Dnevni horoskop za četrtek 17. avgusta 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 17. avgusta 2023

Dnevni horoskop za danes, četrtek 17. avgusta 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za četrtek 17. avgusta 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, združitev Prekmurskih Slovencev z matičnim narodom. Svoje odločitve lahko danes nekoliko prilagodite in odkrili boste, da lahko dogajanje okrog sebe zaznate v povsem novi luči.

Horoskop nasvet za današnji dan: Danes boste lažje prestajali nasprotovanja, ki jih boste deležni. Nekdo, ki je za vas pomemben, bo velika uganka.

Horoskop
Luna preide v znamenje Device

Danes ob 01:14 uri Luna preide v znamenje Device

Devica, šesto znamenje zodiaka, ki označuje življenjsko obdobje konec mladosti in z njo povezan letni čas konec poletja, je po temperamentu melanholično, sicer pa intelektualno, skrbno, delavno, praktično, konzervativno, kritično in analitično znamenje. Ponazarja željo po analitičnem pristopu in perfekcionizmu na vseh področjih dolžnosti. Njena prispodoba je čista energija, prav tako njena življenjska energija novega obdobja požete zemlje.

Odlikuje jo samodisciplina, v zodiakalnem krogu ima najbolj razvit čut za dolžnost in odgovornost.

Devica poskrbi za red v prvi polovici zodiaka, od tukaj izvira povezava s prebavnim traktom, ki odstranjuje nepotrebne škodljive snovi, zato bo v dneh, ko luna potuje po znamenju device povečano vaše zanimanje, povezano s področjem zdravega prehranjevanja. Sposobnost funkcionalne povezanosti med umom in telesom ustvarja bolj stabilno zdravje, medtem ko nerazumevanje zahtev fizičnega in psihičnega telesa ustvarja tendenco k slabšemu vitalnemu potencialu. Izbira hrane, oblačil, telesne kondicije, druženja, prav tako vpliva na stanje duha in zdravja.

Modri ljudje imajo notranji občutek za to, kaj je lepo, in največja modrost je zaupati temu občutku in se mu prepustiti. Odgovor na vprašanje, kaj je prav, tiči v človekovih prsih. Zaupaj si!

Aristotel

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

  • Robert De Niro, ameriški filmski igralec
  • Nelson Piquet, brazilski avtomobilski dirkač
  • Janez Zmazek – Žan, slovenski kitarist, pevec
  • Sean Penn, ameriški filmski igralec
  • Saša Golob, slovenska športna gimnastičarka

Na današnji dan je bil v Ljubljani ustanovljen slovenski Narodni svet. Konec šeste soške ofenzive. Bila je anglo-ameriško-sovjetska konferenca v Moskvi. Indonezija in Indokina razglasita neodvisnost. Potres v severozahodni Turčiji zahteva 17.000 žrtev. Rodil se je Rihard Blagaj, slovenski botanik in Ivan Rob, slovenski pesnik, satirik. Rodil se je tudi Rajko Jamnik, slovenski matematik in Rodney Mullen, ameriški poklicni rolkar. Umrl je Ivan Oman, slovenski politik, poslanec in Arsen Dedić, hrvaški glasbenik.

Kaj je tisto, kar vas lahko danes zmoti?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas lahko zmotita lenoba in ležernost.

Katera znamenja zodiaka bo spremljala težja po doseganju višjega znanja?

Težja po višjem znanju se bo danes dotaknila rojenih v zemeljskih znamenjih.

Preberite tudi: V KATEREM ASTRO ZNAMENJU STE ROJENE ŽENSKE, KI VAS MIKA TUJINA? in KAJ STORITI, KO SUMITE DA STE SE ZNAŠLI V PRIMEŽU NEZVESTOBE?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nikakor se ne boste mogli odločiti, katera možnost je boljša, vendar lahko z dobro organizacijo, ki jo prebuja luna v devici vse kar vam bodo naložili opravite brez napak ob pravem času.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Spoznali boste, da si namesto da si na glavo nakopljete nove naloge, morate vzeti več časa za premor in premislek. Tudi zato, da se ne bi zapletlo tik pred zdajci, le zato, ker niste pravočasno popustili.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nekaj boste sprejeli zelo resno, tako resno, da se vam bo marsikdo čudil, saj to ni ravno v vaši navadi. Ne ozirajte se preveč na to, če vas bo nekdo kritiziral, ker bo stvar samo v zavisti.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Obeta se vam nekaj nejasnosti na poslovnem področju. Psihično boste bolj razdražljivi, saj vas bo spremljal občutek, da ne delate prav. Skrbelo vas bo tudi področje denarja.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Kljub energiji lune v devici, se boste sprostili in dobili toplino ter potrditve, ki jih potrebujete za uspešno življenje. Vzemite si čas za glasne pogovore s seboj, da si ne boste česa očitali.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Ne bo vam najbolj všeč, ko boste ugotovili, kaj vse vas v naslednjih dneh čaka. Priklopite se raje na umirjeno vibracijo in delujte nekoliko bolj sistematično ter seveda zbrano.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nekomu boste odgovorili, čeprav vam bodo po mislih neprestano švigale številne pripombe. Približno veste, kaj bi morali storiti, čeprav boste še vedno nekoliko preračunljivi.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Lepa gesta nekoga od sodelavcev bo le poskus, da bi vas pridobil na svojo stran. Nikar zaradi enostavne rešitve, ki jo bo predlagal ne spreminjajte svojega mnenja, ki je ustrezno.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Obljubili ste, torej opravite kar od vas pričakujejo samodejno, brez odvečnih nesporazumov. Pazite komu boste posodili denar, saj je možno, da ga v prihodnje ne boste dobili nazaj.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Neradi se spuščate v besedne dvoboje, zato boste ko se bo nekdo želel dokazovati raje umaknili ter si mislili svoje. V hipu se boste enostavno odločili ubrati drugačno taktiko.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pazite, če se ukvarjate s težjimi dejavnostmi, saj boste zaradi lune v devici močno pretiravali z raznimi podrobnostmi. Čaka vas veliko drugih opravkov in škoda je, da izgubljate energijo po nepotrebnem.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Notranji občutek, ki vas spremlja že nekaj dni ni daleč od resnice, a vsekakor poskrbite za to, da ne boste zapravili preveč časa za brezglavo razmišljanje. Izredno težko bo uskladiti vse želje.

Vas zanima: BODITE DOVZETNI, ODPRTI IN RAZUMNI