Dnevni horoskop za nedeljo 3. septembra 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 3. septembra 2023

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 3. septembra 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za nedeljo 3. septembra 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Želeli boste oceniti, kam vas določena situacija, v kateri ste se znašli pelje.

Horoskop nasvet za današnji dan: Pragmatizem je lahko vir moči, ki vam podarja stabilnost in ustvarja realen odnos do čustvenih vzponov in tokov.

Horoskop
Luna preide v znamenje Bika

Danes ob 17:00 uri Luna preide v znamenje Bika

Drugo astrološko znamenje bik je po temperamentu melanholično, sicer pa materialistično, praktično in plodno znamenje. V tem znamenju luna zaradi svoje razvnetosti izraža svoje najbolj pozitivne lastnosti. Zemeljsko znamenje, ki ustreza življenjskemu obdobju otroštva, vlada tudi letnemu času pomladi. Tempo življenja se v teh dneh nekoliko upočasni. Postanemo bolj umirjeni, a tudi trdovratnejši in bolj uporni. Nagon po preživetju, pridobivanju in uživanju nas vzpodbuja k nakupom ter zadovoljevanju čutov. Simbolizira materialne dobrine. Zaradi čutnosti in mesene opojnosti pooseblja razbrzdan značaj.

Poudarjena atributa v teh dneh sta zagotovo vztrajnost in trmoglavost, zato se boste težko prilagodili hitrim spremembam in novostim.

Čas primeren za odkrivanje svoj čutov in gradnjo trdnih temeljev v domačem okolju. Pri uresničevanju svojih hotenj boste bolj samovoljni in nepopustljivi, še posebej če se srečate z odporom. Težko boste prenesli, če drugi storijo več, kot vi zmorete, zato vas lahko želja po veljavi in častihlepje zapeljeta, da postanete zavistni in nenaklonjeni. V teh dneh boste pri partnerju iskali smisel za domačnost in nežnost, ter čut za gospodarnost.

Poskrbite, da bistvene stvari ostanejo bistvene.

Carol Johnson

Rojeni v znamenju device in dogodki na današnji dan:

  • Urho Kekkonen, finski politik, predsednik vlade
  • Lev Semjonovič Pontrjagin, ruski matematik
  • Charlie Sheen, ameriški filmski igralec
  • Urška Bačovnik Janša, slovenska zdravnica
  • Tinkara Kovač, slovenska glasbenica

V Havani se začne 6. konferenca neuvrščenih. Rodil se je Friderik Pregl, slovensko-avstrijski zdravnik, kemik, nobelovec in John McTaggart, britanski filozof. Umrl je Alonso Cano, španski slikar, kipar, arhitekt in Ivan Sergejevič Turgenjev, ruski pisatelj. Na današnji dan je god sv. Marina – praznik ustanovitve Republike San Marino.

Kaj je tisto, kar vas bo danes najbolj navdihnilo?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas bodo najbolj navdihnile ljubezenske dogodivščine.

Katera znamenja zodiaka se boste danes posvetila urejanju doma?

Urejanju doma se boste danes posvečali rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC SEPTEMBER 2023 ali KAKO SE MOŠKI ODZOVEJO, ČE JIH SOOČIMO Z NJIHOVIM VEDENJEM?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Prosti čas namenite načrtovanju boljših smernic, saj že nekaj časa niste v najboljši situaciji. Prilagodljivost in potrpežljivost, ki za vas nista značilni, bosta tokrat na prvem mestu.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Prijazne in romantične besede vas bodo omehčale tudi v najslabših trenutkih. Dokler boste v medsebojnih odnosih delovali v pozitivni smeri, vam nič ne bo prišlo do živega.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Potrebovali boste čas, da bi premislili, kako naprej, saj ste nekoliko zmedeni, še posebej na področju čustev, kjer tonete v žalostne vibracije. Dvignite glavo in se večkrat nasmejte.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Trenutno se nahajate v situaciji, ko niste radi sami, saj imate strahove. Saj veste, da se ob prijateljih ter ob bližnjih lahko vedno sprostite. Nikar ne skrivajte svojih intenzivnih čustev.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Imate veliko energije, zato boste najbolj aktivni, ko se bo potrebno dogovarjati o pomembni organizaciji, povezani z naslednjim tednom. Nikar se ne ustavite tik pred ciljem.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Na čustvenem področju se bo prebudilo veliko strasti, ki vas bo razvedrila. Poleg tega je na obzorju pri tistih, ki ste samski nekaj novega, zato se začnite pravočasno pripravljati.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Izkoristite energijo, ki jo boste zaznavali na najboljši možen način. Vaše odločitve, povezane z družinskim okoljem bodo odvisne od trenutnega počutja, kar lahko nekoga zmoti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Presenetil vas bo nekdo, ki je običajno zelo hladen in zadnje čase nekoliko nedostopen. Na prvem mestu bodo medsebojni odnosi, ki se bodo razvijali nad pričakovanji.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Čeprav se boste trudili s prijaznostjo, je čas, da pokažete bolj resen obraz, drugače boste kasneje obžalovali. V večernih urah si boste zaželeli klepeta v prisotnosti odprtih ljudi.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Všeč vam je bilo, dokler so bile stvari jasne, sedaj, ko so nastopile nejasnosti, vas bo začelo skrbeti. Poskrbite zase tako kot si zaslužite in se znebite strahu na eleganten način.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Čustvene zadeve bodo stopile v ospredje, saj se boste končno pripravljeni pogovoriti in enkrat za spremembo celo priznati svoje napake. Razmislite o možnostih, ki vam jih nekdo ponuja.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Zaradi nerešene situacije si boste spletli marsikatero nepotrebno skrb in navidezno misel. Nenapovedano dogajanje lahko vzbudi v vas globoke občutke, ki jih bo težko razvozlati.

Vas zanima: Mesečni horoskop SEPTEMBER 2023 ali ČE ČUTITE, DA VAM LJUBLJENA OSEBA LAŽE