ASTRO PROFIL ZNANIH: NEJC JEZERNIK

Nejc Jezernik. Foto: prirejeno po Matjaž Očko
Nejc Jezernik. Foto: prirejeno po Matjaž Očko

Astro profil znanih: Igralec Nejc Jezernik, ki je igral v seriji Sekirca v med

Predviden čas branja: 6 minut

Nejc ima Sonce v škorpijonu zato ga spremljata zelo intenzivna fizična energija in pogum, njegova strast pa je neustavljiva. Zmožen se je podati preko sebe, saj ga spremlja lastnost obnovitve in izboljšanja odnosov ter moči. Deluje nepremagljivo in s svojo prisotnostjo očara vse okoli sebe. Poln energije deluje v globino. Njegov svet in način, kako razume svet, je navadno obarvan črno ali belo, le redko zaznava sivo. Spremlja ga izjemna intuicija, s katero v trenutku dojame zadeve in zna poiskati modro rešitev.

Močno je prepričan, da bo vedno preživel, ne glede na to, kaj ga čaka.

S Soncem v X. hiši lahko pričakuje uspešno kariero, ki se v pravi obliki običajno izrazi v kasnejših letih. Spremljajo ga uporniška narava, borbenost duha in žetev uspeha, s katero vztrajno in motivirano dosega cilje. Z veselo naravo je družaben in občudovanja vreden, skratka pravi Don Juan, ki si ga še dolgo zapomnijo. Umetnosti pripisuje velik pomen. S svoj stabilno osebnostjo se zelo dobro zaveda cilja, ki ga želi doseči. Je močan z dobro lastnostjo, da se vedno pobere po težavah in ovirah.

Luna se v Nejčevi natalni karti nahaja v kozorogu.

Popoln uspeh bo dosegel, ko bodo drugi prepoznali njegove kvalitete. Pomembno je, da ne pozabi, kako uporabiti novo znanje in svoje prebliske v vsakdanjem življenju. Največ mu pomenita poslovno in finančno področje, zato podatke, povezane z vsem tem tudi spretno skriva. Rad ima poslovne izzive in tveganja, vendar vedno vse preveri do podrobnosti, saj ne mara izgubljati. Ko naredi nekaj drugačnega, boljšega seveda pričakujete priznanje. Čeprav je usmerjen k trdemu delu in napredku, premore tudi nekaj kreativnosti.

Astro profil znanih: Igralec Nejc Jezernik, ki je igral v seriji Sekirca v med

Z Luno v XII. Hiši se Nejčeva raziskovalna in vedoželjna narava najbolje sklada z mirom in tišino, kjer vedno znova najde harmonijo.

Odlično zna čuvati svoje in tuje skrivnosti. S svojo iznajdljivostjo in pronicljivostjo se lahko povzpne skoraj na vrh poslovnih ambicij. Pogostokrat ga privlačijo nekoliko bolj problematična razmerja. Šesti čut je močno razvit, rad je obkrožen z originalnimi ljudmi in umetniki. Spodbujanje primarnih instinktov ima ogromen vpliv na njegovo življenje.

Merkur ima Nejc v strelcu, kar nakazuje, da je simpatično raztresen, z veliko mero optimizma. S svojo neustavljivo razgledanostjo, je v poslovnemu svetu zaželen člen, vendar le v primeru, če se nauči odgovornosti in zadeve pripelje do konca, kljub temu da ga morda že vabi nova priložnost. Znajde se v vlogi dobrega filozofa in verjame, da ga vse, kar v življenju sreča ali spozna, lahko nauči nekaj novega. Odgovarja mu družba kultiviranih in inteligentnih ljudi, s katerimi se lahko venomer spušča v verbalne boje, debate in neskončne diskusije. Čeprav mu prijateljstvo veliko pomeni, v življenju ne išče globljih odnosov, ampak spušča prijatelje, do katerih je pravičen in toleranten, iz obzorja in z veseljem sprejema nove. Spretnost, ki jo mora osvojiti je potrpljenje, ter poslušanje med pogovorom.

Nejčeva Venera je v strelcu.

Čeprav poskuša biti nežen in prijazen, pa vendar pogosto doživlja težave na osebnem in ljubezenskem področju. Večkrat ne pozna svojih želja in potreb, ali pa so si le te tako nasprotujoče, da nikakor ne more mirno živeti. Čeprav se drugim zdi prijeten in privlačen, v sebi čuti mnogo nemira in je pogosto razočaran. Potrebuje veliko svobode in je zaljubljen v vse nenavadno. Označujejo ga prijaznost, lojalnost, darežljivost in dobrodelna nota. V ljubezni išče njo, s katero lahko raste, njo, ki lahko razširi njegov svet in zavest. Svoje sanje, želje in ideale želi deliti s svojo partnerko.

Nejc Jezernik. Foto: prirejeno po Matjaž Očko

Njegova najboljša leta prihajajo v družinskem sožitju ter v kasnejšem obdobju, kar pa ne pomeni, da življenje ni srečno, vsebuje le nekaj ovir.

S pomočjo ljubezni lahko najde uspeh in zadovoljstvo na profesionalnem področju. Še kako dobro se zna zabavati, prav tako mu veliko pomeni udobnost v domačem okolju. Nastopa previdno in potrpežljivo kreira načrte v dolgoročni smeri, rešuje ga uporniška narava. Požrtvovalnost, samodisciplina in dobra ocena ter zmožnost iskanja koristi, ga vodijo v poudarjeno in urejeno materialistično plat.

Mars v dvojčkih nakazuje, da je Nejc nenehno v gibanju z mnogimi in različnimi dejavnostmi, običajno več naenkrat.

Zadovoljen je, ko je v dogajanju in ne mara dolgčasa. Njegov um je aktiven in nenehno išče nove dimenzije. Spreten, bister, zelo dejaven premore odličen humor. Ima ostro sposobnost razmišljanja, hitro se zna odločati, prisotni so talenti za izume. Vedno znova se vrača k svojim ustaljenim navadam in se s težavo prilagaja medsebojnim odnosom. Komunikacija je njegovo najboljše orožje, s katerim spretno debatira, razpravlja, kritizira in polemizira. Močno izražen tekmovalni duh ga pogosto vodi v zmagovalne kombinacije, saj zna svoja znanja praktično uporabiti.

Jupiter se nahaja v levu, zato je Nejc velikodušen, prijazen, sočuten in altruističen. Spremlja ga sposobnost organiziranja in pripeljati projekte do cilja, saj teži k zaupanju in odgovornosti. Ima obilo energije in močno izražen ego, ljubi vse, kar se nagiba k družbi. S svojim iskrenim in nesebičnim pristopom se z lahkoto ambiciozno podaja v življenjsko tekmo, vodi ga tudi igriv temperament.

Pripravljeno za Govori.se