MARS PREHAJA V ZNAMENJE ŠKORPIJONA

Mars preide v znamenje strastnega škorpijona
Mars preide v znamenje strastnega škorpijona

Mars preide v znamenje strastnega škorpijona

Predviden čas branja: 3 minutes

Mars je tisti, ki simbolizira moč in voljo. 30. oktobra bo Mars prvič po dveh letih vstopil v znamenje škorpijona, ki mu tudi vlada. Mars v škorpijonu v teh razmerah uspeva in si utira pot naprej tako, da prikliče najbolj zapletene stvari in jih uporabi za prečiščevanje in izboljšanje svoje smeri. Mars v škorpijonu vas usmerja k temu, da si upate potrkati na zaprašena vrata svojega življenja. Na plano prihajajo močna volja, strast in zagon, ki poživljajo in spodbujajo vašo usmeritev. Vpliv nadzoruje, kaj vas premika naprej in kaj je tisto, kar vas vleče nazaj.

To je vpliv, ki predstavlja energijo uglašeno s psihološkimi in čustvenimi pastmi, ki se prilagaja preživetju s tem, da je brutalno poštena in disciplinirana.

Mars preide v znamenje strastnega škorpijona

Mars v škorpijonu vas bo povabil k temu, da prisluhnete, da obudite svoj pogum tako, da delujete prodorno. Od vas zahteva, da se soočite ter se prebijete do resnice, pa naj bo še tako kruta. Vpliv simbolizira tanjšanje vaše lastne tančice. To je prošnja, ki vas usmerja k temu da ukinete vse mehanizme, zaradi katerih živite. Vpliv lahko izostri vaše čute in vas prisili, da iz življenja iztisnete največ smisla in poštenosti. Mars v škorpijonu se zaveda, da je strah obnovljiv vir, stalen spremljevalec na življenjskih zavojih.

Čas je, da raziščete strašljive hodnike, svoje prvinske impulze, svojo temo.

Na drugi strani tega raziskovanja boste deležni bogate vsebine. Če niste previdni, če ne prečkate svojih močvirij s strategijo in razumom, lahko ta nemir sproži tudi zlom ali razprši energijo, kot padle figure na šahovnici. Če si boste upali strgati masko, boste vedeli, kdo ste v resnici in kaj je resnično pomembno. Strah je glas, ki vas bo poklical, ko se prebijate skozi močvirje. Vpliv spremlja nagon za tisto, kar je nevidno, kot so skrite želje. V negativnem smislu lahko postanete obsesivni in se nevede prilepite na druge, kot čustveni vampirji.

Mars preide v znamenje strastnega škorpijona

Vpliv simbolizira senčno območje in odgovarja na vprašanje zakaj je pomembno ohraniti ogenj navdiha.

Čustva bodo intenzivna in prevladujoča. Bolj kot običajno boste strastni in hrepeneli boste po dejavnostih, ki vas poglabljajo. Spretni boste in trudili se boste razumeti bistvo situacije ter narediti strateške poteze ob pravem času. Pojavijo se lahko maščevalne fantazije nad tistimi, ki so vas izdali. Tekmovalni duh vam bo preprečeval, da bi zlahka obupali, in to vas bo poganjalo na pot uspeha.

Potrebovali boste delo, ki vas navdušuje in nujen bo prostor za raziskovanje vedno globlje in bolj zapleteno. Doživite lahko izzive, ki preizkušajo vašo sposobnost, da prenesete velik pritisk, in to spremenite v svojo korist. Spolno intenzivnost morate redno sproščati, to bo glavni vir za zdravje in dobro počutje. Moč in volja Marsa v škorpijonu se kaže z veliko aktivnostjo, njegova energija preprosto ne pozna meja. Sposobni boste skočiti z višine, iti skozi ogenj, splezati visoko, ker boste želeli vse ugotoviti in narediti sami in temeljito.

Pripravljeno za Sensa.si