KATERIM ŽENSKAM VENERA PRINAŠA NOVO LJUBEZEN ALI POGLOBITEV?

Katere 4 srečnice bo na področju ljubezni Venera v znamenju tehtnice najbolj razveselila?
Katere 4 srečnice bo na področju ljubezni Venera v znamenju tehtnice najbolj razveselila?

Katere 4 srečnice bo na področju ljubezni Venera v znamenju tehtnice najbolj razveselila?

Predviden čas branja 0 minut

Do 4. decembra, ko se bo Venera nahajala v znamenju tehtnice pričakujte srečna naključja, več prijaznosti ter poglabljanje v prave smeri. Venera v tehtnici vas bo opomnila na vrednost povezovanja, sodelovanja in deljenja. Njena energija podpira sposobnost, da se prilagodite potrebam in željam drugih, ter zaznate življenje tudi iz njihove perspektive. Boginja ljubezni vas bo v znamenju, s katerim je tesno povezna povabila, da prepoznate, kje ste v neravnovesju, zlasti v vaših odnosih, in da raziščete, kaj je potrebno, da se vrnete v skladno stanje.

Obdobje je priložnost, da izboljšate svoje zavedanje vzorcev, ki se kažejo v družbenem in ljubezenskem življenju.

Na druge boste gledali kot na svoje ogledalo, vsako težavo v odnosih, ki se bo pojavila, pa boste dojemali kot priložnost, da izveste več o sebi in o občutljivih točkah. Med svojim potovanjem skozi tehtnico bo Venera nasprotovala Kironu v znamenju ovna, prečkala Južni vozel v tehtnici in postavila kvadrat s Plutonom v kozorogu. Energija, ki jo boste zaznavali, vam bo omogočila, da se spopadete s strahom pred zavrnitvijo ter občutki nevrednosti in pomanjkanja. Sedaj boste lažje očistili preteklo bolečino in se soočili s starimi ranami, ki še vedno vplivajo na vaše delovanje.

Katere 4 srečnice bo na področju ljubezni Venera v znamenju tehtnice najbolj razveselila?

TEHTNICA

V obdobju Venere v vašem znamenju se boste na področju ljubezni počutili, kot da ste zadeli na loteriji. Uspešno obdobje, polno optimizma in novih izkušenj. Z ljudmi lahko navežete stike lažje kot v preteklem obdobju, zato si lahko tudi samske tehtnice obetate poznanstvo, ki vas bo navdušilo. Vpliv vas opominja, da postavite sebe na prvo mesto, le tako bo energija dosegla globlje kotičke. Venera bo prebudila vašo socialno plat, zaradi česar boste veliko bolj dostopni. S samozavestjo, do katere se boste dokopali, boste pripravljeni prevzeti vodilno vlogo, v smeri da izboljšate odnose. Razpršite lahko kompleksne situacije, sklenete mir z nasprotniki in začetne, če ste samski novo razmerje.

OVNICA

Venera prebuja lepoto, zato boste ovnice v tem obdobju še lepše in še bolj privlačne. Počutile se boste zadovoljne s sabo, povezane z bistvom in pripravljene, da predstavite novo različico sebe, takšno bolj umirjeno. Prebudil se bo potencial, da popravite in ozdravite stare odnose ali pa se počutite v svoji koži bolj udobno, ter da začnete nekaj novega, kar vam lahko pomaga obogatiti življenje. Samske ovnice lahko sedaj začnete razmerje z nekom, ki se bo dobesedno dopolnjeval z vašo osebnostjo in željami. Tokrat prodirajte bolj počasi, saj se lahko razmerje obdrži tudi v dolgoročni smeri.

Katere 4 srečnice bo na področju ljubezni Venera v znamenju tehtnice najbolj razveselila?
Foto senivpetro on Freepik

BIKICA

Z Venero v tehtnici prihaja pravi vulkan energije, ki vam lahko pomaga, da ste prizemljeni in pripravljeni na prihajajoče spremembe. Rutine se bodo začele spreminjati, pa tudi način, kako pristopate k drugim. Venera vam bo odprla oči, še posebej če ste zanemarjali svoje potrebe in niste v preteklem obdobju počivali, bo čas, da se osredotočite nase. Prihaja priložnost, da se bolje spoznate skozi odnose in opazovanje, kako sodelujete v njih. Sposobni boste krmariti po nasprotju med svojimi vrednotami, potrebami in željami ter vrednotami drugih. Sedaj je čas, da se tudi če ste samski uglasite s frekvenco resnične harmonije in miru, tako v sebi kot v povezavah z drugimi.

RAKICA

Tema Venere v tehtnici bo odkrivanje nove strani sebe. Osredotočili se boste na to, kar želite v ljubezni doseči, in našli boste strast in gorivo, ki sta potrebna, da pridete tja, kamor želite. Če boste izvedeli več o sebi, boste odprli več ustvarjalne energije. Prihaja tudi veliko osredotočenosti in energije za razmislek o trenutnih odnosih. To je čas, ko se lahko povzdignete in bolj samozavestno gledate naprej, ker veste, v katero smer želite iti. Venera prinaša navdih, ljubezen in pogum, zato boste tudi samske rakice brez strahu in raznih zadržkov lažje naredile kakšen konkreten korak.

Pripravljeno za Elle.si

Preberite tudi OBLJUBA MED MOŠKIMI IN ŽENSKAMI in VENERINA GOVORICA ZA MOŠKE IN ŽENSKE