Dnevni horoskop za četrtek 23. februarja 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 23. februarja 2023

Dnevni horoskop za danes, četrtek 23. februarja 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za četrtek 23. februarja 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Nekaj vam ni najbolj jasno ali vam preprosto ni všeč. Krivde za nesporazume pa v današnjem dnevu nikar ne pripisujete drugim. Soočite se z napako, ki ste jo očitno ponovili.

Horoskop nasvet za današnji dan: Nekaj previdnosti ne bo odveč, še posebej v domačem okolju, kjer se nekaj zapleta. Osvobodite se skrbi, ki vas obremenjujejo v ozadju.

Horoskop
Luna je v znamenju Ovna

Luna je v znamenju Ovna

Danes o dolgčasu ne bo niti sledu. Pogovori bodo jasni in razumljivi, nikakor globoki, hitro pa lahko naletite na nervozo, še posebej če boste na nekaj predolgo čakali. Pojavijo se lahko nepremišljena, nekontrolirana dejanja in večja tveganja. Izkoristite vse priložnosti in urno sledite svoji spontanosti. Vsega se boste lotili z več elana in z lahkoto boste dokončali nekaj, kar vas bremeni že nekaj dni.

Prihaja tudi brezobzirnost in težje razumevanje dejstev, ki jih lahko spregledamo.

Pazite se poškodb in nerodnosti, še posebej na območju glave in v prometu, kjer bo v teh dneh več ljudi morda prevozilo rdečo luč. Šport je najboljša izbira, saj boste usmerili svojo odvečno energijo v gibanje. V tekmovalnih športih pa se vam skoraj zagotovo obeta zmaga. Ugodno za pričetek del, ki jih želimo dokončati hitro, pa tudi za dajanje pobud, podpis pogodb, poučevanje, kratke poti, šport in rekreacijo, mehanična dela ter ukvarjanje z živalmi.

Kaj pravi horoskop za četrtek 23. februarja 2023?

Rojeni v znamenju rib in dogodki na današnji dan:

  • Kazimir Severinovič Malevič, ruski slikar
  • Karl Theodor Jaspers, nemški filozof
  • Erich Kästner, nemški pisatelj
  • Dakota Fanning, ameriška igralka
  • Princesa Estela, vojvodinja Östergötlandska

Na današnji dan je bilo prvo masovno cepljenje proti poliomelitisu z cepivom Jonasa Salka. Prvo zasedanje Evropskega sodišča za človekove pravice. Rodil se je ameriški glasbenik, član skupine Aerosmith Brad Whitford in britanska igralka Emily Blun. Rodil se je tudi Frančišek Lampe, slovenski pisec, filozof in Georg Friedrich Händel, nemški skladatelj. Umrl je John Quincy Adams, ameriški predsednik in Janez Drnovšek, slovenski politik, državnik. Umrl je tudi ruski pisatelj Aleksej Nikolajevič Tolstoj in slovenski pesnik, slikar Matjaž Kocbek.

SČASOMA VZLJUBIMO STVARI, KI SMO JIH NEKOČ SOVRAŽILI IN ZASOVRAŽIMO STVARI, KI SMO JIH LJUBILI.

Robert Stevenson
Kakšni občutki se lahko nanizajo v današnjem dnevu?

Dnevni horoskop napoveduje da se vam bo vsaka težava danes zdela manjša, kot v resnici je.

Katera znamenja zodiaka boste danes malce neprilagodljiva na področju čustev?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste danes na področju čustev neprilagodljivi rojeni v znamenju bika, dvojčka in rib.

Preberite tudi: VZROK ZA SLABO POČUTJE JE NEZADOVOLJSTVO ali ALI RES POTREBUJETE NEKOGA, KI VAS NAVDIHUJE?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Pazite se stresa, ki lahko škoduje vašemu zdravju. Pomanjkanje energije lahko vpliva na medsebojne odnose. Konflikti, ki se nakazujejo zaradi notranjega nemira ne bodo enostavni.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Novo poznanstvo ali sodelovanje vas bo prepričalo, da nadaljujete tisto, kar diši po uspehu. Izkoristite dober spomin in izpostavite tudi tiste stvari, ki se do sedaj niso omenjale.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Danes lahko dobite potrditev in se odzove vabilu, ki bo več kot prijetno. Veseli boste in bolj sproščeni kot ste običajno. V večernih urah vas bo odneslo v vrtinec sreče in strasti.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Pred vami je občutljiv dan, v katerem ne boste dosegli tistega, kar ste si zastavili. Spoznali boste, da vam pretirana trma, ki jo prebuja energija lune v ovnu ne bo koristila.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Na vrsto boste na področju ljubezni prišli tisti, ki ste pred kratkim končali razmerje, saj vas bo luna v ovnu obdarila s samozavestjo in pogumnim nastopom, ki prinaša odziv.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Z luno v ovnu se bo vse vrtelo okrog vznemirjenja, izzivov in sprememb, s katerimi se boste končno lahko pomaknili kakšen korak naprej in si naredili boljše načrte za prihodnost.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ker se boste spretno izogibali določenih vprašanj boste deležni kritik. Ne iščite krivde pri drugih, temveč se soočite s svojimi napakami. Priznanja vas bodo notranje osvobodila.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Prihaja čas za pomembne odločitve na ljubezenskem področju. Ko se boste odločili, si boste oddahnili. Nikakor pa ne pozabite tudi na športno aktivnost, ki bo ohranila vaše zadovoljstvo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Z luno v ovnu prihaja veliko optimizma, v negativnem smislu pa tudi več napetosti, saj se vam bo ves čas kopičilo delo. Spomnili se boste tudi tega, kar bi moralo biti že dokončano
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Pričakujte, da se vas dotakne ljubezenska sreča. S pomočjo pozitivno naravnane energije boste končno zadovoljni s partnerskim odnosom. Oboževali boste situacije, v katerih lahko prevzamete pobudo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ljubezen bo pridobila na strasti, kar vam bo zelo všeč. Nikoli si ne bi mislili, da vas bo nekdo znal tako lepo presenetiti. Marsikaj preveč analizirate, namesto da bi se prepustili prvemu občutku.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Samske ribice lahko spoznate nekoga, ki bo buril vašo domišljijo. Načrti se bodo na področju kariere in denarja stopnjevali, kar vas bo v notranjosti strašilo. Ne delajte prehitrih zaključkov.

Vas zanima: SKRITA MOČ ŽENSKE RIBICE ali NIVES SE SPRAŠUJE ALI OSTATI ALI ZAKLJUČITI RAZMERJE