Dnevni horoskop za četrtek 28. julija 2022

horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 28. julija 2022

Dnevni horoskop za danes, četrtek 28. julija 2022

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za četrtek 28. julija 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Z veseljem in navdušenjem boste zaradi Mlaja življenje zajemali z veliko žlico. Pravi mojster boste v doseganju osebne neodvisnosti, zato se omejitve umikajo.

Horoskop nasvet za današnji dan: Prebudili boste čustvene energije, in sledili notranjim občutkom, prisluhnite tudi bližnjim in vse bo lepše. 

horoskop
Danes preide Luna v znamenje Leva

Danes ob 08:36 uri preide Luna v znamenje Leva

Lev, peto astrološko znamenje, ki ga simbolizira Sonce je po temperamentu kolerično, sicer pa očetovsko, ponosno in ustvarjalno. Označuje sredino poletja, zodiakalna funkcija pa je uveljavitev in obvladanje. Je simbol življenjske moči in sončne suverenosti, povezan s toploto in svetlobo. Levu pripisujemo povezanost z našim najbolj pomembnim organom, srcem in je prispodoba junaškega in kraljevskega karakterja.

Njegova potreba po lastni uveljavitvi je izredno intenzivna, kar ga vodi k visokemu egu, kljub temu pa ni zahrbten in nevoščljiv.

Njegovo življenje je večna tekma, v kateri želi vladati in obvladati. So radoživi in dvolični, odlikuje jih močna volja pa tudi dobrodušnost in lagodnost. Simbolizira sposobnost otroka, da sprejema in deluje v skladu z njegovimi pravili igre. Pravica je zanj prvotnega pomena, kar se nakazuje tudi v izvrševanju njegovih dejanj, ter ekstravagantnega načina duhovnega dojemanja. Čeprav pri levu videz večkrat vara, se znotraj kraljevske lupine in pokončne drže skriva pomanjkanje samozavesti, katero zna odlično skriti. Poudarek v dneh z luno v levu je na izražanju individualnih znanj in darov, paziti se moramo oblastnosti in sebičnosti, dogmatičnosti in ukazovalnosti. Odličen čas za zabavo, razne prošnje, prireditve in športne dejavnosti.

Danes ob 19:55 uri nastopi Prazna Luna – Mlaj

Danes vas bo spremljal Mlaj, ki vas bo popeljal k poglabljanju in intenzivnemu razmišljanju o sebi. To je zelo ugoden čas za razstrupljanje vašega telesa in pavzo s kakšnim zelenjavnim postom. Če se že nekaj časa neuspešno trudite prenehati s kajenjem ali drugimi razvadami, je sedaj čas več kot ugoden.

To je čas primeren za jogo, meditacijo in ostale duhovne vaje. Z Mlajem boste polni optimizma. Osredotočili se boste nase in na svoje načrte. Razmislite tudi o čiščenju in razstrupljanju telesa, ki bo izboljšalo vašo prebavo.

Prijateljstvo je drevo, ki ponuja zavetje.

Samuel Taylor Coleridge

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

  • Karl Raimund Popper, avstrijsko-britanski filozof
  • Ludvik Mrzel, slovenski pisatelj, pesnik
  • Malcolm Lowry, angleški pisatelj
  • Frankie Yankovic, ameriški glasbenik slovenskega rodu
  • Jacqueline Lee Bouvier Kennedy Onassis, ameriška založnica

Na današnji dan, močan potres uniči kitajsko mesto Tangšan. Konča se ameriška blokada Kube. Tokio zavrne zavezniški ultimat. Avstro-Ogrska napove vojno Kraljevini Srbiji in carski Rusiji, začetek prve svetovne vojne. V Zagrebu ustanovljena Jugoslovanska akademija znanosti in umetnosti. Peru postane neodvisna država. Rodil se je Marcel Duchamp, francosko-ameriški slikar in Branko Gavella, hrvaški gledališki režiser. Umrl je Božo Vodušek, slovenski pesnik in Janko Kersnik, slovenski pisatelj.

O čem boste danes največ razmišljali?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste največ razmišljali o sebi.

Katera znamenja zodiaka boste najbolj pogumna?

Najbolj pogumni boste rojeni v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi: ODGOVORI NA VPRAŠANJE, ZAKAJ STE VES ČAS LAČNI

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Čeprav vam bo energija leva pisana na kožo, vam bodo zadeve kar naprej uhajale izpod nadzora. Napnite vse svoje diplomatske sile, da izbruhnete v kočljivi situaciji čim bolj milo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Zaradi Mlaja boste polni optimizma in pričakovanj, prihaja tudi nekaj fizične utrujenosti. To bo le trenutna šibkost, ki jo lahko pripišete napornim delovnim opravkom in obveznostim.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Osebnostno boste napredovali postopoma, delovali boste korak za korakom. Obdajali vas bodo različni ljudje in počasi lahko z energijo Mlaja v levu celo najdete svojo izgubljeno moč.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Če ste se v zadnjem času zapletli v večje konflikte, se bodo le ti stopnjevali še naprej. Možnosti za pogovor bodo bolj majhne, umakniti se pa tudi ne morete, saj vas spremlja občutek, da bi se bilo potrebno soočiti.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Na področju kariere vas zaradi vpliva Mlaja v vašem znamenju nič ne more spraviti v slabo voljo. To dokazuje, kaj vse ste sposobni doseči vse in še več, če ste popolnoma predani cilju.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

V delovnem okolju boste zaradi nihanja razpoloženja pod rahlim pritiskom, rešili se boste, če boste uporabili iznajdljivo plat. Boljše počutje prihaja, če se boste udeležili razvedrilnih športnih aktivnosti.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nepričakovani zapleti vas bodo povezali z nemirom, ki ga boste težko prikrivali. Če imate namen nekomu nekaj povedati, boste to storili odkrito. Pri tem boste ostali vljudni in seveda diplomatski.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Pogumna poteza bo tokrat plod pravilnih odločitev. Skrbno boste preučili situacijo in si ustvarili svoje mnenje. Samozavest, ki vas spremlja, vam bo še kako koristila na delovnem mestu.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Kljub temu da vas bodo neprestano izzivali, boste ostali vljudni, vse skupaj boste znali obrniti na šalo. Na področju ljubezni lahko z energijo Mlaja pričakujete boljše počutje in razumevanje.Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Neprestano se boste ukvarjali sami s seboj in svojo notranjostjo, čeprav trenutek, da bi prišli do globljih spoznanj, ni najboljši. Ne poskušajte stvari narediti zlahka, saj bo potrebno vložiti nekaj truda.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Na področju kariere boste s pomočjo Mlaja zadeve izoblikovali po svoje in pri tem imeli tudi paleto navdiha, takšnega ki vas vodi v konkretna dejanja. O nezadovoljstvu ne bo niti sledu.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Z Mlajem v levu boste na vseh področjih svobodni in neobremenjeni. Ostajate izredno optimistični, kljub temu, da se lahko neka zadeva zaradi nepremišljenosti malce zakomplicira.

Vas zanima: PRISTNA PREDAJA ALI PREPUSTITEV