Dnevni horoskop za nedeljo 1. oktobra 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 1. oktobra 2023

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 1. oktobra 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za nedeljo 1. oktobra 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskopmednarodni dan starejšihsvetovni dan vegetarijanstva in svetovni dan glasbe. Zaznavali boste potrebo po pozornosti in nežnosti. Najboljša rešitev je, da se umaknete v svoj svet, kjer boste lažje kot običajno poiskali mir in tišino.

Horoskop nasvet za današnji dan: Prijazna beseda bo tista, ki bo na vseh področjih delovanja pričarala lepo vzdušje ter vas zaščitila pred napetostmi.

Horoskop
Luna preide v znamenje Bika

Danes ob 03:18 uri Luna preide v znamenje Bika

Drugo astrološko znamenje bik je po temperamentu melanholično, sicer pa materialistično, praktično in plodno znamenje. V tem znamenju luna zaradi svoje razvnetosti izraža svoje najbolj pozitivne lastnosti. Zemeljsko znamenje, ki ustreza življenjskemu obdobju otroštva, vlada tudi letnemu času pomladi. Tempo življenja se v teh dneh nekoliko upočasni. Postanemo bolj umirjeni, a tudi trdovratnejši in bolj uporni. Nagon po preživetju, pridobivanju in uživanju nas vzpodbuja k nakupom ter zadovoljevanju čutov. Simbolizira materialne dobrine.

Zaradi čutnosti in mesene opojnosti pooseblja razbrzdan značaj. Poudarjena atributa v teh dneh sta zagotovo vztrajnost in trmoglavost, zato se boste težko prilagodili hitrim spremembam in novostim.

Čas primeren za odkrivanje svoj čutov in gradnjo trdnih temeljev v domačem okolju. Pri uresničevanju svojih hotenj boste bolj samovoljni in nepopustljivi, še posebej če se srečate z odporom. Težko boste prenesli, če drugi storijo več, kot vi zmorete, zato vas lahko želja po veljavi in častihlepje zapeljeta, da postanete zavistni in nenaklonjeni. V teh dneh boste pri partnerju iskali smisel za domačnost in nežnost, ter čut za gospodarnost.

Ena dobra plat glasbe je, ko te zadane, ne čutiš bolečine.

Bob Marley

Rojeni v znamenju tehtnice in dogodki na današnji dan:

  • Franc Košir, slovenski glasbenik
  • Dušan Jovanović, slovenski dramatik, režiser
  • André Rieu, nizozemski violinist in dirigent
  • Martin Strel, slovenski maratonski plavalec
  • Rupert Friend, angleški filmski igralec in režiser

Na današnji dan Panamski prekop preide pod upravo Paname. Tuvalu postane neodvisna država. Mao Dzedung postane predsednik kitajske vlade. Nigerija postane neodvisna država. Letalo Concorde prvič preseže zvočni zid. Začetek zbora odposlancev slovenskega naroda v Kočevju. Ustanovljeno podjetje Siemens. Ustanovljena Mestna hranilnica Ljubljanska. Z delom prične Univerza Stanford. Rodil se je tudi Frank Gardner, avstralski avtomobilistični dirkač in Jimmy Carter, ameriški predsednik.

Ko se ljudje ustrašijo lastnega mnenja, je zatiranje na dosegu roke.

Jimmy Carter
Katera znamenja zodiaka boste danes določenim zadevam želela priti do dna?

Danes boste vsem zadevam želeli priti do dna rojeni v vodnih znamenjih.

Katera znamenja zodiaka boste danes občutljiva?

Danes boste najbolj občutljivi rojeni v zračnih znamenjih.

Preberite tudi: SPADATE MED ASTRO ZNAMENJA, KI UŽIVAJO V SVOJEM DELU? in LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC OKTOBER 2023

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Odločite se z energijo lune v znamenju bika za spremembo, stojte za svojimi odločitvami, potem vam bo marsikaj bolj jasno. Zdaj je čas, da vzamete stvari v svoje roke.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ljubezen in čustva boste dali nekoliko na stranski tir. Ne boste točno vedeli, kaj si v resnici sploh želite, zato počakajte z raznimi razčiščevanji, ki vas bodo močno mikala.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Razigranost vam bo tokrat pripomogla k hitrejši realizaciji zadeve v družinskem krogu, ki vas muči že dlje časa. Prišli boste do pomembnega spoznanja glede čustvenega področja.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Začnite malo bolj gledati nase in si z energijo lune v biku, ki prebuja željo po sproščanju privoščite kakšno sprostitev, saj ste utrujeni in napeti, tako boste dolgoročno težko funkcionirali.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Čeprav imate globoko v sebi občutek, da ste nekako nepripravljeni in nemočni, je prav da se odzovete, ko se bodo spomnili na vas in vas prosili za kakšen pameten nasvet.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Z nasmehom se boste zazrli v prihodnost in izognili se boste družbi kogarkoli, ki bi vas obremenjeval. Izkoristili boste priložnost na ljubezenskem področju, kar vas vodi v zelo prijeten trenutek.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Odločili se boste, da se morate nekoliko bolj posvetiti svojemu telesu. Kolo bo tokrat vaš najboljši prijatelj, ki vam omogoča več vitalnosti in dobrega počutja. Seveda bo lažje v dvoje.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Pazite pri prehranjevanju, saj ste v obdobju, ko se lahko tudi zredite, ali pa povišate raven holesterola in sladkorja. Pojdite na zrak, sprostite se in boljše se boste počutili.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Kljub luni v biku, ki prebuja stabilnost, se boste zaradi nerešene situacije obremenjevali z manjšimi nihanji na psihičnem področju. Ne popuščajte tam, kjer ste lahko na koncu razočarani.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ne marate nesporazumov in pričkanj, vendar se boste tokrat težko izognili. Pazite se glavobolov, povezanih s slabim psihičnim stanjem. Rešita vas lahko zdrava in daljši sprehod v naravo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Izkazalo se bo, da ste v določeni situaciji imeli prav, vendar vseeno pazite, kaj in komu boste povedali pomembno odločitev, od katere je odvisna tudi prihodnost, povezana s področjem družine.Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ne bojte se, če se določen odnos komplicira, čas bo naredil svoje. Odprti boste za vse namige ter pomembne informacije iz spletnega okolja, kjer boste preživeli veliko časa.

Vas zanima: BREZ SPOŠTOVANJA LJUBEZEN NE OSREČUJE in SPRETNOST SAMOOBVLADOVANJA