Dnevni horoskop za nedeljo 10. julija 2022

horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 10. julija 2022

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 10. julija 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 10. julija 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Nihali boste med skrajnostmi, kot da bi se vozili po toboganu čustvenih vrhov in padcev. Skušajte na področju ljubezni dovoliti močnim občutkom, da tečejo skozi vas, ne da bi vas prevzeli ali obremenili.

Horoskop nasvet za današnji dan: Prihajajo manjši nesporazumi, zamude, ter nerodne situacije. Ne dovolite si, da vas malenkosti preveč obremenijo, naučite se postaviti se zase. 

horoskop
Luna preide v znamenje Strelca

Danes ob 10:34 uri Luna preide v znamenje Strelca

Strelec, deveto znamenje zodiaka, ki je po temperamentu kolerično znamenje, označuje zrelost ter konec jeseni. Njegov naravni cikel so zadnji žarki pred zagonom. Predstavlja duhovni razvoj in notranje preobrazbe, ter se skuša identificirati s puščico. Simbolizira vse kar je resnično in nesmrtno, ter misel, ki uvaja svetlobo in ustvarjalni organ, ki odpira da oplaja, ki razpolavlja, da omogoča sintezo. Je tudi žarek svetlobe, ki razsvetli zaprt prostor.

Zunanji vtisi bodo delovali na vas in v teh dneh boste z lahkoto razgibali svoje srce in razum.

Povečuje potrebo po razširjanju obzorij, se ne zmeni za težo in simbolično prekorači zemeljske razmere. Prisotna je duhovna potreba po osvojitvi zunaj možnega dosega. Združuje odločitve in sinteze. Ko puščica preleti na določen cilj, uprizarja izpolnitev. Izraža popolno odprtost vesolja, sintezo zemeljskega in nebeškega, človeškega in božanskega, podzavestnega in nad zavestnega. To je zanos ter širjenje brez konca, ki ima svoj cilj, najvišjo združitev z vesoljno energijo. V dneh z luno v strelcu ozračje preveva optimizem, postanemo bolj živahni, iskreni, zaupljivi, optimistični in radodarni. Zaželimo si svobode. S strastno vročekrvnostjo boste v odločitvah pogosto prenagljeni.

Vsakdo bi moral gledati na svoje telo kot na neprecenljivo darilo od tistega, ki ga ljubi pred vsem ostalim; kot čudovito umetniško delo nepopisne lepote, in skrivnostno onkraj človeškega pojmovanja, ter tako občutljivo, da ga lahko že beseda, dih, pogled, misel poškoduje.

Nikola Tesla

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

  • Nikola Tesla, srbsko-ameriški elektroinženir, fizik, izumitelj
  • Risto Savin, slovenski skladatelj
  • Arthur Ashe, ameriški tenisač
  • Helen Sjöholm, švedska pevka in igralka
  • Jessica Simpson, ameriška pevka in igralka

Na današnji dan francoski agenti v Aucklandu potopijo Greenpeacovo ladjo Rainbow Warrior. Bahami postanejo neodvisna država. V Zemljin tir so izstrelili prvi telekomunikacijski satelit Telstar. Ustanovljena sovjetska tiskovna agencija TASS. Rodil se je Stjepan Radić, hrvaški politik in Carl Orff, nemški sladatelj. Rodil se je tudi francoski arhitekt Paul Andreu. Umrl je Fran Detela, slovenski pisatelj in Barbara Celjska, slovenska plemkinja.

Kaj vam bo danes najbolj pomembno?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas bo najbolj pomembno, da ste obkroženi s pozitivno energijo.

Katera astro znamenja boste danes najbolj nasmejana?

Najbolj nasmejani boste danes rojeni v zračnih znamenjih.

Preberite tudi: Mesečni horoskop JULIJ 2022 ali KAKO PREMAGATI OSAMLJENOST IN DOLGČAS?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Kritična naravnanost, ki se bo prebudila s prehodom lune v strelca ne bo prinašala nobene pozitivne informacije. Če se potrudite, potem boste premagali sami sebe in se pomaknili naprej.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Prebuditi boste želeli samozavest in notranjo moč. Dan bo ugoden za reševanje vseh tistih zadev, ki so vezane na čustva in medsebojen odnose. Skušajte biti predvsem iskreni.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Na vsakem koraku boste iskali priložnost za poglobitev odnosa z ljubljeno osebo. Pomembno je, da prisluhnete, pozabite nekoliko nase in posvetite vso pozornost osebnemu napredku.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Prijatelji se bodo spomnili na vas, prejeli boste simpatično povabilo, zato vam ne bo dolgčas. Pričakujte odlične priložnosti, ki bodo vključevale tudi hitre ter preudarne odločitve.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Zmedeni ste, zato čim prej sprejmite dejstva, ne razmišljajte o nemogočem, tudi ko vas bo doletelo nekaj, kar vam ni najbolj všeč. Želeli si boste predvsem to, da vam določena oseba prisluhne.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Želeli boste mir in harmonijo, vendar ne boste mogli mimo višje sile, ki vam lahko vse skupaj zakomplicira. Ko se pojavijo ovire, ostanite potrpežljivi in zaupajte vase da zmorete.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Vse, kar se bo dogajalo, bo prineslo dobre rezultate in s tem boste dosegli notranji mir, po katerem hrepenite že dlje časa. Ljubezenske situacije vam bodo zelo ustrezale.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Odprti za nova spoznanja, se odpravite naprej po poti življenja. Popaziti morate na to, da boste tudi drugim privoščili zmago in lepe misli. Zavedali se boste, da je v slogi moč.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Želeli boste navezovati stike s sorodniki. Prav to bo pravi balzam za dušo in preganjanje dolgčasa, ki ga aktivni strelci tako zelo ne marate. Sami boste svoje sreče kovač.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Skušajte čim prej dvigniti glavo, le tako boste doživeli pozitivne preobrate, o katerih ste sanjarili. Morda se bodo zadeve odvijale počasneje, vendar hkrati izredno učinkovito.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pred vami je čas veselja in sreče. Z nasmehom sprejmite prijetne situacije, ki se bodo vrstile ena za drugo in vas popeljale v zadovoljstvo. Luna v strelcu prebuja svetle misli.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nikar se ne povezujte z obremenitvami, povezane z domom. Utrujeni si boste želeli počitka, zato vas bo vse, kar bodo zahtevali od vas spravilo v nelagoden položaj in slabo voljo.

Vas zanima: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC JULIJ 2022