Dnevni horoskop za četrtek 14. decembra 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 14. decembra 2023

Dnevni horoskop za danes, četrtek 14. decembra 2023

Predviden čas branja: 6 minut

Dnevni horoskop za četrtek 14. decembra 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Drobne pripombe lahko zaradi nepremišljenosti eksplodirajo v konflikte. Dobra novica je, da se bodo s konjunkcijo med Luno in Merkurjem končale tako hitro, kot so se začele.

Horoskop nasvet za današnji dan: Sedaj je pravi čas, da ocenite, kako se počutite glede svojih trenutnih ciljev in želja, ter analizirate vse spremembe, ki jih morate narediti, da bi se počutili bolj motivirani za doseganje rezultatov.

Horoskop
Luna je v znamenju Kozoroga

V obdobju kozoroga se zgodi meja strogo subjektivnih vrednot in preseganje individualnih meja v korist višjih namenov, ki se iztečejo v odrekanje in samo-zatajevanje. Skriva se v globinah in šele zaradi počasnejšega vzpenjanja globokih sil, za katere osebek največkrat niti ne čuti, da so prisotne, pripravi človeka do tega, da se zave svoje vrednosti in postane sam svoj gospodar. S svojo upornostjo in vztrajnostjo boste v teh dneh lažje prodrli k svojim ciljem in brez strahu sprejeli težje odgovornosti. Kljub temu se boste bolj prijetno počutili v samoti, kot pa v večji družbi. Pojavijo se lahko dvomi, da boste slabo sprejeti ali da boste delovali dolgočasno.

Ta čas predstavlja globoko človekovo nagnjenje k prelaganju krivde na drugega, po tem da pomirimo lastno vest, katera potrebuje krivca kazni in žrtve. Ko premagate notranje ovire, vam lahko pomaga kozorogova praktična in dejavna volja, kljub temu pa se lahko pojavijo notranji konflikti. Odzivali se boste predvsem na razumske zadeve, vaš slog bo eleganten in posloven.

Dnevi z luno v kozorogu so ugodni za organizacijo, načrtovanje, študij, samotno in poglobljeno delo ter izlete v gore. Neugodno za ljubezenske zadeve, saj boste bolj zaprti in čustveno odsotni, domače in družabno življenje. Ker vas bo preplavila resnost, se boste bolj intenzivno začeli zavedati vseh svojih odgovornosti. Izpostavljeni predeli bodo koža ter okostje, še posebej kolena, zato bodite pri športnih dejavnostih bolj previdni.

Njeno Sonce se nahaja v znamenju strelca, kar pomeni, da ji energija ognja daje moč za premagovanje življenjskih ciljev. Njen nastop je suveren in samozavesten, sposobna pa se je tudi boriti do konca, če je v nekaj resnično prepričana. Luna, ki se nahaja v znamenju rib ji prinaša situacije, ki so lahko zanjo zelo naporne. Takrat postane občutljiva in nezaupljiva, kar lahko podre njene predstave o odnosih in jo vodi v občasno nezadovoljstvo.

Venero v znamenju škorpijona se je v ljubezenskih odnosih sposobna boriti do konca, če nekoga ljubi. Je pripadna, vendar tudi zahtevna in včasih ljubosumna. Z Marsom v znamenju ovna igra vedno na zmago in je sposobna voditi ter usmerjati večjo množico. Ničesar v življenju se ne boji in adrenalin je tisti, ki jo v težkih situacijah drži pokonci. Ker ji primanjkuje elementa zrak, se včasih težko popolnoma sprosti.

Če vam je odveč potrpljenje, se zaljubite v življenje.

Fran Miličinski Ježek

Rojeni v znamenju Strelca in dogodki na današnji dan:

  • Nostradamus, francoski zdravnik, astrolog, prerok
  • Frane Miličinski-Ježek, slovenski pisatelj, gledališki igralec, režiser
  • Cliff Williams, angleški bas kitarist (AC/DC)
  • Tim Skold, švedski kitarist, pevec
  • Michael Owen, angleški nogometaš

Na današnji dan Generalna skupščina OZN odloči, da bo njen sedež v New Yorku. Mednarodna organizacija dela postane prva specializirana agencija OZN. Rodil se je Vojeslav Mole, slovenski umetnostni zgodovinar in Janko Pajk, urednik, publicist in filozof. Umrl je Peter O’Toole, irski filmski in gledališki igralec in Anton Korošec, slovenski politik.

Prihodnost pripada tistim, ki verjamejo v lepoto svojih sanj.

Eleanor Roosevelt
Kakšno počutje prinaša današnji dan?

Dnevni horoskop napoveduje občutljivost in nihanje razpoloženja.

Katera astro znamenja se boste vračala v preteklost?

V preteklost se boste danes vračali rojeni v vodnih znamenjih. 

Preberite tudi: HOROSKOP: LASTNOST, KI JE NIKAR NE NOSITE V LETO 2024 ali KO SPREJEMATE ODLOČITVE, IZBIRAJTE MODRO

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Na čustvenem področju se boste zaradi lune v znamenju kozoroga držali znanih poti, ki bodo stabilne. Če imate kakšno možnost, si vzemite trenutek samo zase, všeč vam bo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Takoj vam bo jasno, kaj bi nekdo rad od vas, kljub temu boste želeli da se potrudi. Na finančnem področju lahko pričakujete nesebično pomoč. Morda bo šlo zgolj za nasvet ali pa za konkretno dejanje.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Imeli boste preveč dela sami s seboj, ter s popravljanjem karierne situacije, da bi se sploh ukvarjali z drugimi. Ljubezensko dogajanje se bo pomikalo od nežnosti k bolj strastnim prijemom.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Za nekoga od bližnjih si boste brez slabe volje vzeli več časa in energije. Po eni strani se boste zelo trudili, po drugi strani pa se boste tudi sami težko zbrali ob nepredvidljivem dogajanju.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nekateri levi in levinje se boste poglabljali v odnose, ki niso najbolj stabilni. Drugi boste prekipevali od dobre volje. Denarne skrbi vam ne bodo dale miru, o njih se boste želeli pogovoriti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Čeprav ne boste najbolje razpoloženi, se boste trudili, da se boste kjerkoli se boste nahajali z vsemi lepo razumeli. Če morate prebiti led v kočljivi situaciji, izberite bolj zanimivo tematiko.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Poskusite kljub luni v znamenju kozoroga vse kar se dogaja jemati bolj lahkotno, ter z zavestjo, da se stvari lahko spremenijo tudi v zadnjem trenutku, ko to najmanj pričakujete.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ni vam potrebno preveč analizirati, saj se bodo odgovori, po katerih že nekaj dni hrepenite pokazali spontano. V ljubezni prihaja danes v vaše naročje zelo strastna novost.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Čustvenim vibracijam boste posvetili več pozornosti kot v zadnjem času, ne glede na to, ali ste vezani ali pa še iščete sorodno dušo. Odložite nekaj obveznosti, ki niso ključnega pomena.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Bodite samoiniciativni in pogumni, saj boste le tako lahko še hitreje uspeli. V ozračju bo energija, ki krepi pogum in vam omogoča rast in razvoj, predvsem na področju kariere in denarja.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Samski vodnarji in vodnarke se ne boste mogli odločiti, zato se lahko znajdete v nevarnosti, da boste v spletnih klepetalnicah nestrpno, brez prav zasnove klikali napačne obraze.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Kljub finančni stabilnosti, ki jo poudarja energija lune v kozorogu, se bo pojavil nepredvidljiv dejavnik na finančnem področju, ki vam bo povzročil nekaj zapletenih situacij.

Vas zanima: NAREDITE KONEC NERGANJU IN PRITOŽEVANJU ali NASVETI ZA MODEREN ZIMSKI VIDEZ