojavijo se lahko dvomi, da boste slabo sprejeti ali da boste delovali dolgočasno.

Ta čas predstavlja globoko človekovo nagnjenje k prelaganju krivde na drugega, po tem da pomirimo lastno vest, katera potrebuje krivca kazni in žrtve. Ko premagate notranje ovire, vam lahko pomaga kozorogova praktična in dejavna volja, kljub temu pa se lahko pojavijo notranji konflikti. Odzivali se boste predvsem na razumske zadeve, vaš slog bo eleganten in posloven.

Dnevi z luno v kozorogu so ugodni za organizacijo, načrtovanje, študij, samotno in poglobljeno delo ter izlete v gore. Neugodno za ljubezenske zadeve, saj boste bolj zaprti in čustveno odsotni, domače in družabno življenje. Ker vas bo preplavila resnost, se boste bolj intenzivno začeli zavedati vseh svojih odgovornosti. Izpostavljeni predeli bodo koža ter okostje, še posebej kolena, zato bodite pri športnih dejavnostih bolj previdni.

Danes praznuje Danny Devito: Astro profil

Njegovo Sonce se nahaja v 12. Hiši Škorpijona, kar pomeni, da je zelo odločna oseba z močno voljo, prodornostjo in pronicljivostjo, vztrajen, zanesljiv in odgovoren. V odnosih najbolj ceni iskanost, ima pa prav vulkanski temperament, ki se izraža v ljubosumnih izpadih, posesivnosti in včasih tudi maščevalnosti.

Z luno v Strelcu v 12. Hiši je ustrežljiv, prijazen in nasmejan, zato ga imajo ljudje v njegovem življenju resnično radi. Vedno je tudi pripravljen priskočiti na pomoč in sebičnosti skoraj ne pozna. Venera v znamenju Kozoroga mu podarja vztrajnost in motivacijo, ki ga vedno pripeljeta do konca njegovih ciljev. Finančno zna zelo dobro poskrbeti zase.

Študent, ki študira brez želje, je ptica brez kril.

Saadi

Rojeni v znamenju Škorpijona in dogodki na današnji dan:

  • Martin Scorsese, ameriški filmski režiser in igralec
  • Toni Sailer, avstrijski alpski smučar
  • Rachel McAdams, kanadska igralka
  • Christopher Paolini, ameriški pisatelj
  • Nani, portugalski nogometaš

Na današnji dan na Luni pristane sovjetsko plovilo Luna 17, ki pripelje vozilo Lunohod 1. Izide prvi zvezek Enciklopedije Slovenije. Žametna revolucija odpihne češkoslovaški komunistični režim. Slovenska nogometna reprezentanca izloči ukrajinsko in se uvrsti na evropsko prvenstvo v nogometu. Oddajati začne Radio Kričač. Elizabeta I., postane angleška kraljica. Rodil se je Jeff Buckley, ameriški pevec, tekstopisec in Rem Koolhaas, nizozemski arhitekt, urbanist. Umrl je Drago Grubelnik, slovenski alpski smučar, trener in Avgust Černigoj, slovenski slikar, grafik.

Precej je treba vedeti, preden opaziš, kako malo veš.

Karl Heinrich Waggerl
Kaj bi bilo dobro početi v današnjem dnevu?

Dnevni horoskop napoveduje, da bi bilo dobro podati se v akcijo na katerem koli področju.

Katera znamenja zodiaka se boste znašla v napetosti ali konfliktu?

V današnjem dnevu se lahko znajdete v konfliktu rojeni v ognjenih znamenjih. 

Preberite tudi: IZKORISTITE OBDOBJE VENERE V TEHTNICI ali ODVISNOST MOČNO VPLIVA NA VEDENJE

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Razmišljali boste o zdravju ter o ljubečih medsebojnih odnosih. Prepričani ste, da ste na pravi poti takrat, ko imate o sebi dobro mnenje in ko ste prepričani, da se vam lahko v prihodnje zgodi le dobro.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Čeprav boste na trenutke na področju kariere razdvojeni, se nikar ne ustavljajte pri malenkostih ampak zagrizite v pomembne zadeve in jih poskusite rešiti. Ne ozirajte se preveč na druge.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Polni boste idej, ki jih želite vpeljati v službi, a se bo zdelo, da ste le vi navdušeni nad njimi. Izberite pravi čas, v katerem jih boste predstavili pomembni osebi, predvsem pa to storite na primeren način.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Prišli ste precej daleč, vendar ne nujno v pravi smeri. Nekaj vas je popeljalo na napačno pot, zato se boste ukvarjali z razmišljanjem, poveznim s preteklimi koraki na področju dela.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V vaše naročje prihaja veliko strasti, želje po druženju z nasprotnim spolom in sproščenih misli. Nekoliko boste na področju financ, kjer ni tako kot bi si želeli nestrpni in nepredvidljivi.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Voda vam teče v grlo z vseh strani, vendar boste kljub temu sproščeni in nasmejani. Prerazporedite svoje obveznosti, ter se skušajte v ključnem trenutku osredotočiti na bistvo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V negativnem smislu vas bo ob kočljivi situaciji prevzelo ljubosumje, ki pa se mu poskusite elegantno izogniti. Prisotno bo razočaranje, ker bodo vaša pričakovanja za okus drugih rahlo previsoka.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zaradi zmedenosti nič ne bo tako, kot bi moralo biti. Dobili boste občutek, da se je vse skupaj obrnilo proti vam, vendar nikar ne obupajte. Misel na ljubljeno osebo bo prebudila pozitivno energijo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Disciplina vam kljub energiji lune v kozorogu ne bo šla od rok. Zato se lahko zgodi, da bo vaša denarnica postala tanjša, ker si boste privoščili nekaj nepotrebnega ali nekaj napačnega.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Poskusite s pomočjo energije lune v svojem znamenju negativnost potisniti v kakšen kot in se vsemu skupaj nasmejati. Ob druženju z družinskimi člani lahko pride do pikrih opazk, katerim se ne odzivajte.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Na finančnem področju vam bo šlo zaradi doslednosti, ki jo boste uporabljali neverjetno dobro, vseeno pa vam bo ostala še ovira in to je odnos z nekom, ki nikakor ne želi v nečem popustiti.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Vse kar se vam bo dogajalo, boste želeli razčistiti in speljati do konca, kar pa nekomu ne bo všeč. Znajdete se lahko v argumentiranju, ki bo slabo vplivalo na vašo raven energije. Raje se umaknite.

Vas zanima: ŽAN JE JEZEN NA BIVŠO, KI JE ZA HČER GROZEN VZGLED 

in KATERIM ŽENSKAM VENERA PRINAŠA NOVO LJUBEZEN ALI POGLOBITEV?