Dnevni horoskop za četrtek 28. marca 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 28. marca 2024

Dnevni horoskop za danes, četrtek 28. marca 2024

Predviden čas branja: 5 minut

Dnevni horoskop za četrtek 28. marca 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Posebno zanimivo bo tisto, kar vam je bilo do sedaj nekoliko nejasno ali nevsakdanje.

Horoskop nasvet za današnji dan: Pomembno bo, da ohranite svoje pozitivno razmišljanje, saj se bodo misli relativno hitro manifestirale v dejanja.

Horoskop
Luna je v znamenju Škorpijona

Zaradi povečane potrebe po spreminjanju, lahko zasledite uničevalno vedenje. Vaša sodba bo ostrejša, obarvana z močno intuicijo in prirojeno bistroumnostjo. Danes boste hkrati močni in zadržani, vendar okretni v besedah in dejanjih, v kolikor vas bo kdo izzval. Čas je zelo neugoden za nova poznanstva, saj vas bo spremljalo nezaupanje, lahko pa se v teh dneh lotite reševanje starih vzorcev, pri čemer boste uspešni.

Prihaja ljubezenski spev na bojišču ali bojni krik na polju ljubezni, zato pričakujte na tem področju nepričakovano. Zaradi poudarjene čutnosti bo erotični element v razmerjih bolj intenzivno izražen. Pojavijo se lahko razne ljubosumne obsodbe in navali strasti. Nagibali se boste k nezaupanju, hkrati pa boste želeli gospodovati. V tem obdobju se nabiranje dejanj, ki niso bila plačana vrnejo nazaj k posamezniku.

Ugodno za prodajo, raziskovalno delo in finančne transakcije, izredno neugodno za nakupe, pa tudi za javne nastope in družabno življenje. Sedaj je ugoden čas za sprostitev s športnimi aktivnostmi, saj se boste le tako notranje umirili. Obiščite svetovalca ali terapevta ter se z njegovo pomočjo poglobite v svoje bistvo. Izognite se obisku zdravnika in zobozdravnika.

NE PREDAJTE SE STRAHU. ČE TO STORITE, BOSTE IZGUBILI VEZ S SRCEM.

Paulo Coelho

Rojeni v znamenju ovna in dogodki na današnji dan:

  • Baccio della Porta – Fra Bartolommeo, italijanski slikar
  • Aleksej Maksimovič Peškov – Maksim Gorki, ruski pisatelj
  • Bohumil Hrabal, češki pisatelj
  • Jure Franko, slovenski alpski smučar
  • Lady Gaga, ameriška pevka in tekstopiska

Na današnji dan s padcem Madrida se konča španska državljanska vojna. Ameriška država New York odpravila suženjstvo. Rodil se je Jan Amos Komensky, češki pedagog, filozof, pisatelj in Raffaello Santi, italijanski slikar, arhitekt. Rodil se je tudi ameriški igralec Vince Vaughn in ameriška igralka Dianne Wiest. Umrl je Pertinaks, rimski cesar in Modest Petrovič Musorgski, ruski skladatelj. Leta 2013 je v 54. letu starosti umrl Boris Strel, dobitnik prve slovenske kolajne na SP-jih v alpskem smučanju.

Katera astro znamenja se boste danes težko notranje umirila?

V današnjem dnevu se boste težko notranje umirili rojeni v znamenju škorpijona, vodnarja in kozoroga.

Na kaj bi morali biti danes še posebej pozorni?

Dnevni horoskop napoveduje sumničavost ter prebujanje dvomov.

Preberite tudi: SI PRIPRAVLJENA OPROSTITI, KO TE NEKDO UŽALI? ali KO SE POVEŽETA DVE OSEBI, ROJENI V ZNAMENJU OVNA

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Resnica bo povsem drugačna, kot deluje na prvi pogled, zato počakajte na še nekaj novic. Vprašanja, na katera boste morali biti osredotočeni, bodo signali za individualno izražanje.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Kar ste si zastavili, boste dosegli počasi in po ovinkih, pazite le na nepredvidene stroške. Nikar ne pričakujte pomoči od drugih, ampak se reševanja problemov lotite kar sami.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Če boste zapletene situacije reševali pazljivo, skrbno in odgovorno, potem ne boste izgubili položaja, dela ali projekta. Zaupajte intuiciji in se nikar ne podrejajte mnenju drugih.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Deležni boste manjših opazk, ki pa jim zaradi sumničavosti, ki jo prebuja luna v škorpijonu ne boste naivno verjeli. Potrebujete več konkretnih dokazov in realnih potrditev.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Končno se lahko premaknete naprej saj smatrate, da vam to po vseh težavah, ki ste jih bili deležni pripada. Več kot običajno boste razmišljali o spremembah, ki jih želite doseči v prihodnosti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Z energijo lune v škorpijonu se vam obetajo konflikti in spremembe v zvezi z cilji in situacijo na poslovnem področju. Odpustite vse kar vas omejuje ter zadržuje pri koraku naprej.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Prepustite odločitve svoji intuiciji, ki vam lahko pomaga, da bodo vaše želje že kmalu uresničljive. Osredotočili se boste na finance, saj trenutno ne čutite pravega zadovoljstva na tem področju.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Pomembno je, da se zavedate svojih edinstvenih prednosti, saj boste le tako lahko skovali nov načrt in si zarisali bolj uspešno pot. Ne delajte stvari prehitro, saj bi se lahko ušteli.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ohranjajte s pomočjo lune v znamenju škorpijona svoje ravnotežje in ne izgubljajte energije po nepotrebnem. Sproščeno delo, telesna dejavnost in prizadevanja bodo prava rešitev.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Izogibajte se preobremenjenosti ter vsem presežkom, ki bodo vodili v slabše počutje. Tudi težave se bodo pojavile, a ne bodo velike in nikakor ne bodo vplivale na celoten uspeh.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Vztrajate tam kjer imate občutek, da se vam bo izplačalo, čeprav vas spremlja močan občutek, da bi morali ubrati lažjo pot. V ljubezni boste znova neodločni in malce nervozni.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pazite, sicer boste naredili novo napako, prav tako vam ponuja priložnost, da končno uresničite, kar ste dolgo načrtovali. Z glavo tavate v oblakih ali na več mestih hkrati, zato boste zmedeni.

Vas zanima: NADA SI OČITA, KER JE HČI POPOLNOMA BREZ VOLJE ali SONCE PREHAJA V OVNA, NA VRSTI SO DEJANJA