Dnevni horoskop za nedeljo 27. novembra 2022

horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 27. novembra 2022

Dnevni horoskop za danes, nedelja 27. novembra 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za nedeljo 27. novembra 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Priznajte tisto kar čutite, tudi če ne bo najboljše sprejeto. Kovanje načrtov lahko pade v vodo, zato se prepustite občutljivi energiji in nikar ne delajte prehitrih zaključkov.

Horoskop nasvet za današnji dan: Sedaj prihaja odlična priložnost, da na premišljen način zgladite morebitne spore in nesporazume, ter pridobite odgovore na pomembna vprašanja.

horoskop
Dnevni vpliv Lune

Danes ob 23:07 uri Luna preide v znamenje Vodnarja

Skozi dan, v obdobju kozoroga se zgodi meja strogo subjektivnih vrednot in preseganje individualnih meja v korist višjih namenov, ki se iztečejo v odrekanje in samo-zatajevanje. Skriva se v globinah in šele zaradi počasnejšega vzpenjanja globokih sil, za katere osebek največkrat niti ne čuti, da so prisotne, pripravi človeka do tega, da se zave svoje vrednosti in postane sam svoj gospodar. S svojo upornostjo in vztrajnostjo boste v teh dneh lažje prodrli k svojim ciljem in brez strahu sprejeli težje odgovornosti. Kljub temu se boste bolj prijetno počutili v samoti, kot pa v večji družbi.

Pojavijo se lahko dvomi, da boste slabo sprejeti ali da boste delovali dolgočasno.

Ta čas predstavlja globoko človekovo nagnjenje k prelaganju krivde na drugega, po tem da pomirimo lastno vest, katera potrebuje krivca kazni in žrtve. Ko premagate notranje ovire, vam lahko pomaga kozorogova praktična in dejavna volja, kljub temu pa se lahko pojavijo notranji konflikti. Odzivali se boste predvsem na razumske zadeve, vaš slog bo eleganten in posloven. Dnevi z luno v kozorogu so ugodni za organizacijo, načrtovanje, študij, samotno in poglobljeno delo ter izlete v gore. Neugodno za ljubezenske zadeve, saj boste bolj zaprti in čustveno odsotni, domače in družabno življenje. Ker vas bo preplavila resnost, se boste bolj intenzivno začeli zavedati vseh svojih odgovornosti. Izpostavljeni predeli bodo koža ter okostje, še posebej kolena, zato bodite pri športnih dejavnostih bolj previdni.

Prijateljstvo je drevo, ki ponuja zavetje.

Samuel Taylor Coleridge

Rojeni v znamenju Strelca in dogodki na današnji dan:

  • Janez Evangelist Krek, slovenski teolog, sociolog, publicist, politik
  • Aleksander Dubček, slovaški politik
  • Vladimir Andrejevič Uspenski, ruski matematik
  • Bruce Lee, hongkonško-ameriški filmski igralec
  • Jimi Hendrix, ameriški glasbenik

Na današnji dan Alfred Nobel sestavi oporoko, ki je temelj Nobelove nagrade. Ustanovljena koalicija Demos, ki je spomladi 1990 zmagala na prvih demokratičnih volitvah. V mestu Neuilly-sur-Seine podpisana mirovna pogodba z Bolgarijo. Osvobojena celotna Etiopija. V Moskvi prvič izvedejo Rahmaninovov Klavirski koncert št. 2 v c-molu. Rodil se je Anders Celsius, švedski astronom in Henry Augustus Rowland, ameriški fizik, astronom. Umrl je Ivan Perne, slovenski diplomat, pravnik in Edward Bach, angleški homeopat in utemeljitelj cvetnega zdravljenja.

Glasba je moja vera.

Jimi Hendrix
Kaj je tisto, kar vas lahko danes zmoti?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas lahko zmotita lenoba in ležernost.

Katera znamenja zodiaka boste znala prisluhniti in svetovati?

Danes boste znali svetovati in prisluhniti rojeni v zemeljskih znamenjih. 

Preberite tudi: SPREJMITE LJUDI, KI VAM ZNAJO POKAZATI POT ali KAJ POMENI BITI ODGOVOREN?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V kolikor se boste preveč zanašali na mnenja tistih, ki vas obdajajo, boste pozabili, kaj si sami mislite o nekaterih stvareh. Ostanite raje zvesti svojim naprednim prepričanjem.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Razmišljali boste o drugačnih, bolj strastnih prijemih na področju ljubezni in jih skušali tudi udejanjiti na zanimiv način. Vse kar se bo dogajalo vas bo pozitivno motiviralo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Na vsak način se boste želeli hitro dokopati do resnice in skrajšati pot do cilja. Vendar ne pozabite, naglica vam lahko škoduje, saj boste zaradi nje spregledali prijetno malenkost.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V družinskem krogu boste spoznali, da imate pravzaprav glavno besedo. Odločali se boste med dvema različnima možnostma, vendar bodo vaši argumenti zagotovo pretehtali.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Zaradi sprememb, ki so se zgodile v zadnjem času boste veliko bolj optimistični kot po navadi. Delovali boste sproščeno ter nagajivo, v ljubezni boste znali zanetiti pravi ogenj strasti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Čeprav boste kipeli od radovednosti, boste težko prišli do koristnih podatkov. Prisiljeni boste predčasno prekiniti počitek, saj se boste spomnili, da ste pozabili narediti nekaj zelo pomembnega.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Družabno srečanje vas ne navdušuje preveč, zato se boste opravičili in se raje podali v svoj svet misli in globokih zaznav. Popolnoma vseeno vam bo, kaj si o tem mislijo drugi.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ne pripravljajte se v mislih zaradi lune v kozorogu na nekaj, kar je prevelik zalogaj. Prenehajte nenehno razmišljali o eni in isti zadevi, raje se skušajte dotakniti širine.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Preživite čim več časa na prostem, saj potrebujete več razvedrila. Najboljše se boste razumeli z mlajšimi, ob katerih bo energija zaživela v razigrani smeri. Skupaj se boste veliko smejali.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Začnite z energijo lune v vašem znamenju gledati nase in boljše se boste počutili. Še posebej tisti kozorogi, ki se doma nenehno prilagajate zahtevam in željam drugih.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Prepričani boste, da se vam glede zadeve, ki bi naj bila že zaključena godi krivica. Najprej se prepričajte o vseh dejstvih in nikar ne bodite prestrogi do nekoga, ki ni kriv ničesar.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Povežite zavedni in nezavedni del osebnosti v celoto in prodrite naprej, v lepše energije. Dovolj je bilo obremenitev in žalosti, povezane z nerazrešenimi zadevami na področju čustev.

Vas zanima: MAMA, SPODBUDE IN NJENE POMEMBNE VLOGE