Dnevni horoskop za četrtek 25. maja 2023

horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 25. maja 2023

Dnevni horoskop za danes, četrtek 25. maja 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za četrtek 25. maja 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Z veselimi mislimi in entuziazmom boste sprejemali vse kar vam dan ponuja. Prisluhniti morate notranjemu glasu svojega srca.

Horoskop nasvet za današnji dan: Z veseljem boste na veliko izkazovali svoja čustva, seveda na zelo pristen način.

horoskop
Luna je v znamenju Leva

Luna je v znamenju Leva

Energija je v teh dneh obarvana pozitivno in kreativno, prihaja veselje, saj hrepenimo po tem, da se pokažemo v najboljši luči. Na vsak način želimo ugajati vsem, prav tako posvečamo več pozornosti urejenosti, ter želimo biti kraljevskega videza. Kritike in razna negativna mnenja se lahko v teh dneh spreobrnejo v užaljenost. V svojih dejanjih boste velikopotezni, izognili pa se boste ozkosrčnežem.

Z luno v levu prihaja čustvena odprtost ter veliko navdušenja, zato bodo vaše zamisli naletele na plodna tla.

Danes na diplomatski način lažje rešili razne napetosti v odnosih, tudi vaše izražanje bo bolj sproščeno. Ugodno za ustvarjanje, obiskovanje umetniških prireditev, predstavitve, kupovanje nakita in daril, zabave, igre z otroki, špekulacije, praznovanja, šport in javne govore.

MLADOST JE NEKAJ, KAR IMAJO SAMO MLADI IN KAR CENIJO SAMO STAREJŠI.

Agnar Nykle

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

  • Enrico Berlinguer, italijanski politik
  • Borut Lesjak, slovenski skladatelj, pianist
  • Marjana Deržaj, slovenska pevka
  • Amy Klobuchar, senatorka slovenskega rodu
  • Milan Zver, slovenski družboslovec in politik

Na današnji dan v državah članicah Evropske unije potekajo volitve v Evropski parlament. Ameriški predsednik v Kongresu razglasi cilj pristanka človeške posadke na Luni. Odprt je bil Brooklynski most. Rodil se je Pieter Zeeman, nizozemski fizik in Ralph Waldo Emerson, ameriški esejist, pisatelj. Rodila se je tudi ameriška pevka Lauryn Hill in kanadski igralec in komik Mike Myers. Umrl je Marko Mrnjavčević, srbski kralj in Zoran Mušič, slovenski slikar, grafik.

Katera astro znamenja morate biti danes v prometu še posebej previdna?

V prometu bi morali biti danes še posebej previdni rojeni v zračnih znamenjih.

Katera astro znamenja lahko danes pričakujete bolj prijetno situacijo na ljubezenskem področju?

Dnevni horoskop napoveduje, da lahko prijetne situacije na področju ljubezni pričakujete rojeni v zemeljskih znamenjih. 

Preberite tudi: KAJ VAM PRINAŠA OBDOBJE SONCA V DVOJČKIH? ali KLARINA TAŠČA SE VTIKA V IZBIRO POKLICNE POTI VNUKINJE

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Morda mislite, da imate prav in trmasto zagovarjate svoje stališče, vendar ne vztrajajte pri tem za vsako ceno, saj se bo izkazalo, da ste se o nečem vendarle morda zmotili.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Glede nečesa, kljub pozitivni energiji, ki jo prebuja luna v levu niste tako zadovoljni, kot bi lahko bili. Morda sta negotovost ali pomanjkanje samozavesti faktorja, ki vas ovirata pred napredkom.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ne delajte ničesar, kar bi kasneje obžalovali, saj boste z energijo lune v levu polni neverjetnega entuziazma. Nekaj se bo začelo razpletati šele takrat, ko boste vse skupaj odmislili.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Neodločni boste glede tega, ali bi bilo bolje, da pogoltnete besede, ali poveste, kar si mislite in se ponovno izpostavite. Zaupajte svojemu notranjemu glasu, ki vas opozarja na nepravilnosti.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Tisti, ki vas dobro poznajo in vam želijo dobro vam bodo najbolj blizu, saj boste lahko v njihovi družbi delovali popolnoma sproščeno, brez zavor. Izkazali se boste s hitrimi odzivi.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Znova premislite o sodelovanju, saj nasprotna stran zahteva od vas več prilagajanja in tolerance. Odmislite strahove, predsodke ali zavore in se spontano podajte novim dogodivščinam naproti.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ideje bodo na področju dela z energijo lune v levu padale iz neba ena za drugo. Vsekakor se potrudite in vložite v delo več svoje energije ter vztrajate tudi takrat, ko boste za trenutek podvomili.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Od sodelavca boste zahtevali več, kot vam je pripravljen dati. Okoliščine v katerih ste se znašli zahtevajo iskanje konkretne rešitve, zato ne bodite tako prepričani, da vam bo zlahka uspelo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Z luno v znamenju leva boste odlično pripravljeni in bolj samozavestni kot ste običajno. Čisto nič vam ne bo pretežko. S starimi težavami se boste spoprijeli popolnoma drugače kot doslej.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Vse kar je nerešenega in obremenjujočega, se bo z energijo lune v levu dobro izteklo. Prihaja tudi nekaj dodatne motivacije, posebno za tisto zadevo, ki je bila pred kratkim preložena.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Zalotili se boste, da razmišljate in nihate, čeprav vas nekdo želi z dobrimi argumenti prepričati. Priznati si morate, da zamisel le ni tako slaba, zato raje prebudite svoj pogum.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Za težave, ki se nizajo na področju dela in denarja je kriva tudi negotovost na čustvenem področju. Niso vsi tako odkriti in pošteni kot ste vi sami, imejte to ves čas v mislih.

Vas zanima: Mesečni horoskop MAJ 2023 ali ZA KATERA ASTRO ZNAMENJA JUPITER ODPIRA ZANIMIVA POGLAVJA?