Dnevni horoskop za četrtek 1. junija 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 1. junija 2023

Dnevni horoskop za danes, četrtek 1. junija 2023

Predviden čas branja: 5 minut

Dnevni horoskop za četrtek 1. junija 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Kot sami dobro veste, je napetost nezdrava in škodljiva, torej se ji skušajte izogniti! Vaša pričakovanja so krmilo, s katerim krmarite po svoji življenjski poti.

Horoskop nasvet za današnji dan: Danes lahko v notranjosti začutite pomanjkljiv stik s sabo ali prikrite dvome, ki izvirajo iz preteklih dogajanj.

Horoskop
Luna preide v znamenje Škorpijona

Danes ob 01:45 uri Luna preide v znamenje Škorpijona

Škorpijon, osmo znamenje zodiaka označuje življenjski čas, ki predstavlja zrelost, skratka čas velikih sprememb in novega rojstva, pozne jeseni. Po temperamentu je flegmatično, sicer pa skrivnostno, tiho, osredotočeno, vztrajno, uporniško, strastno in plodno znamenje. Škorpijon prikazuje zmožnost ustvarjanja duše. Strupeno želo znamenja ni samo neizprosno orožje, temveč tudi orodje, ki omogoča sungirati realnost, da se lahko pomakne globlje v srce skrivnosti. Čas velikih sprememb, globine, smrti in zaglobljenih skrivnosti. Škorpijon ubija, da ne bi umrl, in umre, da bi se lahko ponovno pobral in zaživel, smrt starega in rojstvo novega človeka.

Predstavlja področje destrukcij in raznih napetosti, znamenje je predvsem strastno, odlikujeta ga močna volja in prodornost. Posreduje priložnost, da lahko transformira energijo.

Ko Luna prehaja v škorpijona, postanemo v medsebojnih odnosih bolj nezaupljivi. Vzkipljivi in maščevalni, saj svoje strasti težje obvladujemo, kar lahko privede do manjših duševnih kriz. Vaša erotična moč bo v dneh z luno v škorpijonu potreba, da bi prodrli v bistvo stvari, sprejemali boste samo svoje lastne zakonitosti in težko se boste soočali z avtoriteto. Prihaja močna volja ter veliko bolj razčiščen odnos do življenja. Notranje boste nemirni, izrazito individualno usmerjeni in napadi tesnobnosti v teh dneh niso izključeni.

Danes praznuje Damijan Kozole: Astro profil

Soncem v dvojčkih je Damijan zelo dobro sprejet v družbi, saj je razigran in ljubezniv. Obožuje svobodo in občutek, da nikomur popolnoma ne pripada. Čeprav ima večkrat težave z zbranostjo in površnostjo, se vedno nekako znajde na svoj najboljši način. Lahka in živahna energija ga ščiti pred zapleti. Ne sprejema nobenih omejitev ali ovir. S svojo ekscentričnostjo pa lahko pretira na vse načine.

Damijan ima luno v vodnarju, zato je originalen, iznajdljiv, veder, s sabo nosi vedno nove ideje. Velikokrat izbere popolnoma drugo pot in nasprotuje, kar ga vznemirja v pozitivni smeri. Pogum in bojni duh mu omogočata konkurenčnost in zmagoslavje, kar je zanj zelo pomembno. Kvadrat med Luno in Jupitrom nakazuje, da Damijan dobro ve, kako stopiti pri vožnji na gas, vendar ima lahko težave pri iskanju zavore.

Danes praznuje Allanis Morissette: Astro profil

S pomočjo Sonca v znamenju Dvojčkov ji je prirojena simpatičnost in klepetavost. Polna je odličnih zamisli, primanjkuje pa ji nekaj vztrajnosti. Njena luna, ki se nahaja v znamenju Škorpijona je ljubosumna in malce zbadljiva, zato ima na ljubezenskem področju nakazanih nekaj napetosti in ljubosumnih izpadov, za katere se kasneje ne obremenjuje preveč.

Merkur v znamenju Raka jo vodi v zamišljenost in zasanjanost, ter ji poudarja dodaten umetniški navdih, ki ga uporablja pri svojem delu. Venera v znamenju Bika, povečuje njeno željo po urejenem družinskem življenju in prilagodljivost v prijateljskih odnosih. Ljudje jo imajo zaradi njene razigranostmi enostavno radi takšno, kakršna je.

Najbolj srečen je tisti, ki verjame v srečo.

Pregovor

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

  • Ivan Vurnik, slovenski arhitekt
  • Morgan Freeman, ameriški igralec, režiser
  • Ron Wood, britanski kitarist
  • Martin Brundle, angleški avtomobilistični dirkač
  • Aleš Pajovič, slovenski rokometaš

Na današnji dan je bila ustanovljena slovenska skupina Laibach v Trbovljah. James Clark Ross na polotoku Boothia določi položaj severnega magnetnega pola. Frank Whittle je izumil motor na reaktivni pogon. Ljudska republika Kitajska začne polniti vodni zbiralnik za jezom Treh sotesk. Rodil se je Peter Machajdik, slovaški skladatelj in Domagoj Duvnjak, hrvaški rokometaš. V Los Angelesu se je rodila Norma Jean Baker Mortenson, bolj znana pod umetniškim imenom Marilyn Monroe. Umrla je Josipina Urbančič Turnograjska, slovenska pisateljica in Janez Kocijančič, slovenski politik.

Psi me nikdar ne ugriznejo. Le ljudje.

Marilyn Monroe
Česa se boste danes prav z veseljem lotili?

Dnevni horoskop napoveduje, da se boste danes z veseljem poglobili v odnose.

Katera znamenja zodiaka boste danes bolj zasanjana in malce zaprta vase?

V današnjem dnevu boste najbolj zasanjani in zaprti vase rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC JUNIJ 2023 ali PREPRIČANJE JE MISEL, KI SE JE OKLEPATE IN JI GLOBOKO VERJAMETE

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Določenim ljudem boste z energijo lune v škorpijonu obrazložili, da se ne boste več neprestano prilagajali njihovim zahtevam. Vaša notranja moč bo prišla do izraza na področju čustev.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Kljub prodorni energiji lune v škorpijonu ne boste tako zaletavi, kot je v vaši navadi, ampak boste krepko razmislili, prej kot boste nekaj pomembnega potrdili ali odgovorili. Počasna pot bo učinkovita.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V kolikor boste postavljeni pred pomembne odločitve, skušajte odreagirati pogumno, tudi če o nečem niste stoodstotno prepričani. Obnašanje do nekoga, ki vam želi le dobro boste morali spremeniti.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ker se lahko z luno v škorpijonu prebudi sumničavost, povejte vse po resnici, drugače se lahko znajdete v zelo zapleteni situaciji. Če ne boste popolnoma iskreni se lahko komu celo zamerite.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Hladnost, ki se o prebudila vas vodi v skrivnostno mrežo dojemanja iz katere se ne bo enostavno izviti. Pred vami je dolg, ter v osebnem smislu dokaj naporen dan, kljub temu boste zmogli vse kar se vam obeta.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Pretirana racionalnost se umika, nadomestila jo bo želja po spontanih korakih ter temu, da si privoščite nekaj zase. Lažje se boste soočali s težavami in z lahkoto poiskali najenostavnejšo rešitev.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

S kapljo strasti, ki jo prebuja luna v škorpijonu in pogumom vam bo uspelo tudi če je pred vami težji zalogaj. Podobno se bo dogajalo tistim, ki se izobražujete, zajeten izpit bo končno opravljen.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nekdo bo neprestano dvomil o zadevah, ki jih boste povedali, zato boste nekateri celo povzdignili glas. Najbolje se boste počutili v družbi ognjenih znamenj, ki vam bodo dajala energijo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Neiskrenost vam lahko naježi kožo in vas prisili v soočenja, ki zaradi energije lune v škorpijonu ne bodo enostavna. Najprej se prepričajte, kaj stoji v resnici v ozadju, šele nato odreagirajte.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nikar se neprestano ne pritožujte, da nimate časa za nič prijetnega. Prostega časa imate toliko, kolikor si ga vzamete, zato naredite nekaj v tej smeri, da se boste v prihodnje boljše počutili.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Živahni in klepetavi se boste kjerkoli se boste znašli znali prilagoditi. Na področju čustev, kjer ste v zadnjih dneh nekako prazni, boste z energijo lune v škorpijonu postajali vedno bolj strastni.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Na področju kariere zaradi sivih misli, ki vas bodo preplavile ne boste deležni blestečih rezultatov, prebudi se lahko tudi nezadovoljstvo s samim sabo. Glasba bo tista, ki vas bo razvedrila.

Vas zanima: KAJ VAM PRINAŠA OBDOBJE SONCA V DVOJČKIH?