Dnevni horoskop za nedeljo 24. decembra 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 24. decembra 2023

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 24. decembra 2023

Predviden čas branja: 6 minut

Dnevni horoskop za nedeljo 24. decembra 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Delovanje bo intenzivno, polno močnih zaznav, ki pa jih boste morali nekako sprostiti.

Horoskop nasvet za današnji dan: Spoznanja bodo grenka, vendar vas vodijo v dolgoročno izboljšanje situacije.

Horoskop
Luna preide v znamenje Dvojčka

Dvojčka, tretje znamenje zodiaka in zadnje znamenje pomladi, je po temperamentu sangvinično znamenje. Hiter, brsteč in gibljiv znak, ki ga povezujemo z obdobjem razcveta narave, njegova energija izbruhne v divjih vrtincih. Sprememba duha v besedo omogoča pogovor, kar je simbol dvojčka. Življenjsko obdobje, ki ga to zračno znamenje označuje je puberteta. Z njim je povezano nesmiselno in zapleteno obnašanje.

Dvojček funkcionira v svoji nestanovitnosti, kjer privre na plano podvajanje. Z enim delom živi, deluje, čuti, z drugim delom pa nadzira svoje delovanje, čutenje ter življenje. Lahko je dober plesalec in hkrati opazovalec.

Obdobje lune v znamenju dvojčkov pomeni ideje in zamisli, je lahkotno in komunikativno, spremenljivo in prilagodljivo. Vzdušje med ljudmi se v teh dneh sprosti, postanemo živahnejši in bolj družabni. Poudarek je na komunikaciji, transportu in intelektualnem delu. Povečana bo vaša sposobnost prilagajanja in vaša improvizacija bo več kot odlična. Prihajajo nenadna presenečenja in nestanovitnost v odnosih. V enem trenutku boste želeli živeti tukaj in zdaj, v drugem trenutku pa boste skušali biti razumsko analitični.

Njegovo Sonce se nahaja v 7. Hiši Kozoroga, kar nakazuje, da je vztrajna in poslovno usmerjena oseba. Delo zanj predstavlja najbolj pomemben faktor v življenju, ležernosti skorajda ne pozna. Usmerjen je v uspeh in pri tem ne izbira sredstev. Luna v Ribah mu dodaja nekaj občutljivosti v čustvenih odnosih. Pripravljen se je spuščati v globine odnosov in o njih razglabljati v nedogled.

Venera, ki se nahaja v znamenju Vodnarja ga usmerja v nenavadne podvige in številne avanture ter adrenalinske podvige. Tudi v razmerju se mora ves čas dogajati, drugače mu hitro postane dolgčas. Z Marsom v znamenju Rib je nekoliko zamerljiv in težko odpusti krivico.

S tremi planeti v znamenju Strelca je pozitivna in energična. V partnerstvu je prijetna, prijazna in spravljiva, zato je običajno srečna. Zna ustvariti prijetno ozračje, zato se ljudje v njeni bližini počutijo prijetno. Potrebuje prijetnega, šarmantnega, družabnega in ljubečega partnerja. Je elegantna, urejena in zvesta. Ključna beseda za njeno poklicno usmerjenost je odgovornost.

Njen Mars se je ob rojstvu nahajal v znamenju Rib v 12. Hiši. Pri delu in denarju je zelo natančna in previdna. Luna se je nahaja v znamenju Tehtnice v 6. Hiši. V določenih situacija je nagnjena k pretiravanju, zato mora paziti, da ne porabi preveč energije za stvari, ki niso življenjskega pomena. Je velik optimist, vedno pripravljena na lov za neko novo, svetlo zvezdo.

Rojeni v znamenju Kozoroga in dogodki na današnji dan:

  • Jožef Žabkar, slovenski teolog in vatikanski diplomat
  • Ava Gardner, ameriška filmska igralka
  • Stjepan Mesić, hrvaški predsednik
  • Tarja Halonen, finska predsednica
  • Louis Tomlinson, član skupine One direction

Na današnji dan večina kristjanov pričakuje praznik Jezusovega rojstva. Prvo potniško letalo pristane na letališču Brnik. Rodila se je Lili Novy, slovenska pesnica in Elizabeta Bavarska – Sissi, avstrijska cesarica. Umrl je Lojze Krakar, slovenski pesnik in Stane Belak-Šrauf, slovenski alpinist.

Vsaka beseda, vsak pogled, vsako dejanje in vsak nasmeh lahko prinese srečo drugim ljudem. Vsak trenutek je lahko nov začetek. Lepe božične praznike vam želi

Horoskop.si
Kateri del dneva bo najbolj sproščen?

Najbolj sproščen del dneva bo večer.

Katera astro znamenja boste gojila visoka pričakovanja?

Visoka pričakovanja boste gojili levi in vodnarji.

Preberite tudi: VENERA V ŠKORPIJONU VAS VODI V ISKANJE GLOBINE ali NASVETI ZA MODEREN ZIMSKI VIDEZ

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

S prebujanjem preteklosti sami povzročate prepire v domačem okolju, zato se z energijo lune v znamenju dvojčkov razbremenite. Priprave na večerjo bodo prijetne, vse vam bo uspelo tako kot je treba.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V odnosih z družino boste kljub prazničnim energijam zaradi lune v dvojčkih nemirni. Najbolj vas bo zmotilo, da se ponavljajo stvari, ki so vas že velikokrat spravile iz tira in povzročile konflikt.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ker ne marate tega, da se drugi ne držijo dogovorov, nikar ne razmišljajte da bi se dogovoru ki ste ga pred kratkim sklenili danes izognili. Oseba, od katere nekaj pričakujete, čaka da jo pokličete.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Če boste naredili korak naprej, kljub temu ne boste čisto prepričani, kaj je za vas dobro in kaj ne. Nekoga od domačih boste prosili da vam, če boste preobremenjeni priskoči na pomoč.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Na vsak način boste želeli ugajati, svojim čustvom boste dovolili, da se vpletejo in vplivajo na odločitve. Razpoloženje ob skupni večerji bo zaradi lune v znamenju dvojčkov odlično.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

S povezovanjem boste lažje našli svojo srečo. Popaziti morate na tiste zadeve, ki vas bremenijo in doumeti, da se je potrebno v smeri dobrih družinskih odnosov tudi kdaj prilagoditi.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Potreba po pohvali in priznanju bo tisto, o čemer boste med večerjo razmišljali. Nikar ne bodite užaljeni, če se bo vse skupaj zavrtelo v čisto drugo smer. Bodite odprti za razna vprašanja.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Pazite zaradi energije lune v dvojčkih na ton glasu in se že dopoldne dogovorite, kdo bo v domačem okolju kaj opravil. Čas vas bo priganjal, zato tisto, kar je zelo zahtevno raje prihranite za drugič.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

V kuhinji vam uspevalo vse, česar se boste lotili, zato boste zvečer pokali od ponosa in čakali, če vas bo kdo pohvalil. Raziskovanje bo tisto, ki vam bo prišlo na misel, ko bo nekdo omeli neznane poti.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Že nekaj časa delate na tem, da bi rešili družinske odnose in boljše možnosti kot jo imate sedaj dolgo več ne bo, zato se pripravite na pogovore, ki bodo morda vsebovali tudi kakšno solzo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Poskrbeli boste, da boste v domačem okolju delovali optimistično. Poseben premik, ki ga bo povzročila energija lune v znamenju dvojčkov bo tisti, skozi katerega boste dobili dobro energijo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Naj vas ne bo strah da bi se na večerji karkoli zapletlo, saj bi bil ta popolnoma odveč. Pomembno bo tudi, pogledati na zadeve iz drugega zornega kota in vnesti nekaj pozitivne energije.

Vas zanima: HOROSKOP: LASTNOST, KI JE NIKAR NE NOSITE V LETO 2024 ali KAKO POJMUJETE LJUBEZEN IN ZALJUBLJENOST?