Dnevni horoskop za četrtek 31. avgusta 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 31. avgusta 2023

Dnevni horoskop za danes, četrtek 31. avgusta 2023

Predviden čas branja: 4 minute

Dnevni horoskop za četrtek 31. avgusta 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Intenzivna energija bo področje čustev in odnosov pomešala in postavila na glavo. Nič ne bo tako kot ste si zamislili, zato prihaja nekaj nakopičene jeze in kakšen bolj konflikten stavek, ki lahko zaneti resen prepir.

Horoskop nasvet za današnji dan: Obremenjeni boste s tem, kaj si o vas mislijo drugi, vendar vas ta občutek vodi v negativnost, zato se ga skušajte čim prej znabiti.

Horoskop
Luna je v znamenju Rib

Luna je v znamenju Rib

Dnevi z luno v ribah simbolizirajo psihizem, tisti mračni notranji svet v katerem se komunicira z višjimi vodniki. Primanjkovalo bo stanovitnosti, povečana bo vaša sprejemljivost za vtise. Občutili boste odtujenost od realnega pogleda, vaše notranje doživljanje pa bo zelo bogato. Potreba po združitvi vas lahko prisili v žrtvovanje svoje lastne osebnosti. Težko boste v teh dneh ohranili določeno enotnost, saj boste ves čas nihali med danimi možnostmi ter podlegali vplivom.

Težavam in zapletom se boste v tem času raje umaknili. Na trenutke boste obstali v svojem svetu domišljije in notranjih vizij.

Svoj obstoj boste opravičevali s koristnostjo, ali pa se boste znašli v svetu prividov. Bližina vode vas bo prebudila. Ugodno za počitek, mirne oblike razvedrila, bivanje ob vodi, poslušanje glasbe, meditiranje in iskanje sprave. V komunikaciji boste bolj zadržani ter zmedeni, kar je lahko posledica manjvrednostnih kompleksov. Pojavila se bo odvisnost od spremenljivih razpoloženj, ljubezen pa bo bolj čustvene kot čutne narave.

Horoskop
Polna luna – Ščip

Danes ob 03:36 uri nastopi Polna luna – Ščip

Polna luna vas usmerja, da se poglobite vase in se osredotočite na rešitve. Zapisujte si pomembne prebliske, saj vas lahko dolgoročno rešijo pred zagato. Soočali se boste s starimi vzorci, polna luna bo umirila vaše nemirno srce, vendar ga bo po drugi strani tudi obremenila, zato se raje posvetite telesu in negi.

Všeč vam bodo umirjene kavarne, kjer boste lahko klepetali s prijatelji in umirjena glasba, ob kateri lahko meditirate in le tako premostite napetosti, ki jih prinaša.

Poglabljali se boste v dvome in strahove, težko se boste zaščitili pred zunanjimi vplivi. V zraku bo prisotna erotična energija, zato boste bolj razpoloženi za seks in ljubljenje. Če boste lase strigli ob tej lunini meni, bodo krepki in gosti, tudi rasti bodo hitreje. Polna luna je že od nekdaj tradicionalno veljala za čarobni čas in dodajala moč za dosego ciljev. Simbolizira ekstremne situacije na vseh področjih, tudi na področju čustev.

Počni samo tiste stvari, ki prihajajo iz srca.

Diana Spencer

Rojeni v znamenju device in dogodki na današnji dan:

  • Alma Mahler, avstrijska pianistka
  • Van Morrison, severnoirski glasbenik, pevec
  • Richard Gere, ameriški filmski igralec
  • Debbie Gibson, ameriška igralka
  • Nikolaj Lukašenko, sin beloruskega predsednika

Na današnji dan po dvomesečnih nemirih predstavniki sindikata Solidarność in poljska vlada podpišeta sporazum, ki dovoli delovanje neodvisnih sindikatov. V Združenem kraljestvu prvič vzleti letalo harrier. Malezija postane neodvisna država. Charles de Gaulle razpusti CNR, Conseil National de la Résistance – Odporniški narodni svet. Propade še zadnji poskus sporazuma Združenega kraljestva in Francije s Hitlerjem, da bi preprečili začetek 2. svetovne vojne. Sankt Peterburg se preimenuje v Petrograd. Rodil se je Amilcare Ponchielli, italijanski skladatelj in Pierre Jules Théophile Gautier, francoski pisatelj. Umrla je Diana Spencer, britanska princesa in Henry Moore, angleški kipar.

Kako bo Polna luna vplivala na odnose?

Dnevni horoskop napoveduje, da bodo odnosi zaradi močne energije izpostavljeni.

Katera znamenja zodiaka boste najbolj razdražljiva?

Danes boste najbolj razdražljivi rojeni v zemeljskih znamenjih.

Preberite tudi: Mesečni horoskop SEPTEMBER 2023 in HOROSKOP: NA KAJ MORATE BITI POZORNI V OBDOBJU DEVICE?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nežen pristop bo na področju čustev zaradi občutljivosti, ki jo prebuja Polna luna zmagovalen. Ne doma ne med prijatelji ne pričakujte, da bi se lahko dokopali do hitrih rešitev.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nekomu ste dovolili, da vam narekuje stvari, ki vam niso preveč všeč, zato se lahko pojavijo notranje napetosti, ki vas bodo prisilile, da se o vsem skupaj čim prej pogovorite.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Čeprav boste zaradi Polne lune zelo nemirni, se boste pomirili, ko se boste osredotočili na nekaj, kar vas pomirja. Priznati si boste morali, da imate premalo časa, da bi se dolgo odločali.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Motijo vas nedorečenosti in nerešeni odnosi, zato ne boste ravno najboljše volje. Pazite tudi na svoje zdravje, saj ste zaradi močnega vpliva Polne lune trenutno v bolj občutljivem obdobju.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Intenzivno boste razmišljali, kje naj bi se spremembe začele, medtem ko se bo zaradi Polne lune v ribah vse dogajalo mimo vas. Marsičesa ta trenutek še ne opazite, a kmalu bo drugače.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Priporočljivo je, da se na področju odnosov zaradi vpliva Polne lune brzdate in počakate na trenutek, ko boste vse skupaj lažje sprejeli. Tokrat bo vse potekalo drugače.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Prebuja se občutek, da ste pripravljeni narediti kakšen korak na področju kariere, tudi če se boste morali čemu odreči. Poskusite delovati bolj umirjeno in stabilno, v nasprotnem primeru se boste zmotili.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nemirno se boste izvijali iz obljub, ki ste jih dali nekomu pred kratkim. Želeli si boste da bi bilo vse skupaj hitro za vami, ter da vas določeni posamezniki ne bi preveč spraševali.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Prihajajo večje priložnosti, zato nikar ne sedite križem rok, saj vam bo kasneje žal. Morda je dan pravi trenutek, da se sprostite in zadeve začnete opravljati nekoliko drugače.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Počutje bo kljub Polni luni v ribah, ki prinaša problematične vibracije obarvano z barvitim delovanjem. Pomembne opravke boste sedaj veliko lažje prevzeli v svoje roke.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Zaradi Polne lune se ne boste sposobni zbrati, čeprav vas bo čas priganjal. Nikar preveč ne oklevajte, saj bodo pomembne odločitve izsledek vaših dejanj ter dogovorov, ki jih boste sklenili.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nečemu se ne morete izmuzniti, zato se raje soočite z nastalo zadevo, jo rešite in poglejte resnici v oči. Za družinske člane zaradi močne občutljivosti ne boste ravno najboljša družba.

Vas zanima: IMATE OB SEBI MOŠKEGA, KI SE JE SPOSOBEN ISKRENO POGOVORITI?