Dnevni horoskop za četrtek 27. julija 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 27. julija 2023

Dnevni horoskop za danes, četrtek 27. julija 2023

Predviden čas branja: 4 minute

Dnevni horoskop za četrtek 27. julija 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Z lastnimi močmi boste danes želeli napredovati, vendar to ne bo dovolj. Sprejmite prijetne vibracije tistih, ki so vam naklonjeni.

Horoskop nasvet za današnji dan: Razširjena zavest vas bo danes popeljala do ključnega momenta, ko boste prepričani vase in v določena dejstva.

Horoskop
Luna je v znamenju Škorpijona

Luna je v znamenju Škorpijona

Ta vpliv poudarja vaše področje ljubezni in čustev na strasten način. Noč bo obarvana s preroškimi in intenzivnimi sanjami, varujte pa se pretiranih naporov, ki vas lahko utrudijo. Čeprav boste polni strasti, se lahko v vas nakopičita obremenjenost in strah. Razum vam lahko zameglijo globoka čustva, ki iščejo zadovoljitve, pripravljeni boste raziskovati in si širiti erotična obzorja. V spalnici se bo zvečer dogajanje stopnjevalo v pozitivni in razigrani smeri.

Če z nekom končujete odnos in to storite danes, se lahko vse skupaj odvije zelo dramatično.

Utrujenost bo tokrat zbežala mimo vas, zato bo dan tudi primeren za obisk fitnesa ali kakšne druge vadbe, saj boste s tem sprostili odvečno energijo. Če se boste zbudili slabe volje ali potrti, si oblecite žive barve, rumeno ali oranžno. Izberite oblačila temno rdeče, modre, vijoličaste ali črne barve in to bo vaša zmagovalna kombinacija če želite zaživeti s polno paro samozavesti.

Danes praznuje Jonathan Rhys Meyers: Astro profil

Soncem v 7. Hiši leva je vztrajen in priljubljen. Veliko razmišlja, analizira, vendar na diplomatski način. Pripravljen na zmago izžareva ponos in samozavest. Kljub temu da deluje zelo samozavestno, se mu v življenju vrstijo obdobja, ko se bori sam s sabo in strmi k večji odločnosti. V odnosih je odločen in vsekakor usmerjen k materialnim dobrinam, ki mu prinašajo zadovoljstvo.

Luna v znamenju strelca mu daje optimizem in flegmatično noto, zato na ljubezenskem področju z neuspehom in razočaranji ni preveč obremenjen. Primanjkuje mu planetov v zemeljskih znamenjih, zato je večkrat nerealen in poln nenavadnih pričakovanj, ki se večkrat ne izpolnijo kot si je zamislil. Pretirano je ponosen in nagnjeni k pretiravanju. Zelo se boji, da ne bi drugi imeli slabega mnenja o njem.

Ni tako dobrodejne in močne ljubezni, kot je ljubezen, izražena v prijateljstvu.

Laurens Van Der Post

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

  • Enrique Granados, španski skladatelj, pianist
  • Mark Lazarevič Levi, ruski pisatelj
  • Mario del Monaco, italijanski tenorist
  • Pina Bausch, nemška koreografinja
  • Cassandra Clare, ameriška pisateljica

Na današnji dan Avstrija postane neodvisna država. Federativna ljudska republika Jugoslavija odpre avtomobilsko cesto Zagreb—Beograd, ki je bil prvi razdelek avtoceste Bratstva in enotnosti. Clement Attlee sestavi novo britansko vlado. Konec osmih olimpijskih iger. Raziskovalci na torontski univerzi pod vodstvom Fredericka Bantinga odkrijejo hormon inzulin. V Celovcu ustanovljena Mohorjeva družba. Uradno odprtje železniške proge med Ljubljano in Trstom. Rodil se je Kukai, japonski budistični menih in Alexandre Dumas sin, francoski pisatelj. Umrl je Ivan Regen, slovenski biolog in Gertrude Stein, ameriška pisateljica.

Kaj vas lahko danes najbolj navdihne?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas bodo najbolj navdihnili zanimivi komplimenti.

Katera znamenja zodiaka se boste težje prilagajala?

Težje se boste prilagajali rojeni v znamenju bika, leva in vodnarja.

Preberite tudi: SPRIJAZNITE SE S SEBOJ BREZ PRITOŽEVANJA in ODNOS MED STARŠI IN OTROKI JE TUDI LAHKO PARTNERSTVO

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Naredite si načrt in se lotite lažjih stvari, saj vam bo uspeh prinesel več volje za reševanje težjih. Dovzetni boste za spodbudo, sploh takšno, ki bo spontano prišla od simpatične osebe.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Kljub morebitnim težavam, ki jih lahko prebudi luna v škorpijonu vztrajajte še naprej, saj ste na pravi poti, ki vas bo pripeljala tja, kamor ste se usmerili. Uspešni boste, še posebej na področjih, ki so kreativna.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Čustveno se boste umirili, zato se na področju dela in denarja vzemite v roke. Rezultati se bodo pokazali kmalu, zato ne obupajte. Dopustite si spremembo, ki počasi pronica v vaše življenje.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Kazali boste veliko pripravljenost za reševanje finančnih izzivov. Ljudje, ki so za vas ključnega pomena vam bodo prisluhnili. Meditirajte in poiščite svoj najljubši način sproščanja.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Določeno zadevo boste morali, kljub temu da vam bodo po glavi švigale spontane misli na vsak način izpeljati. Na področju financ vam bo končno odleglo, saj ste bili v zadnjem času bolj varčni.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Verjemite vase in v svoje sposobnosti. Končno vam bo postalo jasno, da nimate nobenega razloga za ljubosumje. Nagrada bo presenečenje, o katerem po tihem razmišljate že dlje časa.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ker boste začeli zaupati v svoje sposobnosti, se bodo pokazale nove možnosti, ki si jih ne bi zamislili niti v sanjah. Obeta se vam zelo aktiven in prodoren dan, zato se nikar ne zapirajte v svoj svet.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Izkoristite ugodne vibracije, ki jih prebuja luna v vašem znamenju. Nepričakovana poslovna obveznost bo tista, ki vas lahko za trenutek spravi v dvome, vendar nikar preveč ne analizirajte.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nekdo bo s simpatično gesto vplival zelo pozitivno na vaše počutje, zato boste sestavljeni in sproščeni. Imeli boste možnost izbire, a jo dobro izkoristite, da vas slučajno nekdo ne prehiti.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Čeprav boste motivirani, za dokončanje začetega dela, v bistvu ne boste vedeli, kako stvar izpeljati do konca. Ne smete se ustaviti, da ne pride do neprijetnosti, ki lahko vse skupaj pokvarijo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Finančno boste bolj stabilni, zato nikar ne pozabite na dolg iz preteklosti. Pazite se navihanega sodelavca, ki vas bo hotel malo provocirati, v smeri da se dvigne nad vas in vas premaga.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Obvestilo, ki ga boste prejeli vas bo razveselilo, saj bo pozitivno naravnano. Na nobenem področju ne boste komplicirali, čeprav boste kar zadeva čustveno delovanje napeti in utesnjeni.

Vas zanima: Ženska moda za poletje: najbolj vroči trendi in stilske smernice za ljubiteljice mode