Dnevni horoskop za nedeljo 3. oktobra 2021

horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 3. oktobra 2021

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 3. oktobra 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za nedeljo 3. oktobra 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Nikar ne bodite v medsebojnih odnosih konfliktni. Vse skupaj vas bo morda malce obremenilo.

Horoskop nasvet za današnji dan: Izkoristite vsako priložnost, da bi se izkazali, tako pri domačih opravilih kot tudi na družinskih srečanjih, kjer boste pustili dober vtis.

horoskop
Luna je v znamenju Device

Danes ob 10:37 uri Luna preide v znamenje Device

Devica, šesto znamenje zodiaka, ki označuje življenjsko obdobje konec mladosti in z njo povezan letni čas konec poletja, je po temperamentu melanholično, sicer pa intelektualno, skrbno, delavno, praktično, konzervativno, kritično in analitično znamenje. Ponazarja željo po analitičnem pristopu in perfekcionizmu na vseh področjih dolžnosti. Njena prispodoba je čista energija, prav tako njena življenjska energija novega obdobja požete zemlje.

Odlikuje jo samodisciplina, v zodiakalnem krogu ima najbolj razvit čut za dolžnost in odgovornost.

Devica poskrbi za red v prvi polovici zodiaka, od tukaj izvira povezava s prebavnim traktom, ki odstranjuje nepotrebne škodljive snovi, zato bo v dneh, ko luna potuje po znamenju device povečano vaše zanimanje, povezano s področjem zdravega prehranjevanja. Sposobnost funkcionalne povezanosti med umom in telesom ustvarja bolj stabilno zdravje, medtem ko nerazumevanje zahtev fizičnega in psihičnega telesa ustvarja tendenco k slabšemu vitalnemu potencialu. Izbira hrane, oblačil, telesne kondicije, druženja, prav tako vpliva na stanje duha in zdravja. Sedaj je pravi čas da na več področjih naredite red in se znebite dvomov, strahov in ostalega balasta.

Smej se kadar je le mogoče. Smeh je poceni zdravilo.

Orison Swett Marden

Rojeni v znamenju tehtnice in dogodki na današnji dan:

  • France Kosmač, slovenski pesnik
  • Tommy Lee, ameriški glasbenik
  • Gwen Stefani, ameriška pevka
  • Zlatan Ibrahimović, švedski nogometaš
  • Milo Meskens, belgijski glasbenik, besedilopisec

Na današnji dan so bile četrte parlamentarne volitve v samostojni Sloveniji. Nemška demokratična republika se formalno pridruži Zvezni republiki Nemčiji. ZDA prično pomorsko blokado Kube. ZDA se razglasijo za nevtralne. V Londonu se vzpostavi belgijska vlada v izgnanstvu. Irak postane neodvisna država. Kraljevina SHS se preimenuje v Kraljevino Jugoslavijo. V Ljubljani izide prva številka časnika Télégraphe officiel. Rodil se je tudi Sergej Aleksandrovič Jesenin, ruski pesnik in Louis Aragon, francoski pisatelj. Umrl je Marjan Stare, slovenski besedilopisec, pesnik, novinar in Peter Jereb, slovenski skladatelj.

Vse sanje se nam uresničijo, če imamo dovolj poguma za njihovo uresničevanje.

Walt Disney
S čim boste v današnjem dnevu najbolj zadovoljni?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste danes najbolj zadovoljni, ko bo vse pospravljeno in počiščeno.

Katera astro znamenja ste danes v nevarnosti, da se znajdete v konfliktu?

V današnjem dnevu ste v nevarnosti, da se znajdete v konfliktu rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: Mesečni horoskop OKTOBER 2021

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Luna, ki prehaja v devico vas vodi k stvarem, ki so povezane z osebnim življenjem. Razmišljali boste o osebi, ki se že nekaj časa giba v vaši bližini, vendar vam njeni koraki niso najbolj jasni.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nekomu še ne zaupate, kar je v bistvu prava odločitev, saj je ozadje popolnoma drugačno od vaše predstave. Zadevo boste morali zavrniti, vsekakor pa gre le za začasne ovire.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Lotili ste se družinske situacije, ki ji še niste najbolj kos. Da bi se izognili nepotrebnemu tveganju, poiščite pomoč pri nekom, ki je starejši in vam bo pomagal razrešiti vaše dvome.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Na področju ljubezni boste dlakocepski. Posebno če je vmešan nekdo, s katerim nikakor ne moreta vzpostaviti iskrene komunikacije. Ne obremenjujte se po nepotrebnem.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Prijeten dan, v katerem luna prehaja v znamenje device. Prihaja tudi nekaj simpatičnih podvigov, ki vam bo dovolil tudi nekaj ležernosti. Prihajajo globoki ljubezenski pogovori.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Vedno bolj intenzivno razmišljate o nekoliko nenavadnem ljubezenskem podvigu. Zbirajte še pogum, vendar vsekakor ostanite povezani z nekom, ki vas na vsakem koraku pomirja.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Več kot običajno se bodo vaše misli zadrževale na osebnem področju. Pozitivna naravnanost vas bo vodila v pomembne zasebne odločitve, o katerih boste samo razmišljali.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Planetarna energija napoveduje zanimiv dan, v katerem boste iznajdljivi glede vsega, česar se boste lotili. Vodi vas občutek, da ste tudi v ljubezni kočno zadovoljni in pomirjeni.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Dobro počutje in povezanost s prijatelji in znanci, ki vas bodo pozitivno motivirali vas bo spravilo v dobro voljo. Kanček pozornosti namenite tudi družinskim zadevam, ki vas pestijo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Dan s prehodom lune v devico vam prinaša srečo v ljubezni in izredno zadovoljni boste, predvsem zaradi svojega vpliva na druge, ki bo najbolj prišel do izraza v kočljivi situaciji.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Zaupajte vase in kmalu bo prišlo tisto, kar v resnici potrebujete. Spomnite se svojih uspehov in jim posvetite svoj čas in pozornost, boste videli, nasmešek na obrazu bo odtehtal.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Poskrbite, da bo vsaj v družini konec težav, čeprav ste še v skrbeh zaradi določene zadeve. Z luno v devici boste z veseljem pričeli s pospravljanjem, čiščenjem in urejanjem.

Vas zanima: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC OKTOBER 2021