Dnevni horoskop za četrtek 14. septembra 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 14. septembra 2023

Dnevni horoskop za danes, četrtek 14. septembra 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za četrtek 14. septembra 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop.  Tokrat boste deležni argumentov ljudi, ki bodo zahtevali vedno več. Pazite še zlasti s tistimi, s katerimi težje najdete skupni jezik.  

Horoskop nasvet za današnji dan: Pomembno je, da se zaposlite, tako umsko kot tudi fizično saj boste potrebovali nekaj, kar vas motivira.

Horoskop
Luna je v znamenju Device

Luna je v znamenju Device

Ugodno za nadurno delo, pospravljanje, čiščenje, rutinska dela, domača popravila, nabiranje in pripravo zelišč, vrtnarjenje, skrb za telo in zdravje, za pomoč in izlete v naravo. Neugodno za družabno življenje. Čas z luno v devici bo namenjen želji po izobraževanju na področju prehranjevanja, zato poiščite kakšen nov, zdrav recept, ki vas bo razveselil, vendar izberite bolj enostavnega, saj vaše kuharske sposobnosti ne bodo na vrhuncu.

Obsedla vas bo potreba po redu in samoorganizaciji, sistematično in natančno si boste planirali svoje dni, jezila vas bo le pretirana samokritičnost.

Ker boste zelo disciplinirani, boste lažje vzdrževali dieto. Z luno v zemeljski devici boste posvečali pozornost malenkostim. Med čiščenje, ki bo na prvem mestu, spadata tudi čistoča telesa ter skrb za zdravje in osebno higieno. Zaradi povečane kritičnosti v teh dneh ne pričakujte prijetnih komplimentov in opazk.

Sledi svoji lastni zvezdi!

Dante Alighieri

Rojeni v znamenju device in dogodki na današnji dan:

  • Fran Ramovš, slovenski jezikoslovec
  • Rolf Liebermann, švicarski skladatelj
  • Dimitrij Medvedjev, ruski politik, poslovnež
  • Hicham El Guerrouj, maroški atlet
  • Amy Winehouse, angleška pevka in tekstopiska

Na današnji dan se Švedi odločijo proti uvedbi evra. Ustanovljena Organizacija izvoznic nafte OPEC. Sovjetsko vesoljsko plovilo Luna 2 kot prvi človeški izdelek trešči na Luno. Rusija postane republika. Združeno kraljestvo uvede gregorijanski koledar. Rodil se je tudi Nikolaj Iljič Kamov, ruski letalski konstruktor in Solomon Asch, ameriški psiholog. Umrla je Grace Kelly, ameriška filmska igralka, monaška princesa in Dante Alighieri, italijanski pesnik.

Ljubezen ima dve spremljevalki: dobroto in potrpežljivost.

Dante Alighieri
Katero področje bo danes najbolj izpostavljeno?

Dnevni horoskop napoveduje, da bo najbolj izpostavljeno področje dela in denarja.

Katera astro znamenja boste najbolj občutljiva in ranljiva?

Najbolj občutljivi boste rojeni v zemeljskih znamenjih.

Preberite tudi: HOROSKOP: KATERI LIK V DRUŽINI JE POVEZAN Z VAŠIM ASTRO ZNAMENJEM? in NAJ VAS VODI VAŠA INTELIGENCA, NE ČUTI

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Kljub temu, da luna v devici prebuja umirjeno energijo in zbranost, boste skakali z ene teme na drugo in povezovali prijetne zadeve s koristnimi cilji. V ljubezni boste morali narediti korak.




Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Zaradi lune v devici boste bolj hladni, spremljal vas bo občutek, da so se na področju kariere in denarja zadeve ustavile. Preveč vztrajate pri tem, da bi vzpostavili dobre odnose s tistimi, ki so drugačni.




Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Z energijo lune v devici boste končno premišljeno in analitično začeli uresničevati stvari, na katere ste se pred kratkim dobro pripravili. Novica ki prihaja, vas bo popolnoma prevzela.




Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Čustva vas bodo v določenem trenutku neodločnosti premagala, kljub temu lahko zadeve, v kolikor se boste znali stabilizirati ter notranje umiriti vsaj začasno rešite in uredite.




Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Morali si boste priznati, da niste predvideli vseh možnosti. Kljub temu je prav, da imate svojo pot, zato ne skušajte posnemati drugih. Naj se opazovanje ustavi v pravem trenutku.




Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Močna volja in sistematičen pristop bosta naredila vtis na nadrejene. Če ste se komu v preteklih dneh zamerili, boste lahko sedaj popravili napako in vse skupaj razčistili brez konflikta.




Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Pomembno bo, da se soočite s situacijo in z resnico, ki ni najbolj enostavna. Ne boste preveč navdušeni nad tistim, kar vam ponujajo, a druge možnosti za zdaj žal ne bo na voljo.




Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Boriti se morate z nekom, ki vztraja pri svojem, tudi če se moti, prav tako lahko pričakujete nekaj sitnosti v odnosu s sodelavci in nadrejenimi, ki bodo ves čas zelo kritični.




Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Pot do razrešitve pomembne situacije se bo z iskreno debato, ki jo boste odprli precej poenostavila, možnost neugodnih odločitev bo veliko manjša. Zaslužili si boste pohvalo.




Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Vzemite si ko bodo od vas pričakovali pomemben odgovor čas za premislek, morda s vse skupaj ne bo razvilo tako hitro. Če bi se bolj sprostili in zaupali, boste kos tudi zahtevnim zadevam.




Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pojavil se bo občutek, da vas določeni ljudje na nek način izkoriščajo. Meje morate postaviti na vseh področjih, tako na službenem kot zasebnem, v nasprotnem primeru se prebuja nezadovoljstvo.




Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ne glede na to, da ste premišljeni in zelo prijazni, boste ko boste opazovali obnašanje nekoga ostali brez besed. Vsekakor boste morali o vsem skupaj še enkrat razmisliti in se odločiti.

Vas zanima: KO STE RANJENI, SI TO PRIZNAJTE in ZA KATERA ASTRO ZNAMENJA JUPITER ODPIRA ZANIMIVA POGLAVJA?