Dnevni horoskop za četrtek 16. novembra 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 16. novembra 2023

Dnevni horoskop za danes, četrtek 16. novembra 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za četrtek 16. novembra 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, Mednarodni dan strpnosti. Obrnite s pomočjo vztrajnosti nov list, naučite se odkloniti tisto, kar vam ni všeč. To je edini način, da prenehate biti slabe volje in da se nekako prebudite v pravem smislu.

Horoskop nasvet za današnji dan: Čeprav boste porabili nekaj časa, da nekomu razložite, kaj si želite, bo vredno vsega truda.

Horoskop
Luna preide v znamenje Kozoroga

Danes ob 08:41 uri Luna preide v znamenje Kozoroga

Kozorog je deseto znamenje zodiaka, po temperamentu melanholično znamenje, vlada obdobju starosti in označuje začetek zime. Je hladno, strogo, konzervativno, moralistično, praktično in dogmatično znamenje. Zodiakalna funkcija kozoroga je izjemna koncentracija, čvrsta struktura, voluntarizem in močna ambicija. Predstavlja naravni cikel semena, zamrznjenega v zemlji.

Življenjska energija je skrčena v središču teme, pred veličastnim izbruhom. Nagibajo se k neugnanemu, napetemu delu, pri tem pa so zelo vztrajni. Kozorog ima čudovit energetski potencial, kljub temu da je na prvi pogled zelo hladen in trd.

V medsebojnih odnosih je v dneh z luno v kozorogu začutiti precej hladu, odmaknjenost in pomanjkanje sočutja. Poudarek je na poslovnem področju, pogovori se vrtijo okrog politike in gospodarstva. V teh dneh bodo vaše življenjske zahteve bolj skromne, pojavili pa se bosta tudi varčnost in kritičnost. Z ljudmi boste težje poiskali stik, primanjkovalo vam bo tudi nežnosti.

Najpomembnejši rezultat vzgoje je strpnost.

Helen Keller

Rojeni v znamenju Škorpijona in dogodki na današnji dan:

  • Mile Klopčič, slovenski pesnik
  • Duša Počkaj, slovenska gledališka in filmska igralka
  • Franci Zagoričnik, slovenski pesnik, prevajalec
  • Danilo Benedičič, slovenski dramski igralec
  • Robert Nozick, ameriški filozof

Na današnji dan se ustanovi Društvo za Združene narode za Slovenijo. Na pobudo konference OZN nastane UNESCO. Odprtje Sueškega prekopa. ZDA in Sovjetska zveza navežeta diplomatske stike. Fjodor Mihajlovič Dostojevski obsojen na smrt. David Livingstone odkrije Viktorijine slapove. Rodil se je Burgess Meredith, ameriški filmski igralec in Jean le Rond d’Alembert, francoski filozof, fizik. Umrl je Tone Pretnar, slovenski literarni zgodovinar in Fran Levstik, slovenski pesnik, dramatik, kritik, jezikoslovec.

Nikogar ne oropaj upanja, morda je to vse, kar ima.

J. Brown
Katera znamenja zodiaka boste zelo samozavestna?

Najbolj samozavestni boste danes rojeni v ognjenih znamenjih. 

Kaj je tisto, kar vas lahko danes zmoti?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas lahko zmotita lenoba in ležernost.

Preberite tudi: POMEMBNE ASTRO PRELOMNICE IZTEKAJOČEGA LETA ali MERKUR V STRELCU BO PREBUDIL SPONTANOST IN OPTIMIZEM

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ves čas boste v pogovoru in v raznih kontaktih, saj se boste želeli na vsak način dokopati do tistih informacij, ki vam preprečujejo da bi neko zadevo popeljali do končne točke uspeha.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V podrobnosti se kljub energiji lune v znamenju kozoroga ne boste spuščali, saj se vam bodo zdele nesmiselne. Ne glede na to, kdo je zagrešil napako, jo bo potrebno čim prej odpraviti.Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Čisto po naključju se boste znašli v zmedeni situaciji. V službi se boste z nekom sporekli zaradi brezveznih stvari, kar vas bo v trenutku spravilo v slabo voljo in vam vzelo veliko energije.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Poskusite se če bodo preveč drezali v vas postaviti zase, vendar na diplomatski način. Dobro bi bilo, da se malce sprostite, tako lahko pričakujete pozitivne spremembe. Kot veste, morate za to narediti tudi kaj sami.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Odločitev, s katero se že dlje časa spogledujete, bo od vas zahtevala veliko zbranosti in energije. Nikar ne hitite! Imate dovolj časa, ki si ga morate vzeti, če želite, da se vaš položaj izboljša.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Čakanje se vam bo zelo dobro obrestovalo. Dajte vse od sebe in se potrudite, da uresničite zadeve, ki si jih želite udejanjiti že dlje časa. Naj vas ne osvoji lenoba, ki lahko poruši velike načrte.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Pri razmišljanju kako naprej čim bolj skrbno pretehtajte vse možnosti. Kaže se namreč, da bo marsikaj šlo po vodi, marsikatera ideja ali načrt pa znata v vas vzbujati napačna prepričanja.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Vaše ideje bodo končno z energijo lune v kozorogu dobile priliko se preliti v prakso. Imejte potrpljenje in se čim bolj prilagodite tudi nasvetom drugih, saj se vam bo dolgoročno izplačalo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Čustva bodo umirjena, pomembno pa bo, da s svojo fleksibilnostjo dosežete točko, ki vas bo popeljala na naslednji nivo. Videli boste raznorazne možnosti, med njimi precej takšnih, ki bodo tvegane narave.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ko se boste poglobili v delo, boste imeli občutek, da se ne zdi prav lahek zalogaj, a vseeno boste uspeli. Z namenom, da dvignete samozavest in izboljšate počutje se oblecite v pastelne barve.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Možnosti, ki se vam bodo ponudile, bodo ravno prave za vse, kar je povezano z vašimi potrebami. Ne izbirajte predolgo. Ni še prepozno, da bi se ustavili in razmislili, če cilj res lahko upraviči sredstva.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Z energijo lune v kozorogu boste zbrali moč, ki vam je primanjkovala, da se odločite. V vsakem primeru boste delovali zelo dobro v kontaktih z osebami, ki vam prinašajo konstruktivne rešitve.

Vas zanima: MAŠA SE NE MORE SPRIJAZNITI Z MOŽEVO PREVARO  in KO SE POJAVI ZATIŠJE V PARTNERSKIH ODNOSIH