Dnevni horoskop za nedeljo 24. julija 2022

horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 24. julija 2022

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 24. julija 2022

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 24. julija 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Pomembno je, da se zaposlite, tako umsko kot tudi fizično saj boste potrebovali nekaj, kar vas motivira. Morda je čas, da končate vse zoprne in nadležne zadeve, oddahnili si boste.

Horoskop nasvet za današnji dan: Več kot nove zmage vam bodo pomenili urejeni odnosi v domačem okolju, zato boste vanje vlagali več truda in pozornosti.

horoskop
Luna v znamenju

Luna je v znamenju Dvojčkov

V teh dneh prihajajo odlične zamisli za delovanje, vendar vam bo primanjkovalo vztrajnosti. Vse boste želeli narediti hkrati. Zaradi nestrpnosti in nemirna, ter zaradi hitrega odzivanja in razdrobljenosti idej in usmeritev, vam lahko zmanjka časa za vse, kar ste si zadali. Ta čas je obarvan z mladostnim preobiljem in navdušenjem. Bolj kot na določen cilj, boste usmerjeni na samo gibanje navzgor. Ključ tega obdobja je prevzetost z več različnimi idejami o stvareh, kot pa o stvareh samih.

Prihaja razpršeno razmišljanje in pomanjkljiva motivacija pri doseganju večjih ciljev.

V teh dneh prihajajo zmedene situacije, dogodki vas bodo prehitevali, telefon bo zvonil več kot običajno, v nabiralniku se bo znašlo zanimivo pismo, vaše misli pa bo spremljali manjši opravki, ki ste se jim v preteklih dneh izogibali. Poudarjena bo površnost, komunikacija bo kratka, lahko pa se pojavi tudi komentiranje in razpravljanje, vendar globine tokrat ne boste dosegli. Zadržki odpadajo, povečalo se bo zanimanje za nove začetke. Misli bodo jasne in hitre. Ugodno za prodajo, posredništvo, izmenjavo informacij, pisanje, branje, obiske, kratke poti, izlete, pogovore, družabne igre, kulturne prireditve in vzgojo otrok.

Tri reči ne morejo biti dolgo skrite: Sonce, Luna in Resnica.

Buda

Danes praznuje Jennifer Lopez: Astro profil

Jennifer Lopez ima Sonce v prvi dekadi Leva, kar pomeni, da je zelo energična, plemenita, radodarna, zabavna in optimistična oseba. Veliko ji pomenita čast in glamur, vendar pa jo označujejo tudi pretiran ponos, gospodovalnost in samovšečnost. Ascendent, ki ga ima v tretji dekadi Tehtnice, kaže na to, da je pravična, pomirjujoča in družabna oseba z izrazitim smislom za razvijanje prijetnih odnosov, da zelo skrbi za svoj videz, se pa tudi nagiba k oportunizmu, lenobi in užitkarstvu.

Njena točka duha se nahaja v Vodnarju, zaradi česar je zelo ustvarjalna oseba in zelo inteligentna. Največ ji pomeni varnost in tako vse svoje ambicije usmerja v to, da si slednjo omogoči, zaradi svoje občutljivosti pa nagonsko ravna tako, da je dobro predvsem zanjo.

Rojeni v znamenju Leva in dogodki na današnji dan:

  • Jakob Alešovec, slovenski pisatelj
  • John Dann MacDonald, ameriški pisatelj
  • Morris Weitz, ameriški filozof
  • Gus Van Sant mlajši, ameriški filmski režiser
  • Karl Malone, ameriški košarkar

Na današnji dan Apollo 11 pristane v Pacifiku. Francoski predsednik Charles de Gaulle med obiskom Kanade nagovori montrealsko občinstvo z »Vive le Québec libre!« V Moskvi odprta Ameriška narodna razstava. Turčija podpiše Lausannski sporazum. Rodil se je Alfons Maria Mucha, češki slikar in Benjamin Franklin Wedekind, nemški dramatik. Umrl je Gregor Rihar, slovenski skladatelj in Martin Van Buren, 8. ameriški predsednik.

Kaj vas bo danes navdihovalo?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas bo navdihovalo veliko pestrega dogajanja.

Katera astro znamenja boste danes najbolj sproščena?

Najbolj sproščeni boste rojeni v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi: KAKO POPESTRITI POLETNE DNI GLEDE NA ASTRO ZNAMENJE?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Določen privilegij, ki ste ga bili deležni v zadnjem obdobju se vsaj začasno izteka. Oseba, ki je zaradi vaše odločitve ostala v preteklosti vam ne da spati, kar vas bo vznemirjalo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V ljubezni prihaja dokončna odločitev. Ne bodite hladni in zadržani, ampak povejte svoje mnenje in si dovolite spontano delovanje. V domačem okolju ne boste najbolj zbrani.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Vztrajajte tam kjer to od vas pričakujejo, ker se vam bo kasneje zagotovo poplačalo. Pričakujte nenavadne želje s strani ljubljene osebe. Upoštevajte jih in zagotovo vam ne bo dolgčas.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nikar se ne vmešavajte v tiste, ki se želijo odločiti sami, saj lahko vse skupaj le poslabšate. Plemenita dejanja bodo krojila dobre odnose z ljubljeno osebo in prijatelji.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Zaradi lune v dvojčkih bo počutje nihajoče, kar vas bo usmerilo k tehnikam za umiritev. Delujte raje brez pretiranega analiziranja in tuhtanja, le tako se boste lahko sprostili.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

V družbi prijateljev boste izžarevali samozavest in zadovoljstvo. Varujte pa se morebitnih konfliktov v družinskem okolju, še posebej tisti, ki ste po naravi bolj občutljivi.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Preveč se ukvarjate z nečim, kar se vas dejansko ne tiče. Ljubezenske zadeve se bodo odvijale v simpatični smeri, saj vam bo energija lune v znamenju dvojčkov izredno naklonjena.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Poslušajte svoj notranji glas, ko se odločate, tokrat vam lahko svetuje bolje od razuma. Presenetite se in zaživeli boste bolj sproščeno, prav tako se boste v odnosih lažje prilagodili.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Obljuba, o kateri vas čas razmišljate, se vam bo izpolnila. Nehajte se neprestano ukvarjati s samim sabo in analizirati vsako zadevo, raje pojdite v naravo in sestopite iz faze nervoze.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nečesa pomembnega ne razumete na pravi način, k sreči pa imate še nekaj možnosti, preden se konkretno odločite. Odločno se umaknite od nekoga, ki vas ves čas vznemirja.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ustvarite si kljub energiji lune v dvojčkih realen pogled na nastalo situacijo in lažje vam bo. Skušajte kljub nezbranosti upoštevati vsa pomembna dejstva, ki se bodo nizala.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Na področju čustev boste končno premagali vse dvome, se odkrito pogovorili in si stkali prelep načrt za prihodnost. Prava pot bo zagotovo tista, ki vam jo narekuje srce.

Vas zanima: ČUSTVA SO ODZIV TELESA NA VAŠ UM