Dnevni horoskop za četrtek 7. marca 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 7. marca 2024

Dnevni horoskop za danes, četrtek 7. marca 2024

Predviden čas branja: 5 minut

Dnevni horoskop za četrtek 7. marca 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Konjunkcija med Luno in Plutonom vas vodi v resne odločitve. Bolj boste previdni, varčni ter v medsebojnih odnosih zadržani.

Horoskop nasvet za današnji dan: V ljubezni se na čim bolj iznajdljiv način izognite raznim negativnim sumom in zoprnim slutnjam.

Horoskop
Luna preide v znamenje Vodnarja

Vodnar je po temperamentu sangvinično znamenje, predstavlja obdobje starosti ter presežek jaza v univerzalnem, označuje sredino zime. Pomeni potrebo po svobodi, neodvisnosti in izvirnosti. Njegova zodiakalna funkcija je revitalizacija ter eksplozija primarne energije, katera predstavlja iztočnico za osebno rast. Vodnarjeva frekvenca nihanja, katere prispodoba simbolizira umetnost gibanja, njegov glavni smisel pa je napredek.

Vodnar ima dar za ravnodušnost in vedrino do samega sebe. Občutek za prijateljstvo in družbeno predanost. Glavni moto znamenja je hrepenenje po osvobajajočem gibanju, duhovnosti in univerzalnem bratstvu. Spremlja ga sistematično zavračanje vsakršne lastnine, kar vodi k razglašanju ekskluzivnih privilegijev njegovega ega. Spodbuja duh tovarištva, humanosti in enakopravnosti.

V dneh z luno v vodnarju odlično uspevajo razne prireditve in shodi, pa tudi skupinske dejavnosti, zlasti tiste, ki so nekoliko neobičajne ali celo pustolovske. Življenje bo postalo bolj vznemirljivo in nepredvidljivo. Duhovno boste zelo razgibani, prilagodljivi, okretni v besedi in dejanju, ter na trenutke tudi odrezavi.

RAZLIKA MED RIBAMI ROJENIMI FEBRUARJA IN MARCA

Rojeni v znamenju rib in dogodki na današnji dan:

  • Milan Klemenčič, slovenski lutkar
  • Ivan Grafenauer, slovenski književni zgodovina
  • Kobo Abe, japonski pisatelj
  • Ivan Lendl, češki tenisač
  • Urša Bogataj, slovenska smučarska skakalka

Na današnji dan je ameriški izumitelj Alexander Graham Bell prejel patent za napravo, ki jo je poimenoval telefon. Ustanovljena je bila enotna vlada Demokratične federativne Jugoslavije pod Titovim predsedstvom. Rodil se je Jožef Petkovšek, slovenski slikar in Mihael Županek, slovenski pisatelj. Umrl je Stanley Kubrick, ameriški filmski režiser in Lili Novy, slovenska pesnica. Umrl je tudi grški filozof Aristotel.

GLOBOKA MODROST JE ZAVEDATI SE TEŽAV, PREDEN NASTOPIJO, ZAVEDATI SE NEVARNOSTI, PREDEN SE POJAVI, ZAVEDATI SE RAZDORA, PREDEN SE LE-TA ZGODI, ZAVEDATI SE NESREČE, PREDEN DO NJE PRIDE.

Sun Cu
Katera znamenja zodiaka boste danes najbolj pogumna in prodorna?

Danes boste najbolj pogumni in prodorni rojeni v zračnih znamenjih.

Katera znamenja zodiaka se boste težje sprostila v ljubezenskih odnosih?

Težko se boste v odnosih sprostili rojeni v vodnih znamenjih. 

Preberite tudi: ODPRAVITE NAVLAKO V SVOJI OKOLICI ali ŽENSKE, KI SO NAJBOLJ POVEZANE Z BRATI ALI SESTRAMI

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

S pomočjo lune v znamenju vodnarja ter z iznajdljivim pristopom boste predčasno nekaj zaključili. Prepustite se spogledovanju, ki lahko prebudi na področju čustev svež veter.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nekaj vam bo čisto naključno uspelo, vsekakor pa preverite vse podrobnosti, saj lahko zaradi pomanjkljivih informacij nastanejo zapleti. Če bi radi več zaslužili, naredite nekaj v tej smeri.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Določene velike ideje, ki jih prebuja energija lune v znamenju vodnarja bo najbolje najprej dobro prespati, saj bo kmalu vse skupaj, kar trenutno izgleda mikavno preveč v oblakih.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Zmotilo vas bo, da vas kljub temu, da si nečesa želite še vedno ovira negotovost, ki krade pogum in zmanjšuje produktivnost. Pomembne bodo prave besede, zato pazite na komunikacijo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Če ste preobremenjeni, si nikar ne nakopljite na glavo še več obveznosti, ampak si vzemite več časa za šport in sprostitev. Naj vam ne bo škoda časa za nekaj, kar vas vedno spravi v boljše počutje.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Premislite, ali je nekaj, s čimer se po tihem obremenjujete vredno vaših skrbi, raje se spretno umaknite tja, kjer vaše ideje in predloge sprejemajo z velikim navdušenjem.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Natančno si organizirajte dan, v nasprotnem primeru boste vedno bolj nemirni, celo zaradi popolnoma nepomembnih malenkosti. Kljub vsemu boste zvečer z luno v vodnarju sproščeni.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ne boste si mogli pomagati, da ne bi nekomu, ki po vašem mnenju rine v težave povedali kar si o vsem skupaj v resnici mislite. Če ne bo razumel o čem govorite, se s tem ne obremenjujte.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Iz zagate, v kateri se boste zaradi nerodnega pristopa znašli, vas lahko potegne pomoč, ki je nikakor niste pričakovali. Dobronamerno boste nekoga od bližnjih opozorili na napake.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Razpoloženje se bo z energijo lune v vodnarju ves čas spreminjalo, še posebej kar zadeva poslovne zadeve, ki niso v najboljšem stanju. Prav tako pazite, da vas na področju financ kdo ne ogoljufa.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nekdo, ki ga že nekaj časa poznate vas bo zasipal z neresničnimi zgodbami. Preden boste ukrepali in nekoga obdolžili, se pomirite in počakajte, da se vse skupaj razvije v pravi smeri.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Dosegli boste nekaj pomembnega, všeč vam bo, ker se bo zaradi vpliva lune v znamenju vodnarja vse dogajalo brez zapletov. Situacija vam bo omogočila, da se pomaknete naprej.

Vas zanima: OBVLADATE VZPOSTAVLJANJE ZDRAVIH MEJA? ali ZDRAVO RAVNOTEŽJE V LJUBEZENSKIH RAZMERJIH