Dnevni horoskop za nedeljo 7. avgusta 2022

horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 7. avgusta 2022

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 7. avgusta 2022

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 7. avgusta 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Vpliv današnjega dne bo vašo zavest odprl višjim vibracijam, kar vas lahko popelje do višje stopnje samozavedanja.

Horoskop nasvet za današnji dan: Vse kar je pomembnega v domačem okolju boste nekako razvozlali, sicer pa si morate priznati, da ste pri hišnih opravilih v zadnjem času malce zaspali.

horoskop
Luna v znamenju

Luna je v znamenju Strelca

Strelec, deveto znamenje zodiaka, ki je po temperamentu kolerično znamenje, označuje zrelost ter konec jeseni. Njegov naravni cikel so zadnji žarki pred zagonom. Predstavlja duhovni razvoj in notranje preobrazbe, ter se skuša identificirati s puščico. Simbolizira vse kar je resnično in nesmrtno, ter misel, ki uvaja svetlobo in ustvarjalni organ, ki odpira da oplaja, ki razpolavlja, da omogoča sintezo. Je tudi žarek svetlobe, ki razsvetli zaprt prostor. Povečuje potrebo po razširjanju obzorij, se ne zmeni za težo in simbolično prekorači zemeljske razmere. Prisotna je duhovna potreba po osvojitvi zunaj možnega dosega. Združuje odločitve in sinteze.

Ko puščica preleti na določen cilj, uprizarja izpolnitev.

Izraža popolno odprtost vesolja, sintezo zemeljskega in nebeškega, človeškega in božanskega, podzavestnega in nad zavestnega. To je zanos ter širjenje brez konca, ki ima svoj cilj, najvišjo združitev z vesoljno energijo. V dneh z luno v strelcu ozračje preveva optimizem, postanemo bolj živahni, iskreni, zaupljivi, optimistični in radodarni. Zaželimo si svobode. Zunanji vtisi bodo delovali na vas in v teh dneh boste z lahkoto razgibali svoje srce in razum. S strastno vročekrvnostjo boste v odločitvah pogosto prenagljeni.

Vsi imamo ogenj v srcu. Naš cilj je, da ga najdemo in vzdržimo prižganega.

Mary Lou Retton

Danes praznuje Saša Landero: Astro profil

Ker se je Sonce ob njenem rojstvu nahajalo v Levu je zelo energična, vitalna, optimistična, prešerna, zabavna, mladostna in radodarna oseba. Odlikujejo jo dostojanstvenost in plemenitost, samozavest in samozaupanje. Status, videz in ugled so zanjo ključnega pomena. Če ni uspešna, težko v življenju funkcionira. Je oseba, ki si rada privošči najboljše, zato zna vedno dobro poskrbeti zase in za tiste, ki so ji zelo blizu.

Luna se je ob njenem rojstvu nahajala v Škorpijonu. Njena notranja narava hrepeni po svobodi in pustolovščinah. Najbolj je zadovoljna kadar sledi svoji lastni presoji v katerikoli situaciji nasprotij. Običajno verjame svojim instinktom, kar ji večkrat olajša odločitve. Občutek varnosti ji zbujajo močna pozitivna čustva, zato hrepeni po brezpogojnem partnerstvu, ki temelji na iskrenosti, intimi in medsebojnem zaupanju.

Sledi tistemu, kar je v tvojem srcu, in vesolje te bo spodbujalo.

Rich Roll

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

  • Mata Hari, nizozemska plesalka, vohunka
  • Slavko Jan, slovenski gledališki režiser
  • David Duchovny, ameriški filmski igralec
  • Charlize Theron, južnoafriška filmska igralka
  • Maj Ti Ngujenkim, nemška novinarka

Na današnji dan je bil na vrhu Triglava postavljen Aljažev stolp, odprtje je bilo 22. avgusta 1895. V Benetkah prvič odprt bienale. Viking 2 se vtiri v orbito okoli Marsa. Ameriški Kongres sprejme tonkinško resolucijo, ki ZDA dovoli vmešavanje v vietnamski konflikt. Heyerdahlov splav Kon-Tiki se po plovbi čez Tihi ocean raztrešči poleg otoka Raroia in tako dokaže, da je bila takšna plovba mogoča že v prazgodovini. Odprt Most miru čez Niagaro med mestoma Fort Erie in Buffalo. Rodil se je John August Anderson, ameriški astronom in Emil Nolde, nemški slikar. Umrl je Janez Avguštin Puhar, slovenski fotograf, izumitelj in Rabindranath Tagore, indijski pesnik, filozof.

Čemu bose posvečali največ pozornosti?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste posvečali največ pozornosti iskrenim odnosom.

Katera znamenja zodiaka se boste težje notranje umirila?

Danes se boste težje notranje umirili rojeni v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC AVGUST 2022 ali OBDOBJE RETROGRADNOSTI KIRONA SPODBUJA DELO NA SEBI

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nekaj, kar se je dogajalo v preteklih dneh vas je izčrpalo, saj niste več pripravljeni neprestano slediti in pomagati drugim. V večernih urah boste končno malo bolj nasmejani.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Obetajo se vam spremembe, ki jih prinaša prijetna luna v strelcu. Karkoli boste storili, vam ne bo vam žal, saj boste čutili močno olajšanje. Znali se boste sporazumeti z različnimi obrazi.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Stopite v akcijo in poskusite z energijo lune v strelcu svojo srečo. Tudi prijatelji vas spodbujajo k akciji, torej edina ovira je le vaš občutek, da nečesa ne zmorete, ki je napačen.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Slišali boste izredno prijetno novico, ki vas bo razveselila in vam podarila odgovore na dolgo pričakovana vprašanja. Veseli boste, ker se bo tudi ljubezenska zgodba razpletla pozitivno.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Z veseljem se boste zaradi vpliva lune v strelcu prepustili optimizmu in dobri energiji, ki vas bo obkrožala. Znali se boste nasmejati, seveda tudi na svoj račun. Vse skupaj bo spontano.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Spontano in nepričakovano se bo zgodilo nekaj na kar ste že nekaj časa čakali. Razveselila vas bo tudi gesta nekoga od domačih, ki bo točno vedel, kaj v tem trenutku potrebujete.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Čeprav boste v domačem okolju zadovoljni z rezultatom, pa bo vseeno prisoten grenak priokus, saj vam bodo ves čas po glavi švigali prijetni in neprijetni spomini na določeno osebo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V domačem okolju ne boste želeli spreminjati svojih navad in tako lahko nastanejo težave. Spoznali boste, da se bo žal treba tudi nekoliko žrtvovati, kar pa vam ne bo všeč.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Vsem oviram boste z luno v svojem znamenju kos. Lahko se podate v akcijo, kljub temu, da se niste dolgo pripravljali na ta korak. Zamisli bodo dišale po kreativnosti.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ves čas boste s pripombami nezadovoljno begali sem ter tja ter s tem samo vznemirjali vse ki vas bodo obkrožali. Mogoče ne bi bila slaba ideja, da se raje notranje umirite.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Spoznali boste, da so vse težave minljive, zato poskusite pozabiti na stvari, ki jih ne morete hitro spremeniti. Raje se ozrite okrog sebe in sodelujte s tistimi, ki jih imate radi.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Zaradi energije lune v strelcu nikar ne načrtujte ničesar za vnaprej, prepustite se dogajanju, ki bo dišalo po spontanosti ter razigranosti. Nečesa ne boste razumeli takoj, vendar ne obupajte.

Vas zanima: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC AVGUST 2022 ali ZUNANJA PODOBA JE ODSEV ZDRAVJA IN POČUTJA