Dnevni horoskop za nedeljo 19. februarja 2023

horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 19. februarja 2023

Dnevni horoskop za danes, nedelja 19. februarja 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za nedeljo 19. februarja 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Razbremenitve vseh nalog ste si želeli že nekaj časa, danes pa je čas, da si privoščite krajši počitek.

Horoskop nasvet za današnji dan: Energije današnjega dne povečujejo pozitivne vsebine ega in potrjujejo vašo identiteto v pravi smeri.

horoskop
Luna je v znamenju Vodnarja

Luna je v znamenju Vodnarja

V obdobju lune v vodnarju bo vaš občutek za čast močno razvit, prav tako boste občutljivi na kritike in hitro užaljeni. Vaša duša bo povečana, telo pa bo v teh dneh nekoliko šibkejše. V večini situacij se boste znali spretno braniti, v kolikor pa ne bo šlo, boste znali premagati napetosti z zdravim smislom za humor. Duhovno boste dosegali višjo stopnjo zavesti, privlačile vas bodo spremembe in vse kar je zunaj okvirjev. Prihaja čustvena napetost, komplimentom, ki jih boste prejeli, pa tokrat ne boste verjeli.

Močno boste strmeli k spremembam, tolerantni boste tudi do drugače mislečih, ljubezenski zapleti vas tokrat ne bodo zanimali.

Ugodno za eksperimentiranje, inovacije, delo z računalnikom, nakup sodobne tehnike, obiske prijateljev in vsakovrstno raziskovanje. V dneh z luno v vodnarju bo bolj izpostavljeno vaše psihično stanje, zato se varujte nepotrebnih konfliktov. Ustrezalo vam bo početje, ki zahteva kreativen pristop, višje umske sposobnosti in vas vodi v nove dimenzije. Učenje vam bo šlo odlično od rok. Sedaj je ugoden čas za timsko delo in nove projekte. V družbi prijateljev, tudi tistih, na katere ste nekoliko pozabili, se boste počutili fenomenalno.

USKLAJEVANJE TEMNE IN SVETLE PLATI VAŠE NARAVE

Kaj pravi horoskop za nedeljo 19. februarja 2023?

Rojeni v znamenju rib in dogodki na današnji dan:

  • Danilo Türk, slovenski državnik
  • Falco, avstrijski pevec
  • Cristina Fernández de Kirchner, argentinska državnica
  • Tomaž Pandur, slovenski gledališki režiser
  • Beth Ditto, ameriška pevka

Na današnji dan se z Daytonskim sporazumom konča obleganje Sarajeva. V orbito je bila utirjena vesoljska postaja Mir. Deskar Žan Košir je na olimpijskih igrah v Sočiju v paralelnem veleslalomu osvojil bronasto medaljo. Rodil se je Veno Taufer, slovenski pesnik, dramatik in Nikolaj Kopernik, poljski astronom. Rodil se je tudi angleški pevec Seal. Umrl je Umberto Eco, italijanski filozof, pisatelj in Ivan Tavčar, slovenski pisatelj, politik.

Ljudje radi pozabljajo svoje dolžnosti, vedno pa si zapomnijo svoje pravice.

Indira Gandhi
Za katere stvari je današnji dan najbolj primeren?

Dnevni horoskop napovedujte, da je dan primeren, da uživate v prijetnih energijah, ter se obkrožite z lepim okoljem.

Katera astro znamenja boste danes težko delovala brez ljubezni in topline?

Danes boste težko delovali brez ljubezni in topline rojeni v zračnih znamenjih. 

Preberite tudi: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC FEBRUAR 2023 ali LJUBEZENSKI TRIKOTNIKI IN ASTROLOŠKA ZNAMENJA

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Spontano se vezani ovni prepustite razvajanju in ljubkovanju. Začutili boste, da ste drugačni, in všeč vam bo. Harmonija bo tudi pri samskih ovnih ključ do odličnega počutja.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Prihaja presenečenje, vendar ne od osebe, o kateri ste v zadnjih časih najbolj razmišljali. Energija vodnarja bo na plano privabila vse kar je neznano in nenavadno.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V določeni situaciji boste preveč impulzivni, zato tudi ne pričakujte kakšnih posebnih doživetij. Tisti, ki ste v razmerju, se približajte skupnim željam, samski pa počakajte na bolj ugodne dni.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Z luno v vodnarju ujemite zlato priložnost, saj bi kasneje obžalovali. Nakazujejo se vam poznanstva, ki se lahko obdržijo dolgoročno. S pozornim poslušanjem lahko veliko pridobite.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Razširite z energijo lune v vodnarju duhovna obzorja, ki jih že nekaj časa ni razsvetlila opaznejša novost. Razveselil vas bo obisk osebe, ki vas bo prosila za pomemben nasvet.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Pokažite dobro voljo in nekomu od prijateljev, ki se je znašel v težavah prisluhnite. Pazite na preplet ljubezni in delovnih nalog. Lažje vam bo, če se boste znali premakniti naprej.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Časovno in energijsko bodo načrti precej zahtevni, zato se ne ustavljajte ob malenkostih. Družinske in prijateljske odnose bo odprle nove ter drugače začrtane poti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Deloma boste konflikte sprožili sami, dodatno pa jih bodo podkrepile še okoliščine. Obdržite nivo svojih spodobnosti in nikar ne prelagajte pomembnih nalog ter obveznosti.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

V družinskem okolju boste prijetno presenečeni nad učinkom dogajanja. Še vedno imate veliko energije za vse, zato ne bodite nestrpni, če morate venomer čakati na druge.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Z energijo lune v vodnarju boste raztreseni in nervozni. Obdobje, ki je za vami, vas je utrudilo, zato se boste najprej skušali sestaviti ter se pogovoriti s svojo podzavestjo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V domačem okolju boste drugim za vzgled, saj boste polni silovite energije in novih načrtov. Umirite svoje misli, zazrite se vase in predvsem bi bilo dobro, da ste bolj potrpežljivi.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Prihajajo zanimivi preobrati, močnejši boste in lahko se obrnete k novim rešitvam. Naredite nekaj zase in se sproščajte, saj ste v zadnjem času pod velikim pritiskom, ki lahko ogrozi tudi zdravje.

Vas zanima: Mesečni horoskop FEBRUAR 2023