Dnevni horoskop za četrtek 4. maja 2023

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 4. maja 2023

Dnevni horoskop za danes, četrtek 4. maja 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za četrtek 4. maja 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Danes vas bo zanimalo predvsem to, ali je vaš cilj zastavljen dovolj odgovorno, resno, sistematično in ekonomično.

Horoskop nasvet za današnji dan: Čustvene zadeve se bodo odvijale harmonično, približno tako, kot ste si zamislili, zato je čas, da se odkrito pogovorite o vsem skupaj.

Dnevni horoskop
Danes ob 16:32 uri Luna preide v znamenje Škorpijona

Danes ob 16:32 uri Luna preide v znamenje Škorpijona

Škorpijon, osmo znamenje zodiaka označuje življenjski čas, ki predstavlja zrelost, skratka čas velikih sprememb in novega rojstva, pozne jeseni. Po temperamentu je flegmatično, sicer pa skrivnostno, tiho, osredotočeno, vztrajno, uporniško, strastno in plodno znamenje. Škorpijon prikazuje zmožnost ustvarjanja duše. Strupeno želo znamenja ni samo neizprosno orožje, temveč tudi orodje, ki omogoča sungirati realnost, da se lahko pomakne globlje v srce skrivnosti. Čas velikih sprememb, globine, smrti in zaglobljenih skrivnosti. Škorpijon ubija, da ne bi umrl, in umre, da bi se lahko ponovno pobral in zaživel, smrt starega in rojstvo novega človeka.

Predstavlja področje destrukcij in raznih napetosti, znamenje je predvsem strastno, odlikujeta ga močna volja in prodornost. Posreduje priložnost, da lahko transformira energijo.

Ko Luna prehaja v škorpijona, postanemo v medsebojnih odnosih bolj nezaupljivi. Vzkipljivi in maščevalni, saj svoje strasti težje obvladujemo, kar lahko privede do manjših duševnih kriz. Vaša erotična moč bo v dneh z luno v škorpijonu potreba, da bi prodrli v bistvo stvari, sprejemali boste samo svoje lastne zakonitosti in težko se boste soočali z avtoriteto. Prihaja močna volja ter veliko bolj razčiščen odnos do življenja. Notranje boste nemirni, izrazito individualno usmerjeni in napadi tesnobnosti v teh dneh niso izključeni.

Vse dobre knjige imajo nekaj skupnega so bolj resnične, kot če bi se dejansko zgodile.

Ernest Hemingway

TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG 2.5.-8.5.23

Rojeni v znamenju bika in dogodki na današnji dan:

  • Cvetko Golar, slovenski pesnik, pisatelj
  • Hosni Mubarak, egiptovski politik
  • Audrey Hepburn, belgijska filmska igralka
  • Ivan Kramberger, slovenski dobrotnik, politik
  • Jorge Lorenzo, španski motocikistični dirkač

Na današnji dan Ljubljano močno poškoduje požar. Pogašen požar v jedrski elektrarni Černobil. Ernest Hemingway je bil nagrajen s Pulitzerjevo nagrado za delo Starec in morje. Okoljevarstvena organizacija Dont Make A Wave Committee se je preimenovala v Greenpeace Foundation. Rodil se je Antun Augustinčić, hrvaški kipar in Henrik I., francoski kralj. Rodil se je tudi ameriški glasbenik, član skupine Green Day, Mike Dirnt in nemška skakalka v višino Ulrike Meyfarth. Umrl je Josip Broz Tito, predsednik SFRJ in Isaac Barrow, angleški matematik, teolog.

Kaj je tisto, kar vas bo danes navdihovalo?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas bo navdihovala iskrena ljubezen.

Katera znamenja zodiaka boste danes najbolj prilagodljiva in sočutna?

Najbolj prilagodljivi in sočutni boste rojeni v zračnih znamenjih. 

Preberite tudi: ČESA SE LAHKO OSTALA ZNAMENJA NAUČITE OD BIKA? ali ASTRO PROFIL ZNANIH: NIKA ZORJAN

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Na področju dela se bo nekaj pomembnega začelo zapletati, kar pa ne pomeni, da bo tudi nadaljevanje v stilu težav, zato se vsega skupaj nikar ne ustrašite ter prehitro ne obupajte.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V odnosih bi bilo smiselno biti bolj premišljeni, saj ne vidite prave slike. Še posebej, če boste poslušali nasvet nekoga, ki bo na vso moč in silo želel pritegniti vašo pozornost.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Na vsak način boste želeli izpolniti vse tisto, kar bodo pričakovali od vas, po drugi pa boste želeli na trenutke vse spustili iz rok, saj ste siti, da se nekdo ves čas vtika v vaše delovanje.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Čeprav vas bo spremljal občutek, da ste izgubili pravi smisel, se vam ni potrebno obremenjevati. V službi čim prej poiščite nekoga, ki bi vam lahko priskočil na pomoč, saj ste preveč obremenjeni.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ne bodite presenečeni, če vas bo spremljala trma, morda čisto po nepotrebnem. Počasi se daleč pride, zato si najprej naredite dober načrt, šele nato se usmerite proti cilju.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Pri nečem boste uspešni kot že dolgo niste bili, zato se bo dvignil vaš ego, kar bo nekoga potisnilo v brezglavo argumentiranje. Komaj čakate, da preidete tja, kjer vas čaka zadovoljstvo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Vse kar imate na urniku, boste začeli brez prave energije, toda vse skupaj se vseeno lahko popoldne, ko luna prehaja v znamenje škorpijona spremeni. Prebili se boste na vrh družbene lestvice.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Delo, ki ga ne opravljate z veseljem vam bo popolnoma odveč, saj si boste želeli le, da bi našli mir v sebi ter da bi vas določeni ljudje pustili pri miru, da razmislite o tem, kar se dogaja v notranjosti.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ponudili vam bodo sodelovanje in tokrat se boste z velikim veseljem ter brez vsakega dvoma priključili prijetni ekipi. Če se boste resnično potrudili, se vam bodo postopoma odprle poti v lepšo prihodnost.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nikar se ne lotevajte nečesa, kar vam ni všeč in vas po tihem močno vznemirja. V nasprotnem boste izgubljali čas ter se še dolgo vrteli v primežu napačnih odločitev, ki vas le obremenjujejo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ker boste obkroženi s prijatelji, boste igrivi, prav tako se boste sposobni vživeti v čustva drugih ljudi in jim deliti modre nasvete. Ko boste začeli komunicirati, najprej pozorno prisluhnite.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ker boste samozavestni in uspešni boste začutili marsikateri zavidljiv pogled, še posebno popoldne, ko luna prehaja v znamenje škorpijona s strani okolice, ki vas opazuje že dlje časa.

Vas zanima: KAJ ZA VAS POMENI BITI BOGAT? ali SKRITA MOČ ŽENSKE, ROJENE V ZNAMENJU BIKA