Dnevni horoskop za četrtek 28. aprila 2022

horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 28. aprila 2022

Dnevni horoskop za danes, četrtek 28. aprila 2022

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za četrtek 28. aprila 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Težje kot običajno se boste posvetili ljubezenski zadevam. Nepopustljivi boste, nočete se pogovoriti o določenih zadevah, zato se ne čudite, če vas bo nekdo dal na hladno.

Horoskop nasvet za današnji dan: Če vas v določnem odnosu spremlja cmok v grlu, je sedaj najboljši čas, da se ga z iskrenim pogovorom znebite. Skušajte povedati čisto vse, kar vam leži na duši, brez da bi zraven razmišljali o posledicah.

horoskop
Luna je v znamenju Ovna

Luna je v znamenju Ovna

Oven, ki je prvi znak zodiaka v solarnem krogu in je tudi znak pomladnega enakonočja, je temperamentno kolerično znamenje. Čas, ko je luna v ovnu prinaša telesno moč in energijo, pionirskega duha, pogum, iskrenost, neposrednost, živahnost in bojevitost, zato postane tempo življenja v teh dneh hitrejši in bolj dinamičen. Postanemo nekoliko pogumnejši in drznejši, lahko tudi nestrpni in prenagljeni.

V tem času se odraža s primarno energijo, oziroma predstavlja začetni impulz v znamenju ovna.

Združuje prodornost in velikodušnost, obarvano s trmo, ki ga večkrat pripelje v kaotično situacijo in mu onemogoča videti pravo sliko, saj je oven odličen pogajalec, a nekoliko slabši trgovec. V tem času se boste veliko lažje strokovno uveljavili, tudi zaradi ugodnih okoliščin lune v ovnu. Prihaja zavest, ki se sama sebe zaveda skozi akcijo.

Danes praznuje Jessica Alba: Astro profil

Sonce v znamenju Bika ji podarja stabilnost in moč, s katero lahko premosti življenjske ovire in vztrajnost, s katero osvaja svoje cilje. Veliko ji pomeni navezanost na dom in družino. Luna v Vodnarju je tista, ki jo naredi posebno, drugačno in zelo zanimivo. Njena odštekana narava in naravna lepota sta odlična kombinacija, s katero je magnet za nasprotni spol. Merkur v znamenju Bika skrbi za njeno dovršeno komunikacijo, vsiljivost ni njena lastnost. Raje se zadržuje v ozadju in v vlogi opazovalca.

Venera v znamenju Bika ji obljublja stabilnost, ki jo zna uporabiti pri poslovnih odločitvah. Nakazano ji je stabilno finančno stanje, prepleteno z varnostjo, po kateri hrepeni. Poudarjena je tudi njena fizična moč in želja po aktivnih športnih dejavnostih.

Danes praznuje Penelope Cruz: Astro profil

S Soncem v znamenju Bika stoji realno na tleh in si postavlja v življenju cilje, ki jih lahko doseže. Sanjarjenje ni njena lastnost, saj se pri vsaki zadevi najprej prepriča, kaj ji prinaša. Njena luna v znamenju Raka ji poudarja nežnost in občutljivost v čustvenih odnosih, lahko pomeni tudi nesrečna razmerja in vztrajanje v razmerju, v katerem ni srečna. Tudi Venera, ki se nahaja v znamenju Rib je tista, ki pripomore k njeni neodločnosti ter želji po globokih odnosih in spoštovanju.

Mars v Raku jo lahko v kočljivih situacijah usmeri k drznim zaključkom, vendar kljub vsemu ne želi izstopati, kljub temu da je njen videz več kot izstopajoč. Svoje lepote se zaveda in jo zna tudi spretno izkoristiti v svoj prid. Saturn v znamenju Raka kroji njeno zasebno plat, okolica jo lahko večkrat oceni, da je malce težka in trmasta.

Rojeni v znamenju bika in dogodki na današnji dan:

  • Ferruccio Lamborghini, italijanski izdelovalec avtomobilov
  • Oskar Schindler, nemški industrialec
  • Sadam Husein, iraški diktator
  • Jay Leno, ameriški komik in televizijski voditelj
  • Branko Jovanović Vunjak – Brendi, slovenski pevec

Na današnji dan je bilo ustanovljeno Društvo narodov. Dennis Tito kot prvi vesoljski turist poleti proti Mednarodni vesoljski postaji. Rodil se je James Monroe, ameriški predsednik in Jožef Baša Miroslav, slovenski pesnik. Umrl je Gavrilo Princip, srbski nacionalistični atentator in Francis Bacon, britanski slikar.

Kaj je tisto, kar vas lahko danes razjezi?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas lahko razjezijo prehitre reakcije.

Katera znamenja zodiaka boste danes najbolj samozavestna?

Najbolj samozavestni boste rojeni v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi: SESTAVINE, POTREBNE ZA PRESKOK DO CILJA ali ASTROLOŠKO ZNAMENJE, KI GA NIKOLI NE BOSTE RAZUMELI

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Prebudil vas bo vpliv lune v vašem znamenju. Kjerkoli se boste našli, boste znali vnesti svojo optimistično noto in poudariti privlačnost. Najbolj boste zanimivi za osebe nasprotnega spola.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Trmasto se držite enih in istih pravil in navad, zato se ne čudite, če počasi postajate togi. Pripravite se na soočenje, ter prenehajte vztrajati tam, kjer ni nobenih oprijemljivih rezultatov.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Določeni ljudje bodo delovali veliko bolj površno kot vi, kar vas bo tokrat močno zmotilo, saj vas bo v ozadju spremljal občutek za lepoto in natančno opravljene zadeve.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Prihaja več opravkov, nekdo vas lahko zmede s svojimi vprašanji. Naenkrat boste s pomočjo lune v znamenju ovna ugotovili, da je v določeni situaciji prisotnih več razlik, kot ste si predstavljali.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Bodite bolj umirjeni in prilagodljivi, saj lahko v nasprotnem primeru pričakujete v današnjem dnevu precejšen kaos. Pazite na osebo, ki vam želi podtakniti nekaj kar ni v vaši domeni.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Čeprav vam bodo vsi naklonjeni, boste začeli ocenjevati sami sebe in ljudi okoli vas. Potrebno bo veliko, da boste doumeli, da v tem trenutku ne morete prav ničesar spremeniti.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Vse bo z energijo lune v ovnu potekalo po načrtih, zato poskusite pozabiti na nekaj starih preglavic, ki se bodo začele razpletati postopoma. Skušajte pričarati strasten večer.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nič vam ne gre od rok, zato si vzamete več časa za počitek. Lahko ste brez značilnega občutka slabe vesti, tudi zato ker morate glede določene zadeve še počakati, da se vse skupaj razvije.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nikakor nočete popustiti, igrate se z besedami in izzivate. Luna v ovnu vam sicer daje moč, vendar se jo morate naučiti uporabiti na koristen način. Približajte se pravi resnici.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nikar ne izgubljajte preveč časa ali energije v praznih argumentih, ki jim nihče ne želi prisluhniti. Poglobite se raje v delovne naloge, ki od vas zahtevajo več zbranosti ter vztrajnosti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nekdo bo močno in zelo vztrajno vplival na vas, čeprav tega nočete priznati. Vsekakor dobro premislite, ko bo zopet aktualna možnost o nadaljevanju določenega razmerja.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Sedaj je pravi čas da požanjete sadove, vse bo odvisno od vtisa, ki ste ga pustili v preteklosti. Pohvale ki prihajajo bodo tokrat zelo iskrene in popolnoma na pravem mestu.

Vas zanima: OPTIMALEN STIK S SABO JE PRISTEN VIR NAJPRIJETNEJŠIH OBČUTKOV