Dnevni horoskop za petek 15. septembra 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za petek 15. septembra 2023

Dnevni horoskop za danes, petek 15. septembra 2023

Predviden čas branja: 5 minut

Dnevni horoskop za petek 15. septembra 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, mednarodni dan pismenosti, Vrnitev Primorske k matični domovini. Če boste s pomočjo Mlaja naredili ključne poteze se boste umirili in opazili, da o nervozi ni ne duha ne sluha. Intenzivnost energije, ki jo boste vložili bo omogočila, da boste začutili zadovoljstvo.

Horoskop nasvet za današnji dan: Sanje, vizije, psihični vtisi ali intuitivni uvidi lahko močno vplivajo na razpoloženje.

Horoskop
Luna preide v znamenje Tehtnice

Danes ob 19:44 uri Luna preide v znamenje Tehtnice

Dopolda, ko je še Luna v znamenju Device boste iskali kotiček zase, vendar se boste tudi tam težko popolnoma prepustili. Vedno bolj vas bo začela zanimati zdrava prehrana, zato se boste poglobili v prebiranje člankov in literature na to tematiko. Da se boste boljše počutili, oblecite nevpadljiva oblačila, saj se z raznimi vzorci in močnimi barvami ne boste želeli izpostavljati. Uredite in pospravite si garderobno omaro, preglejte zanimive kombinacije, nato odvrzite, česar ne potrebujete več.

Zvečer, ko Luna preide v znamenje Tehtnice pa vpliv prinaša soglasja, prijateljstva, ljubezen in vse lepo, v čemer lahko uživate.

Ljubezen bo imela najlepšo podobo, zato čas izkoristite za zmenek. Ker bo vaš videz za vas zelo pomemben, se boste podali v nakupovanje in si privoščili nekaj resnično unikatnega. Želeli boste čim bolj poudariti svojo zunanjo lepoto. Oblecite pastelne ali temnomodre barve, kroji naj bodo bolj enostavni. Izogibajte se črnim oblačilom, saj boste v njih delovali otožno. Pika na i pa naj bo eleganten srebrn nakit. Ne bo vam žal ne časa ne denarja, ki ga boste namenili zase. Navdušeni boste nad modnimi dodatki in veliko časa boste preživeli pred ogledalom.

Danes ob 03:40 uri nastopi Prazna luna – Mlaj

Danes vas bo spremljal Mlaj, ki vas bo popeljal k poglabljanju in intenzivnemu razmišljanju o sebi. To je zelo ugoden čas za razstrupljanje vašega telesa in pavzo s kakšnim zelenjavnim postom. Če se že nekaj časa neuspešno trudite prenehati s kajenjem ali drugimi razvadami, je sedaj čas več kot ugoden. To je čas primeren za jogo, meditacijo in ostale duhovne vaje. Z Mlajem boste polni optimizma.

Osredotočili se boste nase in na svoje načrte. Razmislite tudi o čiščenju in razstrupljanju telesa, ki bo izboljšalo vašo prebavo. Vaši lasje vam bodo zelo hvaležni, če jih boste ostrigli.

V samotnem življenju ni najhujši čas, ki ga preživljaš sam, temveč tisti, ki ga z nesprejetostjo preživljaš v množici.

Emilie Pine

Danes praznuje Tommy Lee Jones: Astro profil

Njegovo Sonce se nahaja v znamenju Device v XI. Hiši in ga usmerja v podjetnost in iznajdljivost na več področjih. Je zelo organizirana in učinkovita oseba, skromne narave, vendar pa absolutno preveč razmišlja in se obremenjuje, zato je verjetno pretirano kritičen in nagnjen k analiziranju, še posebej na ljubezenskem področju, kjer si večkrat sam zakomplicira zadeve.

luno v znamenju Bika je zelo družinski človek, ki vas čas hrepeni po tradiciji in urejenem družinskem življenju. Ascendent v znamenju Škorpijona mu podarja strast in prodornost. Hitro je užaljen in zelo težko sprejema razne vrste kritike. Mars v Tehtnici nakazuje na nežnost in zelo umirjeno komunikacijo, ki ga rešuje pred konflikti.

Rojeni v znamenju device in dogodki na današnji dan:

  • Marco Polo, beneški trgovec, raziskovalec
  • William Howard Taft, ameriški predsednik
  • Agatha Christie, angleška pisateljica
  • Miško Kranjec, slovenski pisatelj
  • Harry Valižanski, britanski princ

Na današnji dan leta 2017 NASA strmoglavi vesoljsko sondo Cassini-Huygens na Saturn in tako konča njeno 20. letno raziskovalno misijo. Propade 4. največja banka v ZDA, Lehman Brothers. Veljati začne mirovna pogodba z Italijo in 21 državami, med njimi tudi z Jugoslavijo, ki tako dobi velik del Primorske. Japonska in Sovjetska zveza podpišeta pogodbo o vzpostavitvi miru na mongolski-mandžurski meji. Rodil se je tudi Umberto II., zadnji italijanski kralj in Thomas Stangassinger, avstrijski alpski smučar. Umrl je Richard Wright, angleški klaviaturist pianist – Pink Floyd in Ivan Aleksandrovič Gončarov, ruski pisatelj.

Z arheologom sem se poročila zato, ker, starejša postajam, bolj me ceni.

Agatha Christie
Kako bo na vas danes vplival Mlaj?

Dnevni horoskop napoveduje, da se bodo danes prebudila čustva, prav tako boste zaznali željo po spremembah.

Katera astro znamenja se bosta danes usmerila v spiritualne zadeve?

V današnjem dnevu se boste usmerili v spiritualne zadeve rojeni v znamenju raka in rib.

Preberite tudi: HOROSKOP: KAKŠNA PRIJATELJICA SI GLEDE NA MESEC ROJSTVA? in HOROSKOP: KATERI LIK V DRUŽINI JE POVEZAN Z VAŠIM ASTRO ZNAMENJEM?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ker boste na določeno soočenje dobro pripravljeni zagotovo ne boste ostali brez besed. Na stvari in situacije boste gledali v povsem drugačni luči, saj boste ob odpiranju novih obzorij zadovoljni.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Določena oseba vam zaupa in računa na vas, zato pazite, da ne boste zaradi nezbranosti, ki jo lahko prebudi Mlaj pozabili na nekaj pomembnega. Zamere sedaj niso dobrodošle.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V ljubezni se boste z energijo Mlaja na vsak način želeli poglabljati v malenkosti. Situacijo, v kateri ste se znašli, vam bo najbolj precizno razsvetlila oseba, ki ni vpletena.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ne morete zanikati dejstva, da vam družinska situacija odvzema preveč dragocene energije. V ljubezenskih odnosih pokažite več nežnosti, v nasprotnem lahko sledi nenavaden nesporazum.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Čeprav vam bo pogum upadel, bi bilo dobro vztrajati pri začetem. Sicer bodo potrebna odrekanja in razne smiselne prilagoditve, vendar se bo zvečer, ko luna preide v tehtnico vse razjasnilo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Zasebno življenje boste kljub energiji Mlaja začasno odrinili na stranski tir in se v celoti posvetili pomembni zadevi. Preusmerite svojo energijo ali pa se odločite za bolj taktičen pristop.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ne razmišljajte preveč o stvareh, ki se ne morejo ponoviti. Tudi po ovinkih boste lahko prišli do cilja, saj boste iznajdljivi in pripravljeni na številne ovire, ki se bodo nizale skozi dan.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ne bodite površni, čeprav vas bo čas priganjal. Podrobnosti bodo pomembne, zato jim namenite pozornost. Poskrbite tudi, da ne bi po nepotrebnem obtičali v prometni gneči.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Izognite se situacijam, ki vas begajo in vam prebujajo čudne zaznave. Če se boste česarkoli lotili, bo potrebna previdnost, da ne bo prišlo do napak, medtem ko boste doma naleteli na več razumevanja.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Radi bi le napolnili baterije, toda to bo kljub energiji Mlaja zahtevna naloga. Pokažite, ko se bo nekdo besedno spravil na vas in vas želel v nekaj prepričati, da se ne boste pustili iztiriti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Bodite s pomočjo Mlaja potrpežljivi. Še nekaj časa bo preteklo, preden se bo pomembna situacija izoblikovala do te mere, da boste lahko ukrepali ter poželi nekaj slave.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Z jezika vam lahko dopoldne, ko bo luna še v devici po nesreči spolzi nekaj, o čemer bi morali molčati. Pred vami je tudi naporen trenutek na področju čustev, v katerem se boste morali izkazati.

Vas zanima: KAJ SE ZGODI S POTLAČENIMI ČUSTVI? in ANDREJIN MOŽ NE RAZUME, DA POTREBUJE NEKAJ ČASA ZASE