Dnevni horoskop za nedeljo 9. oktobra 2022

horoskop
Danes ob 23:03 uri Luna preide v znamenje Bika

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 9. oktobra 2022

Predviden čas branja: 4 minute

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 9. oktobra 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, svetovni dan pošte. Hitre instinkte in borbenost lahko uporabite za obrambo tistih in tistega kar vam je pri srcu. Če boste razdražljivi, nepotrpežljivi, ali celo oblastni, se morate umakniti in se poskušati sprostiti.

Horoskop nasvet za današnji dan: Globok strah pred dolgčasom naj vas ne posrka vase. Prebudil se bo občutek, da ste, če se nič ne dogaja ujeti, kar vas lahko psihično izčrpa.

horoskop
Polna luna

Luna je v znamenju Ovna

Danes o dolgčasu ne bo niti sledu. Pogovori bodo jasni in razumljivi, nikakor globoki, hitro pa lahko naletite na nervozo, še posebej če boste na nekaj predolgo čakali. Pojavijo se lahko nepremišljena, nekontrolirana dejanja in večja tveganja. Izkoristite vse priložnosti in urno sledite svoji spontanosti. Vsega se boste lotili z več elana in z lahkoto boste dokončali nekaj, kar vas bremeni že nekaj dni. Prihaja tudi brezobzirnost in težje razumevanje dejstev, ki jih lahko spregledamo.

Pazite se poškodb in nerodnosti, še posebej na območju glave in v prometu, kjer bo v teh dneh več ljudi morda prevozilo rdečo luč.
Šport je najboljša izbira v teh dneh, saj boste usmerili svojo odvečno energijo v gibanje. V tekmovalnih športih pa se vam skoraj zagotovo obeta zmaga. Ugodno za pričetek del, ki jih želimo dokončati hitro, pa tudi za dajanje pobud, podpis pogodb, poučevanje, kratke poti, šport in rekreacijo, mehanična dela ter ukvarjanje z živalmi.

Danes ob 22:55 uri nastopi Polna luna

Polna luna vas usmerja, da se poglobite vase in se osredotočite na rešitve. Zapisujte si pomembne prebliske, saj vas lahko dolgoročno rešijo pred zagato.

Soočali se boste s starimi vzorci, polna luna bo umirila vaše nemirno srce, vendar ga bo po drugi strani tudi obremenila, zato se raje posvetite telesu in negi.

Danes praznuje Primož Pirnat: Astro profil

Druženje je zaradi Sonca v tehtnici Primožev osnovni moto, saj težko krmari skozi življenje popolnoma sam. Vedno hrepeni po tem, da je del nečesa. Je rojen mediator, ki redko zaide v konflikte, spoštuje pravico in zakone. Sposoben je voditi in usmerjati, na prefinjen in diplomatski način. Umetnost in ustvarjalnost pa se pri njem rokujeta iz dneva v dan.

Osebnost predstavlja veliko stvari, v prvi vrsti odlično presojo, občutek za sočloveka, izbran okus, pošteno igro, pravičnost in harmonijo. Njegovo razpoloženje se spreminja s svetlobno hitrostjo. Zelo dobro razume različne poglede in se zato pogosto težko opredeli ali odloči, tudi ko se mora. V življenju Primož vedno skrbi za harmonično vzdušje. Kot prijatelj je izredno priljubljen, saj ponuja obilo šarma, ljubeznivosti in iskrenega spoštovanja vsega, kar je v ljudeh dobrega ter sijajno podporo. Brez ljubezni preprosto ne morete živeti.

Vse kar potrebuješ, je ljubezen.

John Lennon

Rojeni v znamenju tehtnice in dogodki na današnji dan:

  • Ivo Andrić, srbski pisatelj
  • John Lennon, angleški glasbenik
  • sir Peter Mansfield, angleški zdravnik
  • Miran Zupanič, slovenski scenarist, režiser
  • Urška Žolnir, slovenska judoistka

Na današnji dan je bila ustanovitev Krajinskega parka Goričko, krajinski park treh dežel: Slovenije, Avstrije in Madžarske. Voda zaradi plazu preplavi jez Vajont v severovzhodni Italiji. Začetek moskovske konference. Zrušitev pronemškega režima v Panami. Oliver Cromwell izda navigacijske akte, ki privilegirajo angleško trgovsko mornarico. V ozvezdju Kačenosca opazijo supernovo SN 1604. Rodil se je tudi Ivo Vojnović, hrvaški književnik in Jožef Košič, slovenski porabski pisatelj, pesnik. Umrl je Oskar Schindler, nemški industrialec in Che Guevara, argentinski zdravnik, revolucionar.

Bodi to, kar si, vse drugo je že zasedeno.

Oscar Wilde
Katerega področja se bo vpliv Polne lune najbolj dotaknil?

Dnevni horoskop napoveduje, da se bo Polna luna najbolj dotaknila ega.

Na katera znamenja zodiaka bo imela Polna luna najbolj močan vpliv?

Najbolj močno bo Polna luna vplivala na ovne, rake in strelce.

Preberite tudi: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC OKTOBER 2022 in IZOGNITE SE NEPRESTANI SAMOKRITIKI

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zavedajte se, da na vas močno vpliva Polna luna, zato se izognite vsem soočenjem in raznim dokazovanjem, ki se lahko hitro prevesijo v resne napetosti in zoprne konflikte.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Čeprav se zaradi vpliva Polne lune v ovnu ne boste povsem strinjali z bližnjimi, bodite nekoliko bolj potrpežljivi. Spremembe bodo pomembne za vaše notranje ravnovesje.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Končno boste veliko bolj odločni, zato vas bodo močno mikale tudi tvegane odločitve, ki pa bi lahko še nekoliko počakale, saj trenutno zaznavate popačeno podobo vsega kar se dogaja.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Do nekoga ob bližnjih boste postali nekoliko nezaupljivi, kar vam lahko zaradi napete energije, ki jo prebuja Polna luna zameri. Zelo pomembno vam bo, da boste več časa preživeli s svojo družino.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Prijatelji bodo cenili, da se jim posvečate bolj kot sicer. Tudi vaše besede bodo nosile s sabo velik pomen. Zazrite se v prihodnost, spoznali boste, kakšne posledice bi lahko pustila vaša dejanja.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Če se boste zaradi notranjih napetosti, ki jih prebuja Polna luna srečali s kroničnimi težavami, jih boste z zdravo mero ter previdnim pristopom uspešno premagali. Počasi prehajate v boljšo pozicijo.

 
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Z olajšanjem se boste poslovili od oklepa preteklosti. Na ljubezenskem področju se bo vse skupaj začelo umirjati, tudi zato, ker se že nekaj časa načrtno izogibate prepirom.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Z energijo Polne lune si nikar ne nalagajte preveč dela. V samoti, ki vam bo še bolj prijala kot družba, boste napolnili notranje baterije. Morda boste imeli na izbiro dve možnosti.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nahajate se ustvarjalnem obdobju, ki bi ga bilo smotrno izkoristiti, da nahranite svojo dušo. Ljubezenska čustva bodo stabilna in umirjena, še posebej pri tistih, ki ste v resnem razmerju.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ker boste pogumni ter odločni, boste pustili v pomembni družbi prijeten vtis. Nikar ne skrbite, dovolj bo časa, da se stvari dodatno izboljšajo, ter da se nekomu iskreno opravičite.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Kljub vplivu Polne lune, ki prinaša številne lekcije, boste bogatejši za nova in pomembna spoznanja, ki vam bodo koristila tako na kariernem kot tudi na zasebnem področju.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Tokrat bo najpomembnejši občutek varnosti in seveda to, da vas tisti, ki jim podarjate dušo in srce spoštujejo. Vpliv Polne lune vas ne bo zmedel, saj ste prepričani vase in v svoje zaznave.

Vas zanima: POIŠČITE KLJUČ ZA RAZUMEVANJE OSEBNOSTI