Dnevni horoskop za četrtek 22. septembra 2022

horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 22. septembra 2022

Dnevni horoskop za danes, četrtek 22. septembra 2022

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za četrtek 22. septembra 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Malce boste površni, zaletavi in v določenih situacijah celo preveč pogumni. Ljubezen bo tokrat šele na drugem mestu prioritet.

Horoskop nasvet za današnji dan: Dogovor, ki je za vas zelo pomemben bo propadel, če kmalu ne boste odreagirali in direktno povedali, kako ste se odločili.

horoskop
Luna v znamenju Leva

Luna je v znamenju Leva

Energija bo obarvana pozitivno in kreativno, prihaja veselje, saj hrepenimo po tem, da se pokažemo v najboljši luči. Na vsak način želimo ugajati vsem, prav tako posvečamo več pozornosti urejenosti, ter želimo biti kraljevskega videza. Kritike in razna negativna mnenja se lahko v teh dneh spreobrnejo v užaljenost. V svojih dejanjih boste velikopotezni, izognili pa se boste ozkosrčnežem.

Z luno v levu prihaja čustvena odprtost ter veliko navdušenja, zato bodo vaše zamisli naletele na plodna tla.

Danes boste na diplomatski način lažje rešili razne napetosti v odnosih, tudi vaše izražanje bo bolj sproščeno. Ugodno za ustvarjanje, obiskovanje umetniških prireditev, predstavitve, kupovanje nakita in daril, zabave, igre z otroki, špekulacije, praznovanja, šport in javne govore. Sedaj je pravi čas, da se vam utrnejo zanimive, nenavadne ideje, ki jih boste z veseljem tudi udejanjili. Vaša energija bo na višku, tudi če boste izpolnili kakšen stavni listek ali srečko.

Danes praznuje Andrea Bocelli: Astro profil

Njegovo Sonce se je ob rojstvu nahajalo v znamenju Device, kar ga opisuje kot dosledno, marljivo in natančno osebo. Luna v znamenju Kozoroga mu podarja odločnost, tradicionalne vrednote in zadržanost v ljubezenskih odnosih. Ko ljubi, je popolnoma predan in zvest, ne zna se pretvarjati. Z Merkurjem v znamenju Device je njegova komunikacija jasna in dovršena, obetajo se mu tudi dobri rezultati na področju, kjer je zahtevana odlična koncentracija.

Njegova Venera se je ob rojstvu nahajala v znamenju Device, kar pomeni, da v odnosih ni najbolj sproščen, saj ima vedno občutek, da mu nekdo nekaj prikriva. Ljubezen do glasbe in umetnosti mu je položena v zibelko, zato je lahko na teh področjih zelo uspešen.

Kjer besedam spodleti, glasba govori.

Hans Christian Andersen

Rojeni v znamenju device in dogodki na današnji dan:

  • Nick Cave, avstralski glasbenik, tekstopisec, pisatelj
  • Vinko Möderndorfer, slovenski pesnik, dramatik in režiser
  • Princesa Marta Ludovika Norveška
  • Luís Nazário de Lima Ronaldo, brazilski nogometaš
  • Tom Hilde, norveški smučarski skakalec

Na današnji dan francoski predsednik vlade Laurent Fabius prizna, da so francoski agenti na Novi Zelandiji potopili Greenpeaceovo ladjo Rainbow Warrior. Ameriški Kongres potrdi ustanovitev mirovnih enot. Mali razglasi neodvisnost. Ustanovljen Informacijski biro komunističnih in delavskih partij, krajše informbiro. Francosko-japonska konvencija v Hanoju. Rodil se je tudi Janez Gradišnik, slovenski pisatelj in Veno Pilon, slovenski slikar, grafik, fotograf. Umrl je Izidor Cankar, slovenski umetnostni zgodovinar, pisatelj in Alojz Gašpar, slovenski pisatelj.

Nikoli ne jemljite življenje resno. Saj itak noben ne preživi.

Kaj vas bo danes spravilo v dobro voljo?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas bodo v dobro volj spravili komplimenti.

Katera znamenja zodiaka boste danes težko brzdala svoj ego?

Ego boste težko brzdali rojeni v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC SEPTEMBER 2022

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Obremenili vas bodo tisti, ki so počasni in preveč komplicirajo. Situacija na področju kariere bo zelo realna, kar vas bo prepričalo v sodelovanje, o katerem že dolgo razmišljate.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V ljubezni se nočete več pretvarjati da ste nedosegljivi, radi bi dokončno razčistili nekaj, kar se že dlje časa prepleta po vaših mislih. Sedaj boste zbrali dovolj poguma, saj vas spremlja luna v levu.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Želeli se boste posvetiti počitku in interesnim dejavnostim. Priporočljivo je, da na področju kariere ali izobraževanja poslušate, berete med vrsticami in ne sklepate prehitro.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Energija lune v levu, vas bo prisilila, da boste intenzivno razmisliti o tem, kako bi se čim lažje pomaknili naprej. Vse skupaj ne bo najbolj enostavno, vendar skušajte kljub temu vztrajati.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Kljub luni v vašem znamenju ne boste dovolj samozavestni, da bi se uprli določenim posameznikom, ki vas s svojimi pripombami ves čas vznemirjajo. Približajte se umirjenosti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Na področju čustev boste doživeli nekaj neverjetnega, kar vas bo ponovno prebudilo ter prepričalo, da je smiselno nadaljevati spontano, kar običajno ni v vaši navadi.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ker boste zadovoljni s sabo imate pred sabo čudovit dan, poln presenečenj. Nasmeh bo prepričal tudi najbolj turobne posameznike, nekoga boste potegnili iz plaza žalosti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nikar ne pričakujte, da vam bodo vsi na poslovnem področju sledili. Naučite se postaviti zase, ampak v pravem trenutku, bolj diplomatsko. Kritike za nekaj časa pospravite.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Kljub entuziazmu, ki ga prebuja luna v levu pazite na vsako izrečeno besedo. Čeprav si močno želite, da bi vas pustili pri miru, boste morali v pomembni zgodbi sodelovati.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ob sproščenem pogovoru z zanimivo osebo boste spoznali drugačen pogled na pomembno situacijo. Razmislili boste tudi o tem, da nekoga, ki si to zasluži presenetite.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Dan, ki ga bo polepšala luna v levu bo primeren za pomembne premike na vseh področjih. Hrepeneli boste po novih dogodivščinah, ki vas bodo prepričale, da ste srečni.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Vse o čemer razmišljate se lahko v trenutku zavrti v drugo smer. Pomislite torej, preden se odločite in najprej skrbno ocenite vse podrobnosti, katerim bi se običajno verjetno izognili.

Vas zanima: LUNIN HOROSKOP ali DOTIK, POMEMBEN JEZIK LJUBEZNI IN SPOŠTOVANJA