Dnevni horoskop za nedeljo 3. marca 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 3. marca 2024

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 3. marca 2024

Predviden čas branja: 6 minut

Dnevni horoskop za nedeljo 3. marca 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Prebudili boste osebne izzive, nikar pa ne tekmujte proti lastnim mejam. Spraševali se boste, kaj je tisto, kar si že dlje časa želite.

Horoskop nasvet za današnji dan: Energije današnjega dne povečujejo pozitivne vsebine ega in potrjujejo vašo identiteto v pravi smeri.

Horoskop
Luna je v znamenju Strelca

Življenjskih težav se ne boste ustrašili, saj boste strmeli k temu, da objamete svet in se povečate obzorje. Poletite k novim dogodivščinam naproti, proti neznanemu. Mikale vas bodo nove avanture, ki bodo potekale v duhu spontanosti, resnih razmerij v tem času ne boste poglabljali. S svojim sarkazmom lahko celo koga užalite, zato bolj skrbno izbirajte svoje besede.

Danes boste nesebični in odprtega srca, vendar samovoljni in kljubovalni. Področja, ki bodo izpostavljena so meditacija, filozofija, psihologija, iniciacija, samo realizacija ter dolga potovanja. Zamere se bodo umaknile vstran in z veseljem boste poklepetali tudi o svojih čustvih, vendar bolj na površinski ravni. Poskrbite za čiščenje telesa in se izognite mastni hrani, tudi zaprti prostori vas bodo utesnjevali.

Kakšen bo mesec marec? Preverite Mesečni horoskop MAREC 2024

Ugodno za stike s tujino, raziskovanje, iskanje možnosti in priložnosti, objavo del, špekulacije in druga tveganja, dolgoročno načrtovanje, obiskovanje predavanj z duhovno in filozofsko vsebino ter za iskanje podpore vplivnih ljudi. Čas ni naklonjen resnemu delu in podpisom pogodb. K perfekcionizmu ne boste težili, bolj boste optimistični in zaupljivi, ter seveda razigrani.

Zadnji krajec, vas bo usmeril v revizijo, razmišljanje o preteklih napakah, in željo, kako si ustvariti boljše življenje. Popeljal vas bo v čiščenje telesa in duše, predvsem pa je primeren za začetek diete, saj ima vnos hrane manjši učinek in zato zgleda, kot bi bila manj kalorična.

Telo bo v najboljši možni formi in pripravljeno na nove dosežke ter športne dejavnosti. Z oblačili se danes ne boste obremenjevali, pomembno vam bo da bodo udobna. Tudi ličenju se danes izognite in dovolite koži, da malce zadiha.

Rojeni v znamenju rib in dogodki na današnji dan:

  • Georg Ferdinand Cantor, nemški matematik
  • Alexander Graham Bell, škotsko-kanadski izumitelj
  • France Križanič, slovenski matematik
  • Franc Mihelič, slovenski harmonikar
  • Jackie Joyner-Kersee, ameriška atletinja

Na današnji dan je bila izdana prva številka ameriškega časopisa Time. Ustanovljena je bila Naca, predhodnica Nase. Bertrand Piccard in Brian Jones sta začela polet v balonu in uspešno obletela svet brez postanka. Rodil se je William Godwin, angleški novinar, filozof in Jurij Gika, moldavski in vlaški knez. Rodil se je tudi nekdanji romunski predsednik Ion Iliescu. Umrl je David Daniel Kaminsky – Danny Kaye, ameriški filmski igralec in Robert Adam, škotski arhitekt. Umrl je tudi špansko-ameriški kitarist Carlos Montoya.

LJUBEZEN DO MIRU SE PRIČNE S TEM, KO PRENEHAŠ GOVORITI O PRAVIČNIH VOJNAH.

Sigmund Graff
Katera znamenja zodiaka si boste danes upala prestopiti meje običajnega?

Meje običajnega si boste upali prestopiti rojeni v zračnih znamenjih.

Katera znamenja zodiaka boste danes površna in raztresena?

Najbolj površni in raztreseni boste ovni, strelci in vodnarji. 

Preberite tudi: ODPRAVITE NAVLAKO V SVOJI OKOLICI ali ŽENSKE, KI PREVEČ RAZGLABLJAJO SO ROJENE V ZNAMENJU…

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Tisti, ki vas samo opozarjajo in vam želijo dobro vas lahko s svojimi nasveti in pripombami obremenijo. Pomembno bo, da ne poskušate z raznimi nestrinjanji z glavo skozi zid.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Pojavila se bo situacija, ki bo čudovita priložnost, da na ljubezenskem področju spoznate, kaj si resnično želite. Nekdo vam bo pomagal razsoditi, kaj bo za vas dobro in kaj ne. Presenečeni boste.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Koraki, ki jih boste naredili bodo pogumni, saj vas bo spremljala luna v znamenju strelca, ki se izogiba omahovanju. Ne boste preveč razmišljali, saj imate občutek, da bo čas naredil svoje.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Izpeljali boste družinske dogovore in uspešno zaključili situacijo, ki je še pred kratkim dišala po neizvedljivi. Samski raki in rakice boste plašni, upali boste, da drugi naredijo prvi korak.Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Vzeli si boste čas za izpolnjevanje nalog, in sicer na osebnem področju. Poiščite, če boste v zagati pomoč prijatelja in si ne zatiskajte oči pred tem kar je potrebno spremeniti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Precej napeti boste zaradi tega, ker vam domači ne bodo pomagali pri zadevi, ki ste si jo zamislili. Prihaja obetavna priložnost za večje podvige na področju, ki vam je pisano na kožo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Samski ste se v zadnjem času premalo posvečali sebi in svojemu telesu, zato nadoknadite zamujeno. Vezani imate pred sabo dan, v katerem bosta usklajena in zaljubljena.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nekoliko boste napeti, saj se bo vse skupaj dogajalo prehitro za vaš tempo. Počasi se bo potrebno sprijazniti z raznimi navideznimi omejitvami, ki vam jih prinaša ljubezensko življenje.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Družinskim obveznostim se ne boste mogli izogniti, kljub temu se bo vse skupaj razvilo v prav prijetno dogajanje, saj vas bo spremljala prijetna energija vašega znamenja.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Preveč obljubljate, nato ste nervozni, ker vsega skupaj ne morete uresničiti. Nenehno vas bo sledil občutek, da vam nekaj manjka, zato se boste težje zbrali ter osredotočali.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ohranite dobre energije, ki jih prebuja luna v strelcu, prav tako bodite zvesti sebi. Preko e-maila ali telefonskega pogovora boste prejeli dobre novice, ki vam bodo polepšale dan.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Želeli boste čiste račune, krivica vas boli, zato boste hoteli določeno zadevo v družinskem okolju razčistiti ter podati boljšo rešitev. Nikar ne hitite, da ne pride do nesporazumov.

Vas zanima: SPREJEMANJE DEJSTEV IN ISKANJE RAVNOVESJA ali NAPOLNITE SI BATERIJE