Dnevni horoskop za četrtek 20. januarja 2022

dnevni horoskop četrtek
Dnevni horoskop za četrtek 20. januarja 2022

Dnevni horoskop za danes, četrtek 20. januarja 2022

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za četrtek 20. januarja 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Spoprijeli se boste s številnimi situacijami, za katere vam je prej manjkalo poguma in vztrajnosti. Sposobni boste bolj odgovornih premikov.

Horoskop nasvet za današnji dan: Na prvem mestu bo neposrednost, ki bo iz vašega življenja izločila nepomembne člene in prinesla večje spoštovanje.

horoskop
Lunin vpliv danes

Danes ob 15:02 Luna preide v znamenje Device

Energija bo dopoldan obarvana pozitivno in kreativno, prihaja veselje, saj hrepenimo po tem, da se pokažemo v najboljši luči. Na vsak način želimo ugajati vsem, prav tako posvečamo več pozornosti urejenosti, ter želimo biti kraljevskega videza. Kritike in razna negativna mnenja se lahko v teh dneh spreobrnejo v užaljenost. V svojih dejanjih boste velikopotezni, izognili pa se boste ozkosrčnežem. Vaše zamisli bodo naletele na plodna tla. Na diplomatski način boste lažje rešili razne napetosti v odnosih, tudi vaše izražanje bo bolj sproščeno.

Popoldan, ko Luna preide v znamenje Device si uredite in pospravite garderobno omaro, preglejte zanimive kombinacije, nato odvrzite, česar ne potrebujete več.

Med čiščenje, ki bo na prvem mestu, spadata tudi čistoča telesa ter skrb za zdravje in osebno higieno. Iskali boste kotiček zase, vendar se boste tudi tam težko popolnoma prepustili. Vedno bolj vas bo začela zanimati zdrava prehrana, zato se boste poglobili v prebiranje člankov in literature na to tematiko. Več kot odličen dan za pričetek diete. Poiščite kakšen nov, zdrav recept, ki vas bo navdušil, vendar izberite bolj enostavnega, saj vaše kuharske sposobnosti ne bodo ravno na vrhuncu. Da se boste boljše počutili, oblecite nevpadljiva oblačila, saj se z raznimi vzorci in močnimi barvami ne boste želeli izpostavljati. Uredite in pospravite si garderobno omaro, preglejte zanimive kombinacije, nato odvrzite, česar ne potrebujete več.

Danes ob 02:39 uri Sonce preide v znamenje Vodnarja

Ko se Sonce nahaja v vodnarju prihaja najhladnejše obdobje, kar se vremena tiče. Kljub temu pa je vzdušje prijetno, saj strmimo k dogajanju in novim pristopom. Paziti moramo na prehranjevalne navade in se izogibati ogljikovim hidratom, ki povzročajo debelost. Veliko se družimo, naše počutje je razgibano, oblačimo se drugače od povprečja in se zelo dobro počutimo. Pogum je povečan, prav tako želja po druženju.

Danes praznuje Jože Potrebuješ: Astro profil

S Soncem v znamenju vodnarja je neodvisen, emancipiran, njegove ideje pa so zelo napredne. Ponazarja prispodobo prijateljstva, napredka, novosti in ekstravagantnosti. Družaben in svoboden, neobičajen in idealističen poudarja enakost in drugačnost. Veliko bolje se počuti v skupini podobno mislečih ljudi kot doma. Pogosto šokira, še posebej z novimi pravili, ki so popolnoma drugačna od ustaljenih vzorcev.

Z Luno v znamenju rib živi v svojem svetu in pogosto mu je marsikaj zaradi močne intuicije jasno, vendar ne želi priznati, ker je bodisi šibek, bodisi premalo direktnen. Pomembno je, da občuti realnost in okrepi povezavo med intuitivnimi vizijami in resničnim življenjem. Je rojen umetnik, ki tudi živi na svoboden način in se skriva pred vsemi resnimi omejitvami.

Rojeni v znamenju Kozoroga in Vodnarja, dogodki na današnji dan:

  • Mathilde, belgijska kraljica
  • Petra Rampre, slovenska tenisačica
  • Owen Hargreaves, kanadski nogometaš
  • Marco Simoncelli, italijanski motociklistični dirkač
  • Polona Hercog, slovenska tenisačica

Na današnji dan je bila inavguracija Baracka Obame, kot prvega temnopoltega predsednika ZDA. Leta 1980 je Bojan Križaj na slalomu v Wengnu dosegel prvo zmago za slovensko smučanje v svetovnem pokalu. Rodil se je David Lynch, ameriški filmski režiser in Ivana Trump, češko-ameriška manekenka, podjetnica. Umrl je Johnny Weissmuller, ameriški plavalec, filmski igralec in Barbara Stanwyck, ameriška igralka.

Ljudje bodo pozabili, kaj ste govorili, ljudje bodo pozabili, kaj vse ste naredili, vendar ne bodo pozabili, kako so se v vaši družbi počutili.

Maya Angelou
Kateri planetarni premik se bo zgodil danes?

Dnevni horoskop napoveduje, da Sonce ob 2.39 uri preide v znamenje vodnarja.

Katera znamenja zodiaka si boste zaželela svobode in neodvisnosti?

Danes si boste več svobode in neodvisnosti zaželeli rojeni v zračnih znamenjih.

Preberite tudi: POLNA LUNA IN NJEN VPLIV NA ASTRO ZNAMENJA V LETU 2022

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V prvem delu dneva, ko bo luna še v levu se boste končno znali soočiti s strahovi, dvomi in napačnimi predstavami. Vse kar se bo dogajalo zvečer prinaša nekaj strastnega in pozitivnega.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Popoldne, ko luna preide v znamenje device boste končno spravili v red svoje misli in ideje, saj boste bolj osredotočeni. Predstavite vse skupaj in upajte na najboljše. Časa za oklevanje ne bo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Na miselnem področju boste v ospredju, ko pa bo prišel čas za konkretna dejanja, ostanite v ozadju, saj niste dovolj dobro podkovani. Nepremišljenost vam lahko pokvaril dan.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Spremenljivega počutja boste ves čas bezljali sem ter tja, čeprav brez posebnega vzroka ali razloga. Stabilnost bo tokrat povezana le s področjem financ, ki bodo urejene.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Sprenevedanje vas ne bo pripeljalo nikamor, saj se boste zaustavili že ob najmanjši malenkosti ali napaki. Razmislite tudi o vseh morebitnih pasteh, v katere bi se lahko ujeli.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

V kolikor si ne želite nakopati novih zamer, bodite bolj prilagodljivi, saj bo v zraku nekaj napetosti. Za opravičilo ni nikoli prepozno, zato pogoltnite ponos in nekomu razložite situacijo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Globoko v sebi slutite, kakšen bo potek pomembne zgodbe, toda določenih napak si enostavno nočete priznati. Previdni bodite glede odnosov z družinskimi člani, ne odločajte se namesto njih.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Odločanje in sklepanje bo popoldne, ko luna preide v znamenje device potekalo v pravi smeri, zato boste prišli do točke, da naredite kakšno spremembo, vendar boste potrebovali podporo prijateljev.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Skrajni čas je, da nekaj storite, saj se bo v nasprotnem primeru začelo krhati optimistično naravnano razpoloženje. Nikakor ne morete najti notranjega miru, zato je čas, da se poglobite vase.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Zastavili si boste veliko opravkov, toda časa bo vedno manj, zato ostanite na trdnih tleh. Za romantiko boste sicer razpoloženi, vendar to ne bo glavna skrb, o kateri bi intenzivno razmišljali.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Zanimivo dogajanje na zasebnem področju, se bo stopnjevalo v pravi smeri. Z luno, ki popoldne preide v devico boste bolj stabilni ter pripravljeni zavihati svoje rokave ter se podati v boj.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Dovolite si čas zase, počnite stvari, ki vas navdihujejo in širijo vaša obzorja. Pretirana nečimrnost bi vas v tem trenutku samo dodatno zmedla in popeljala v napačne odločitve.

Vas zanima: NIKAR NE ZANEMARJAJTE SVOJIH STRASTI