Dnevni horoskop za četrtek 24. junija 2021

horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 24. junija 2021

Dnevni horoskop za danes, četrtek 24. junija 2021

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za četrtek 24. junija 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Zaradi notranje napetosti, ki jo prinaša Polna luna, bi utegnili storiti napako ter povzročiti prepir z osebo, ki si tega ne zasluži. 

Horoskop nasvet za današnji dan: Samopomilovanje bo danes najslabša rešitev za težave, ki vas bodo pestile in v notranjosti vznemirjale.

horoskop
Polna luna

Danes ob 15.05 uri preide luna v znamenje Kozoroga

Dopoldan boste nesebični in odprtega srca, vendar samovoljni in kljubovalni. Področja, ki bodo izpostavljena so meditacija, filozofija, psihologija, iniciacija, samo realizacija ter dolga potovanja. Zamere se bodo umaknile vstran in z veseljem boste poklepetali tudi o svojih čustvih, vendar bolj na površinski ravni. Poskrbite za čiščenje telesa in se izognite mastni hrani, tudi zaprti prostori vas bodo utesnjevali.

Ugoden čas za nove ideje, dejanja in razna tveganja.

Popoldan, ko je luna v znamenju kozoroga bo čas ugoden za poslovne rešitve in razne poslovne obiske, saj boste nenavadno dobro sprejeti. Tudi vlaganja in investicije se bodo zelo dobro obrestovale. Umirite duha in se podajte v branje, ki vam prinaša novo širino. Svojemu telesu zvečer privoščite intenzivno nego.

Danes ob 20.40 uri nastopi Polna luna, ščip

Polna luna vas usmerja, da se poglobite vase in se osredotočite na rešitve. Zapisujte si pomembne prebliske, saj vas lahko dolgoročno rešijo pred zagato. Soočali se boste s starimi vzorci, polna luna bo umirila vaše nemirno srce, vendar ga bo po drugi strani tudi obremenila, zato se raje posvetite telesu in negi.

Všeč vam bodo umirjene kavarne, kjer boste lahko klepetali s prijatelji in umirjena glasba, ob kateri lahko meditirate in le tako premostite napetosti, ki jih prinaša. Poglabljali se boste v dvome in strahove, težko se boste zaščitili pred zunanjimi vplivi. V zraku bo prisotna erotična energija.

Danes praznuje Nina Ivanič: Astro profil

Sonce se je ob Nininem rojstvu nahajalo v znamenju raka. Povezana je s plodnostjo, zelo težko se loči od vsega, zato rada zbira in hrani različne stvari in spomine. Premore močno razvito intuicijo, zato od daleč opazuje, ali je stvar, v katero se spušča, zanjo resnično varna. S svojim naslutenim svetom domišljije zna ustvariti sanjsko podobo. Je zelo dobra prijateljica, ki vedno drži besedo in se čuti odgovorne za vse, kar je obljubila ali izrekla.

Zna odpustiti krivično ravnanje, je strpna in idealistično usmerjena. Od moškega v razmerju zaradi pozicije Lune v znamenju raka pričakuje čutnost in veliko pozornosti, ki pa jo daje tudi sama. Njena Venera, ki se je ob rojstvu nahajala v znamenju dvojčkov ji podarja privlačnost, simpatičnost in ravnodušnost.

Če obstaja kaj, kar zares pripomore k uspehu v življenju, potem je to sposobnost potegniti uspeh iz poraza.

William Marston

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

  • Boris Kalin, slovenski kipar
  • Janez Lapajne, slovenski filmski režiser
  • Denis Žvegelj, slovenski veslač
  • Sandi Čebular, slovenski košarkar
  • Lionel Messi, argentinski nogometaš

Na današnji dan slovenska skupščina določi sedanjo slovensko zastavo in grb. Prva ameriška astronavtka, Sally Kristen Ride, se vrne na Zemljo. Mednarodni olimpijski komite sklene, da bodo olimpijske igre vsaka štiri leta. Odprta je bila prva razstava Picassovih slik. Rodil se je Slavko Pengov, slovenski slikar in Julia Kristeva, bolgarsko-francoska filozofinja. Umrl je Alfred Fowler, angleški astronom in Duša Počkaj, slovenska gledališka in filmska igralka.

Na katero področje bo današnja Polna luna najbolj intenzivno vplivala?

Dnevni horoskop napoveduje, da se bo Polna luna v znamenju kozoroga najbolj dotaknila poslovnega in finančnega področja.

Katera astro znamenja lahko danes pričakujete zmedenost, nerodo in nejasnosti?

V današnjem dnevu boste zmedeni, nejasni in nerodni rojeni v znamenju bika, leva in device.

Preberite več: DOVOLITE, DA VAS CILJI VODIJO SKOZI ŽIVLJENJE

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Stvari je treba zaradi vpliva Polne lune opazovati iz več različnih zornih kotov. To je pravi način, da dobite več, kot ste si obetali. Ostalo vam bo še veliko časa za prijetne stvari.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Zaradi Polne lune prihaja občutek, da določenih stvari ne morete opravljati tako kot doslej. Ne poskušajte na silo, sicer boste na koncu le utrujeni in brez dobrih rezultatov.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Svojih obveznosti se boste lotevali z veseljem, saj si boste za vse znali vzeti ravno toliko časa, kot je potrebno. Kljub temu da vas mikajo novi izzivi, se poskusite popoldne, ko bo luna v kozorogu malo zadržati.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Določen problem se lahko popoldne, ko luna preide v kozoroga reši. S pomočjo iznajdljivosti lahko pričakujete pozitiven razplet. Nikar se ne obotavljajte pri iskanju rešitev.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Vaš jezik vas lahko na začetku dneva zaradi napetosti Polne lune spravi v težave. Imelo vas bo, da vsakemu ki vam bo stopil na pot poveste vse kar vam leži na duši.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Naporen dan je pred vami, saj se boste ves čas borili sami s sabo. Popoldne se posvetite sebi in bolj prijetnim zadevam, da premostite napad nemira in slabe volje.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Dobili boste dober nasvet, ki vam lahko osvetli položaj z druge strani. Pogumno se lotite izzivov, uporabite svojo sposobnost delovanja na dolge proge in odločnost.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Morali se boste zbrati in začeti nase gledati z drugimi očmi. Spremembe je treba načrtovati in izbrati pravi čas, da jih potem razkrijete. Danes ko nastopi Polna luna še nekoliko počakajte.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ljubezenske zadeve se premikajo v pravo smer, kar boste težje spontano sprejeli. To je nekaj, s čimer se lahko borite, toda le, če boste dovolj zbrani in osredotočeni.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Začeli se boste bolj zavedati svojega okolja in samega sebe. V želji, da bi obvladovali stvari, se vam lahko zaradi vpliva Polne lune zgodi več slabih kot dobrih stvari.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nekaj vam še ni povsem jasno, vendar se stvari počasi urejajo, saj se luna seli v znamenje kozoroga. Le na področju čustev bo ostalo še nekaj, o čemer se morate nujno pogovoriti.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pozornost bo danes, ko boste zaradi vpliva Polne lune nemirni, usmerjena v vašo kariero in finančne težave. Potrebno bo nekaj spremeniti. Težave se obetajo tudi na ljubezenskem področju.

Vas zanima: RETROGRADNI MERKUR SE UMIKA DO JESENI