ASTROLOŠKA ZNAMENJA, KI NE MARAJO PODREJENIH VLOG

Katera astrološka znamenja ne marajo podrejenih vlog?
Katera astrološka znamenja ne marajo podrejenih vlog?

Katera astrološka znamenja ne marajo podrejenih vlog?

Predviden čas branja: 4 minute

Pogumni in svojeglavi posamezniki verjamejo, da zmorejo vse sami. So pravi mojstri, ki jih ni mogoče ukrotiti ali nadzorovati. V življenju ne želijo biti odvisni od nikogar. To so znamenja zodiaka, ki se redko znajdejo v podrejeni vlogi, saj jim le ta nikakor ni pisana na kožo. Preverite, ali spadate med tiste, ki ne marajo podrejenih vlog!

OVEN

Na ovne enostavno ni možno vplivati. Tudi če izgledajo navdušeni nad nasvetom ali predlogom, se bodo vedno odločili po svoje. Ovni so stabilni posamezniki, ki sami najdejo izhod in vedo, kaj je tisto, kar je dobro zanje. Verjamejo vase, spontano sprejemajo odločitve in ne prenesejo, če jih želi kdo nadzirati. Tudi če se bodo odločili napačno, bodo vedno sami nosili posledice za svoja dejanja. Na področju kariere jih lahko podrejena vloga zaduši, saj so tako zelo ambiciozni, da ne morejo biti v ozadju ter čakati kako se bodo odločili drugi.

Katera astrološka znamenja ne marajo podrejenih vlog?

KOZOROG

Kozorogi so ljudje, ki želijo krojiti svoje življenje in preudarne odločitve. Ker se zavedajo, da so sami kovač svoje sreče, se ne bodo nikoli podredili drugim. Tudi v osebnih odnosih jih ni mogoče preslepiti. Vedno vedo, kaj se dogaja, uživajo v svojem tempu, ter delujejo po lastni volji. Prepričati jih ni lahko, še težje pa jih je nadzirati na področju kariere, kjer so prepričani da so najboljši. Podrejene vloge jih vodijo v pesimizem, tako doma, kot tudi v službi. Prepričani so, da je najbolj smotrno delovati samostojno. Ob vsakem poskus vsiljevanja mnenja hitro postavijo strogo mejo.

DVOJČKA

Dvojčki so posamezniki, ki želijo krmariti tako, kot jim v danem trenutku odgovarja.  Podrejene vloge jim nikakor niso pisane na kožo, saj so prepričani, da ne potrebujejo nikogar ki bi jim svetoval ali jih vodil. Čeprav veliko govorijo, se radi izogibajo razkrivanju svojih načrtov, saj ne želijo, da bi jih kdo presenetil s kakšno pripombo, ki jim ne bi bila všeč. Tudi v družinskem okolju ne dovolijo drugim, da bi jih nadzorovali, zato so znani po tem, da se hitro oddelijo na svoje in si priborijo svobodno življenje brez vtikanja drugih ljudi. V ljubezenskih odnosih ne želijo prisluhniti, kaj bi bilo dobro, ampak so tisti, ki predlagajo in pričakujejo, da bo njihov predlog vedno sprejet, saj je vendar tako edinstven.

Katera astrološka znamenja ne marajo podrejenih vlog?

STRELEC

Čeprav so strelci iskreni v svojih potezah in odkriti v svojem odnosu, jih nikakor ni mogoče nadzorovati. Morda bodo poslušali, vendar se bodo slepo držali tistega, kar so si sami zamislili, tudi če je ta pot težja. Njihova želja po neodvisnosti in svobodi jih vodi k temu, da si ne dovolijo da bi se znašli v podrejeni vlogi, saj jim le ta nikakor ni pisana na kožo. Ne marajo razlagati kje so, kaj počnejo in kaj v resnici čutijo. Izogibajo se situacijam, v katerih bi se morali podrediti ali preveč prilagoditi, saj radi živijo svoje sanje, seveda brez podrejenih vlog.

Pripravljeno za Sensa.si