Dnevni horoskop za četrtek 4. avgusta 2022

horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 4. avgusta 2022

Dnevni horoskop za danes, četrtek 4. avgusta 2022

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za četrtek 4. avgusta 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. V pomoč vam bo sodelovanje s podobno mislečimi ter samozavest, ki se bo tekom dne stopnjevala v pozitivni smeri. 

Horoskop nasvet za današnji dan: Če boste v pravem trenutku podarili nasmešek, se vam obeta notranje zadovoljstvo, zato vas bo težko razjeziti ali razžalostiti. 

horoskop
Lunin vpliv

Danes ob 13:47 uri preide Luna v znamenje Škorpijona

Dopoldan vpliv prinaša soglasja, prijateljstva, ljubezen in vse lepo, v čemer lahko uživate. Ljubezen bo imela najlepšo podobo, zato čas izkoristite za zmenek. Ker bo vaš videz za vas zelo pomemben, se boste podali v nakupovanje in si privoščili nekaj resnično unikatnega. Telo se počasi ohlaja in potrebovali boste več hrane. Predvsem pa uživajte veliko zelenjave in si pripravite kakšen očiščevalni napitek. Povečali boste vnos tekočine, kar bo godilo vašemu telesu. Želeli boste čim bolj poudariti svojo zunanjo lepoto.

Navdušeni boste nad modnimi dodatki in veliko časa boste preživeli pred ogledalom in v lepotnih salonih, kjer vas bodo dodatno polepšali in poskrbeli za vas.

Popoldan pa vpliv poudarja vaše področje ljubezni in čustev na strasten način. Noč bo obarvana s preroškimi in intenzivnimi sanjami, varujte pa se pretiranih naporov, ki vas lahko utrudijo. Čeprav boste polni strasti, se lahko v vas nakopičita obremenjenost in strah. Razum vam lahko zameglijo globoka čustva, ki iščejo zadovoljitve, pripravljeni boste raziskovati in si širiti erotična obzorja. V spalnici se bo zvečer dogajanje stopnjevalo v pozitivni in razigrani smeri. Če z nekom končujete odnos in to storite danes, se lahko vse skupaj odvije zelo dramatično. Utrujenost bo tokrat zbežala mimo vas, zato bo dan tudi primeren za obisk fitnesa ali kakšne druge vadbe, saj boste s tem sprostili odvečno energijo.

Le živeti, to ni dovolj; imeti moramo sonce, svobodo in majceno cvetlico, je dejal metulj.

Hans Christan Andersen

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

  • Louis Armstrong Satchmo, ameriški glasbenik
  • Janez Stanovnik, slovenski politik
  • Jaser Arafat, palestinski voditelj
  • Barack Obama, ameriški predsednik
  • Severa Gjurin, slovenska glasbenica

Na današnji dan je bila ustanovljena je slovenska politična stranka Nova Slovenija. Grška ladja Oceanos se potopi ob obali južne Afrike. Jimmy Carter podpiše odlok, s katerim se ustanovi ministrstvo za energetiko. TV Ljubljana začne oddajati poskusni program. V Greenwichu je bil odprt predor za pešce pod Temzo. Rodil se je Raoul Wallenberg, švedski diplomat, človekoljub in Knut Hamsun, norveški pisatelj. Rodila se je tudi mati angleške kraljice, Elizabeth Angela Marguerite Bowes Lyon. Umrl je Dušan Pirjevec, slovenski književni kritik in Hans Christian Andersen, danski pisatelj, pesnik. Umrl je tudi najuspešnejši slovenski paraolimpijski športnik Jože Banfi in Marilyn Monroe, ameriška igralka, fotomodel in pevka.

Če lahko žensko pripraviš do smeha, jo lahko pripraviš do česarkoli.

Marilyn Monroe
Kaj vas lahko danes negativno preseneti?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas lahko negativno preseneti skrivnostnost.

Katera znamenja zodiaka se boste težje zbrala?

Danes se boste težje zbrali rojeni v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi: ZDRAVJE IN BOLEZNI V POVEZAVI Z ASTROLOŠKIMI HIŠAMI ali IZRAŽANJE Z UMETNOSTJO

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Počutje bo popoldne, ko luna prehaja v škorpijona postalo stabilno in počasi se boste vračali v pogumen tempo. Vseeno pa se posvetite svojemu telesu in fizični kondiciji.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Doživeli boste majhno, vendar sladko presenečenje, ki vam bo še dolgo ostalo v lepem spominu. Pazite, da ne boste z zaletavostjo tvegali nečesa le zaradi prebujene radovednosti.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Dovolite, da v določeni situaciji spregovorijo tudi čustva. Zatišje zadnjih dni bo zamenjala želja po globokih pogovorih, pripadnosti sorodni duši in tihi sreči ter zadovoljstvu.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Malce popazite kaj počnete, kljub temu se preveč ne obremenjujte z drugimi, saj jih boste težko zadovoljili. Zavedajte se, da ste svoje sreče kovač in uporabljate svoje zmožnosti.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

S prehodom lune v škorpijona vam bo uspelo, da se boste otresli starih bremen. Zdelo se vam bo, da se vam je po dolgem času vse uredilo, končno boste lahko sproščeno zadihali.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Nestrpno boste pričakovali določen izid, zato boste precej napeti. Čeprav nihče ne bo želel priznati, bodo zaradi neuresničenih zadev vsi nekoliko bolj slabe volje.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ujeti v vseh obveznostih, boste mnenja, da se ne posvečate dovolj svojemu ljubezenskemu področju. Naredite nekaj korakov ter skušajte zopet prebuditi strast.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V ljubezni bo vznemirljivo, tudi če ne poteka prav vse po vaših načrtih. Bodite bolj razumevajoči z osebo, ki bi vas rada presenetila. Konec bo takšen, kot ste si ga zamislili.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Na področju kariere ne morete pričakovati pomoči, saj bodo vsi prezaposleni. Tudi precej nehvaležna naloga se bo žal znašla v vaših rokah. Skušajte malce popustiti.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Vse vam bo šlo dobro od rok, zato lahko vneto pričakujete prost in zabaven konec tedna, ki je pred vami. Zdravje in počutje bo na zavidljivi ravni, zato tistih, ki imajo težave ne boste razumeli.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Počutje bo popoldne, ko luna preide v znamenje škorpijona stabilno in počasi se boste vrnili v stanje, ki vam je še kako pisano na kožo. Novice ki prihajajo, vas bodo prebudile.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Na področju kariere boste nekoliko neprevidni, posebno v odnosih z ljudmi, ki so veliko bolj prebrisani. Izkazalo se bo, da nič ni prav preprosto, kar vas lahko popelje v stanje nervoze.

Vas zanima: POMANJKLJIVI IN POPAČENI ODNOSI