ZAKAJ SO ROJENI V ZNAMENJU DEVICE MOJSTRI USPEHA IN SLUŽENJA DENARJA?

Kaj je tisto, kar devicam omogoča uspešno kariero in materialno področje?
Kaj je tisto, kar devicam omogoča uspešno kariero in materialno področje?

Kaj je tisto, kar devicam omogoča uspešno kariero in materialno področje?

Predviden čas branja 4 minute

Tudi če sami niste rojeni v znamenju device imate zagotovo kakšnega prijatelja, sodelavko ali koga od znancev, ki se mu ali ji vedno čudite, kako lahko na področju kariere in denarja vedno uspeva. Device so v bistvu tekmovalne narave, vendar tekmujejo drugače kot npr. tekmovalno usmerjen oven.  Če devica o nečem sanjala, ne glede na to, kako noro ali nevarno je to lahko bo naredila vse, da bi sanje uresničila, seveda s trdim delom. Na materialnem in kariernem področju so device marsikomu odličen vzornik.

Device si postavljajo visoke standarde in premikajo svoje meje, da dosežejo najboljši položaj.

Do sebe so nenehno kritični in analitični, ker želijo doseči nekaj več kot ostali. Ko jih nekdo kritizira, vzamejo te besede resno ter običajno poskrbijo, da o kritiki razmislijo. So zelo dobro organizirani perfekcionisti, sistem in metoda sta zanje ključnega pomena. Devica je zemeljsko znamenje, kar odseva v njihovih praktičnih in logičnih težnjah. Zemeljska energija jih postavlja na trda tla ter jih usmerja k doslednemu in odgovornemu delovanju.

Device se bolj kot ostala znamenja zodiaka zavedajo, da se trdo delo obrestuje.

Težko boste našli nekoga bolj odgovornega in zanesljivega od njih. Vedno so pripravljeni videti najboljše v ljudeh in so pripravljeni dati ljudem čas, ko ga potrebujejo, da oblikujejo svoje dejanje ali odgovor. Bolj kot čustvom in odnosom se device posvečajo razmišljanju o stvareh, ki bi jih lahko še naredile, o izboljšavah in o nadgradnji, povezani s poslovnim področjem. Prav tako se device vedno razveselijo vsakega izobraževanja, saj želijo rasti in širiti svoj um.

Kaj je tisto, kar devicam omogoča uspešno kariero in materialno področje?

Device so povezane s šesto hišo, ki vlada delu in dnevnim obveznostim. Device, ki jim vlada Merkur, planet komunikacije težko delujejo brez seznama opravkov ali dnevnega reda. Njihovo načrtovanje, usmerjeno v podrobnosti, pomaga pri njihovem uspehu, saj jim daje nadzor. Držijo se neverjetno visokih standardov in nenehno stremijo k popolnosti.

Še ena lastnost, ki pripomore k uspehu devic, je njihovo prijazno vedenje in pripravljenost ponuditi roko pomoči.

To jim zelo olajša mreženje in ljudje so vedno prijetno presenečeni, ko njihova prava osebnost zasije, izkažejo se tudi kot timski igralec. Znana so po svojih lastnostih iznajdljivosti, učinkovitosti in spretnosti. To so lastnosti, ki jih delodajalci iščejo pri potencialnih kandidatih, kar daje devicam dodaten zagon v smeri uspeha. Svojo kariero obarvajo z barvami in vsemu, kar počnejo, dodajo osebno noto, kar jim daje prednost pred tekmeci.

DEVICE SO LJUDJE BESEDE. SO ZVESTI IN KORISTNI TER ZELO ZANESLJIVI.

Vse te lastnosti ustvarjajo jasno pot do uspešnega življenja.
Kaj je tisto, kar devicam omogoča uspešno kariero in materialno področje?
Foto Freepik

Eden izmed pomembnih atributov uspeha device je njihova pripravljenost za učenje, saj veljajo za vseživljenjske učence zaradi njihove strasti do doslednega delovanja in raziskovanja.

Raje se učijo ali družijo s tistimi, ki so jim blizu, namesto da bi bili družabni metulj. Takšen odnos jih varuje pred težavami in jim pomaga, da ostanejo osredotočeni na doseganje uspeha. Device se za vse v svojem življenju zanašajo le na dejansko vsebino in nikakor ne zaupajo predpostavkam. To jim pomaga na poti do uspeha, saj imajo vedno dejanske dokaze za podkrepitev trditev na delovnem mestu in zunaj njega. Devica ne bo nikoli tekala naokoli in iskala pomembnih dokumentov ali karkoli podobnega, ker ima vse pospravljeno in označeno. Nič v njihovem življenju ne bo nikoli neurejeno in to jih ohranja na pravi poti, da dosežejo svoje cilje.

Znane osebe rojene v znamenju device

Jadranka Juras, Tadej Toš, Gianni Rijavec, Lea Sirk, Vojko Belšak, Tinkara Kovač, Nuša Šenk, Renato Jenček, Miša Molk, Liza Marijina, Manca Šepetavc, Boštjan Klun, Aleš Bravničar, Anja Drnovšek, Beyoncé, Michael Bublé, Chris Pine, Gloria Estefan, Richard Gere, Blake Lively, Jennifer Hudson, Michelle Williams, Cameron Diaz, Princ Harry, Hugh Grant.