Dnevni horoskop za nedeljo 23. julija 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 23. julija 2023

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 23. julija 2023

Predviden čas branja 5 minut

Dnevni horoskop za nedeljo 23. julija 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Iz duše bodo danes prihajale čudovite stvari, ki iz razuma ne morejo priti, ker jih tam preprosto ni. To pa so ljubezen, notranji mir in modrost.

Horoskop nasvet za današnji dan: Pozitivno prepričanje je prvi korak proti cilju. Vaša dejanja bodo danes skladna z željami če boste zaupali v svoje sposobnosti.

Horoskop
Luna preide v znamenje Tehtnice

Danes ob 07:54 uri Luna preide v znamenje Tehtnice

Tehtnica, sedmo znamenje zodiaka je po temperamentu sangvinično znamenje in označuje življenjsko obdobje za prehod iz mladosti v zrelost, njen letni čas je začetek jeseni. Je predvsem simbol ravnotežja, mere, pravice, ki tehta dejanja in duše ob poslednji sodbi. Srce in razum sta pri tehtnici uravnovešena, lahko jo hitro spravimo iz ravnotežja, v katerega se zna diplomatsko tudi hitro vrniti. Znamenje tehtnice se nahaja v obdobju enega izmed dveh enakonočij. Ima predvsem ženski rodovitni princip, ki ga simbolizira Venera. Tehtnice so lepe, ljubeznive, prilagodljive, vljudne, družabne in talentirane, pa tudi željne življenja. Ponazarja ravnotežje med zunanjim in notranjim in predstavlja sinonim za modrost in vrnitev k enotnosti s pomiritvijo nasprotij.

Tehtnica pomeni potrebo po harmoniji ljubezni, miru in ubranosti, pa tudi po lepoti. Tempo življenja bo v dneh z luno v tehtnici živahnejši, v medsebojnih odnosih smo bolj obzirni, ljubeči, strpni in prijazni.

Ugodno za družabne in umetniške prireditve, zabave zaprtega kroga, romantiko, skrb za lepši videz, nakupovanje modnih oblačil, opremljanje doma, branje, pisanje in sprave sprtih strani. V dneh z luno v zračni tehtnici nikar ne bodite preveč popustljivi. Prihajajo soglasja, prijateljstva, iskrena ljubezen in vse lepo, v čemer lahko uživate. Ljubezen bo imela najlepšo podobo, zato se brezskrbno podajte na zmenek. Vaš videz bo v teh dneh na vrhu lestvice vaših prioritet, zato, se boste z veseljem podali v nakupovanje in si privoščili nekaj lepega samo zase, s pridihom elegance.

Horoskop
Sonce preide v znamenje Leva

Danes ob 01:50 uri Sonce preide v znamenje Leva

Energija leva se navezuje na stvari, kot so zabavne dejavnosti in dogodivščine, zato pričakujte obdobje, v katerem se bo veliko dogajalo. Samozavestna energija se nerada zadržuje, zato je zdaj čas, da greste v tisti smeri, ki ste si jo v prejšnjem obdobju začrtali.

Naj bo to razmerje, služba, nov projekt ali avantura, sedaj je čas, da ambiciozno in odprto usmerite svoj pogled k spremembam v pozitivni smeri. Ne glede na to, ali želite povedati kar vas moti, peti ali kričati, je zdaj čas za vse vrste ustvarjalnega, ljubečega in neustrašnega izražanja. Preberite več: Sonce preide v znamenje Leva!

Ali se odločiš ostati v plitvem delu bazena, ali pa se poženeš v ocean.

Christopher Reeve

Danes praznuje Monica Lewinsky: Astro profil

Njeno Sonce se je ob rojstvu nahajalo v znamenju Leva, kar ji dodaja kraljevi priokus, eleganco in močan temperament. V življenju si sama postavlja meje in ne mara, da je v podrejenem položaju. Kljub vsaki težavi zna poskrbeti zase in za tiste, ki ji veliko pomenijo. Zaradi lune v znamenju Rib je zelo nežna in romantična, vendar le takrat, ko se popolnoma prepusti in je resnično zaljubljena.

Njena Venera in Mars se nahajata v znamenju zračnih Dvojčkov, zato je zelo komunikativna, razigrana in v določenih situacijah premalo odločna. V odnosih ni ravno globoka, ampak se zadovolji že s površinskimi odnosi, ter ostaja nasmejana.

Rojeni v znamenju Leva in dogodki na današnji dan:

  • Vera Cooper Rubin, ameriška astronomka
  • Lojze Slak, slovenski harmonikar
  • Saul Hudson Slash, angleško-ameriški kitarist
  • Maurice Greene, ameriški atlet
  • Daniel Radcliffe, angleški igralec

Na današnji dan je bil ponovno zgrajen Stari most v Mostarju. V Londonu se poročita princ Andrew in Sarah Ferguson. Izstreljen satelit Landsat 1. Telstar začne prenašati televizijski signal prek Atlantika. Fox Film odkupi patent za zvočni film. Jugoslovanska vlada z zakonom potrdi ustanovitev Univerze v Ljubljani. William Burt patentira pisalni stroj. Rodil se je Vladimir Prelog, švicarski kemik hrvaškega rodu in Franz Adolf Berwald, švedski skladatelj. Umrla je Amy Winehouse, britanska pevka in David Wark Griffith, ameriški filmski režiser.

Kaj se bo danes dogajalo z zaupanjem?

Ponovno boste pridobili zaupanje vase, kar vam lahko koristi na vseh področjih, kjer dvomite vase.

Katera znamenja zodiaka se boste danes težko zadržala, če boste prejela kritiko?

V današnjem dnevu se boste težje zadrževali in nadzirali rojeni v znamenju bika, dvojčkov in vodnarja.

Preberite tudi: HOROSKOP: VAM POGOSTO ZMANJKA VOLJE? in HOROSKOP: ŽENSKE, KI UŽIVAJO, KO SO SAMSKE

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Trenutki, ki jih bo danes pričarala energija lune v tehtnici vam bodo še dolgo ostali v lepem spominu. Znali si boste vzeti več časa, se sprostiti in se zraven hudomušno nasmehniti.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Na očitke drugih se ne boste ozirali, vedeli boste, da imate prav. Uživali boste v družbi znancev in prijateljev, ki vas bodo razumeli, kar bo glavni razlog za stabilno in pogumno držo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Razmišljali boste, kaj bi lahko naredili, da bi končno občutili mir in zadovoljstvo. Oseba, ki vam je naklonjena, kar vam bo podarila nove smernice, o katerih se bo vredno pogovoriti.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nikar ne ustavljajte preveč pri podrobnostih, saj bi se lahko predolgo zadržali nekje in medtem zamudili nekaj bolj privlačnega. Popoldan boste preživeli v dobri družbi, kjer ne bo manjkalo humorja.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Mikale vas bodo s strastjo obarvane avanture, tudi če se bodo dogajale samo v mislih. Vezni levi ne boste znali biti nežni. Samski se boste razveselili prijateljevega predloga.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Popolnoma brez slabe vesti boste počivali in uživali, še posebej tisti, ki znate na enostaven način odmisliti obveznosti. Pričakujete lahko zelo ugoden razplet določene družinske situacije.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Vse se bo dobro končalo, ostane pa občutek, da ste notranje nekoliko nemirni. Poskrbite da bo zvečer vse na svojem mestu, saj ne boste imeli energije, da stvari zadnji trenutek popravljate.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Uspelo vam bo rešiti spore, saj vam ob strani stoji vpliv lune v znamenju tehtnice, ki bo iz vas naredil odličnega mediatorja. Na čustvenem področju boste potrebovali več potrditev kot običajno.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Danes bodite previdni, da se ne boste zaradi naglice in nepazljivosti znašli v kočljivem položaju. Zaupajte vase, le tako se boste usmerili v nekaj novega, kar vas po tihem že dlje časa mika.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Misli bodo razpršene, vi pa samozavestni ter pripravljeni na kakšen nov korak. Bodite radodarni, saj se marsikaj obrača v vašo korist. Zadovoljni boste predvsem zato, ker vas razumejo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Vaš pogled bo jasen. Vse, česar se boste lotili, boste zaključili tako kot je treba. Prav tako boste hitro zaznali, če se vam bo nekdo skušal prilizovati z razlogom, da vas izkoristi.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Spremembe bodo več kot dobrodošle. Zasebno boste tehtali in iskali za vas najboljše možne rešitve. Z veseljem boste o svojih notranjih občutkih razpravljali v sproščenem krogu prijateljev.

Vas zanima: KAJ LAHKO PRIČAKUJETE OD OBDOBJA MARSA V DEVICI?