Dnevni horoskop za nedeljo 17. aprila 2022

velika noč
Dnevni horoskop za nedeljo 17. aprila 2022

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 17. aprila 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za nedeljo 17. aprila 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, Velika noč. Vse boste želeli takoj in sedaj, v primeru da vam ne bo ugodeno, se lahko prelevite v muhasto osebo, ki noče razumeti pravih dejstev.

Horoskop nasvet za današnji dan: Bolj pestro, strastno in zabavno bo na področju čustev, še posebej pri vezanih, ki boste danes v povezavi z ljubljeno osebo začutili pravo zadovoljstvo.

horoskop
Velika noč

Danes ob 02:22 uri preide Luna v znamenje Škorpijona

Škorpijon, osmo znamenje zodiaka označuje življenjski čas, ki predstavlja zrelost, skratka čas velikih sprememb in novega rojstva, pozne jeseni. Po temperamentu je flegmatično, sicer pa skrivnostno, tiho, osredotočeno, vztrajno, uporniško, strastno in plodno znamenje. Škorpijon prikazuje zmožnost ustvarjanja duše. Strupeno želo znamenja ni samo neizprosno orožje, temveč tudi orodje, ki omogoča sungirati realnost, da se lahko pomakne globlje v srce skrivnosti. Čas velikih sprememb, globine, smrti in zaglobljenih skrivnosti. Škorpijon ubija, da ne bi umrl, in umre, da bi se lahko ponovno pobral in zaživel, smrt starega in rojstvo novega človeka. Predstavlja področje destrukcij in raznih napetosti, znamenje je predvsem strastno, odlikujeta ga močna volja in prodornost.

Posreduje priložnost, da lahko transformira energijo.

Ko Luna prehaja v škorpijona, postanemo v medsebojnih odnosih bolj nezaupljivi. Vzkipljivi in maščevalni, saj svoje strasti težje obvladujemo, kar lahko privede do manjših duševnih kriz. Vaša erotična moč bo v dneh z luno v škorpijonu potreba, da bi prodrli v bistvo stvari, sprejemali boste samo svoje lastne zakonitosti in težko se boste soočali z avtoriteto. Prihaja močna volja ter veliko bolj razčiščen odnos do življenja. Notranje boste nemirni, izrazito individualno usmerjeni in napadi tesnobnosti v teh dneh niso izključeni.

Pesimist vidi težavo v vsaki priložnosti, optimist vidi priložnost v vsaki težavi.

Winston Churchill

Rojeni v znamenju ovna in dogodki na današnji dan:

  • Rudolf Badjura, slovenski planinec, pisec
  • Nikita Sergejevič Hruščov, ruski politik
  • Mihael Gunzek, slovenski klarinetist in pedagog
  • Tomaž Petrovič, slovenski nogometni trener
  • Marija Šestak, slovenska atletinja

Na današnji dan je Kraljevina Jugoslavija kapitulira. Neuspešna invazija kubanskih emigrantov in CIE v Prašičjem zalivu. Rodil se je Giovanni Battista Riccioli, italijanski astronom, geograf in Anton Wildgans, avstrijski pesnik. Rodila se je tudi angleška pevka in nekoč članica dekliške skupine Spice Girls Victoria Adams. Umrl je Benjamin Franklin, ameriški fizik, pisatelj, državnik in Gabriel García Márquez, kolumbijski pisatelj.

Kakšno počutje prinaša energija škorpijona?

Dnevni horoskop napoveduje, da bo pogumna energija škorpijona polepšala Velikonočno nedeljo.

Katera znamenja zodiaka se boste najbolj razveselila vseh dobrot na mizi?

Dobrot na mizi se boste najbolj razveselili rojeni v zemeljskih znamenjih.

Preberite tudi: PRIHAJA OBDOBJE MARSA V ZNAMENJU RIB

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Premislili se boste glede določene zadeve, a pazite, da ne boste zaradi vpliva lune v škorpijonu odreagirali preveč bliskovito. Opustili boste nekaj, za kar še prek kratkim niste čutili prevelikega navdušenja.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Komunikativnost ter strasten pristop izkoristite tudi za to, da pomagate prijatelju, ki se je znašel v težavah. Na koncu se boste zaradi tega boljše počutili, saj boste prejeli zahvalo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Želite si več počitka, a z energijo lune v škorpijonu se bo nemogoče sprostiti. Preveč vas mučijo srčne težave, ki se že predolgo vlečejo in vas obremenjujejo. Potrebno se bo razbremeniti.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Dobro prezračite prostor, koristilo vam bo, saj ste v zadnjem času nakopičeni in nervozni. Energijo lahko črpate tudi od lune, ki se bo nahajala v znamenju pogumnega škorpijona.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nekaj vam ne gre od rok tako, kot bi si želeli. Prosti čas boste preživeli bolj v samoti, ki vam bo ustrezala. Znali se boste poglobiti vase, kar za vas običajno ni značilno.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

V ljubezni boste zaradi strastne energije pripravljeni na nekaj novega. Ne govorite preveč o skritih željah ali vsaj izberite prave besede, ki se bodo dotaknile sogovornika na pravi način.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Če se boste soočili, boste zadovoljni. Ljubezenske zvezde vam obljubljajo več optimizma, zato si dovolite zmenek, o katerem razmišljate že dlje časa, pa nekako niste zbrali pravega poguma.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Čeprav je pred vami prost dan, bo luna v vašem znamenju misli obdala z delom in financami. Nikakor se ne morete ustaviti, imate občutek, da obveznostim ni in ni konca, kar vas bo vznemirjalo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

V ljubezni se boste srečali s toplejšimi čustvi. Vaše srce se še ne more odločiti, zato nikar ne hitite z odločitvijo, ki bi jo lahko kmalu obžalovali. Raje se prepustite prijetnim vibracijam.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Posvetite pozornost družinskim  članom, ker že pogrešajo vašo razposajenost. Skupaj boste rešili tudi pomembno situacijo, o kateri vsi skupaj razmišljate že dlje časa. Sedaj bo rešitev na dlani.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pazite, kako boste ocenili nedavne dogodke, ki vam še vedno niso najbolj jasni. Kljubujete, a le zato, ker ne vidite druge rešitve, ki bi vas lahko usmerila k boljšim rezultatom.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Želeli se boste iztrgati iz začaranega ljubezenskega kroga, saj vam tisto, kar se vam ponuja, ne zadostuje. Počasi se pomaknite tja, kjer vas navdihujejo ter podpirajo.

Vas zanima: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC APRIL 2022