Dnevni horoskop za nedeljo 31. oktobra 2021

horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 31. oktobra 2021

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 31. oktobra 2021

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za nedeljo 31. oktobra 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, Dan reformacije, Svetovni dan varčevanja, Noč čarovnic. Uspeh ne bo prišel čez noč, zato boste morali še malo počakati. Vedeli boste, da ste na pravi poti, pa čeprav bo trajalo še nekaj časa.

Horoskop nasvet za današnji dan: Sprostitev bo zaradi velikega obsega obveznosti nujna, zato se na tem področju bolj organizirajte.

blank

Luna je v znamenju Device

Devica, šesto znamenje zodiaka, ki označuje življenjsko obdobje konec mladosti in z njo povezan letni čas konec poletja, je po temperamentu melanholično, sicer pa intelektualno, skrbno, delovno, praktično, konzervativno, kritično in analitično znamenje. Ponazarja željo po analitičnem pristopu in perfekcionizmu na vseh področjih dolžnosti. Njena prispodoba je čista energija, prav tako njena življenjska energija novega obdobja požete zemlje.

Odlikuje jo samodisciplina, v zodiakalnem krogu ima najbolj razvit čut za dolžnost in odgovornost.

Devica poskrbi za red v prvi polovici zodiaka, od tukaj izvira povezava s prebavnim traktom, ki odstranjuje nepotrebne škodljive snovi, zato bo v dneh, ko luna potuje po znamenju device povečano vaše zanimanje, povezano s področjem zdravega prehranjevanja. Sposobnost funkcionalne povezanosti med umom in telesom ustvarja bolj stabilno zdravje, medtem ko nerazumevanje zahtev fizičnega in psihičnega telesa ustvarja tendenco k slabšemu vitalnemu potencialu. Izbira hrane, oblačil, telesne kondicije, druženja, prav tako vpliva na stanje duha in zdravja. Obsedla vas bo potreba po redu in samoorganizaciji, sistematično in natančno si boste planirali svoje dni, jezila vas bo le pretirana samokritičnost.

To noč vse je črno, vse je temno, samo buče še žarijo in čarovnice se po zraku podijo.

Rojeni v znamenju Škorpijona in dogodki na današnji dan:

  • Bud Spencer, filmski igralec
  • Princesa Margareta Švedska
  • Stephen Rea, irski igralec
  • Vanilla Ice, ameriški raper
  • Beverly Lynne, ameriška igralka

Na današnji dan Martin Luther oznani svojih 95 tez. Nevada postane 36. zvezna država ZDA. John Boyd Dunlop patentira pnevmatiko. konec četrtih olimpijskih iger. Narodni svet v Zagrebu imenuje vlado za Slovenijo, prvo slovensko vlado. Na zboru hranilnic v Milanu sklenjeno, da bo 31. oktober svetovni dan varčevanja. Rodil se je Aleksander Aleksandrovič Aljehin, ruski šahist in John Keats, angleški pesnik. Umrl je Sean Connery, škotski igralec in Indira Gandhi, indijska predsednica vlade.

Kjer ni volje ni ljubezni.

Indira Gandhi
Katera znamenja bodo danes sledila jesenskim običajem?

Danes boste sledili jesenskim običajem rojeni v zemeljskih znamenjih.

Kakšne energije se bodo prepletale v noči čarovnic?

Dnevni horoskop napoveduje, da bo noč čarovnic strastna in predvsem navihana.

Preberite tudi: MARS PREHAJA V ZNAMENJE ŠKORPIJONA

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Določena informacija, ki jo boste prejeli, vam bo delala miselne težave. Če imate namen kaj zaključevati, raje počakajte na jutri, saj vas spremlja kritična energija lune v devici. Raje se osredotočite na priprave.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Skušajte podarite več nežnosti, s tem boste ljubljeno osebo veliko bolj razveseli kot če ves čas nergate. Nima smisla, da na nekoga, ki si želi le nekaj vaše pozornosti, delate vtis z napačnimi koraki.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nekaj se bo sicer v domačem okolju obrnilo na glavo, vendar niste daleč od resnice. Ne prenesete pritiska oseb, ki se jim morate nenehno opravičevati zato, ker mislite in delujete drugače.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nekaj se bo skozi dan zelo zavleklo. Ne morete storiti veliko, da bi zadeve spremenili, lahko pa svoj čas koristneje uporabite ter storite več za svoje zdravje in fizično pripravljenost.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Vzdušje bo skrivnostno in prepleteno s posebno energijo, ki bo povezana s srčnimi vibracijami. Prihaja občutek, da izgubljate trdna tla pod nogami in da ne morete več nadzirati svojih čustev.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Zaradi svoje trmaste in analitične narave boste naleteli na nekaj težav. Ne morete mimo ljudi, ki vam ne povedo vsega, le pazite, da se ne bi prehitro razburjali. Mučijo vas nejasna čustva.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Kljub ugodni luni vsekakor dobro premislite, ker se boste morda v določeni situaciji prehitro odzvali, posebno če vas vse skupaj spominja na zgodbo, v kateri nekoč niste bili najbolj zadovoljni.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V dopoldanskem času boste še malce utrujeni, saj vas je pretekla noč utrudila. Premislite kljub vsemu o vseh zastavljenih ciljih, saj že jutri prihaja divji tempo, ki bo povezan tudi s financami.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Niste dovolj odločni, zato vam bo nekaj, kar bodo zahtevali od vas izredno naporno. Zadev nikar ne ocenjujte le na podlagi prvega vtisa. Več previdnosti se vam vsekakor lahko obrestuje.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Na prefinjen ter diplomatski način boste reševali tisto, kar ponavadi prepuščate drugim. Če ste samski, pričakujte nekoga, ki vam bo zaradi ugodnega spleta okoliščin polepšal dan.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Prepričevali vas bodo v nekaj novega, toda trenutno niste povsem sigurni vase in po tihem iščete neko novo rešitev. Ne skrbite, kmalu boste prišli do odgovora, medtem pa vas bodo večkrat opomnili.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pustite si sanjati, dovolite si ljubezen in se nikar ne skrivajte za hladnim obrazom, saj lahko kakšna lepa priložnost kljub vplivu lune v devici odhiti mimo vas. Potem vam bo zagotovo žal, zato ne oklevajte!

Vas zanima: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC NOVEMBER 2021