VENERIN MAJSKI PLES V ZNAMENJU OVNA BO SPROŠČEN

V mesecu maju se bo Venera nahajala v znamenju ovna, kar prebuja resnico in iskrenost
V mesecu maju se bo Venera nahajala v znamenju ovna, kar prebuja resnico in iskrenost

V mesecu maju se bo Venera nahajala v znamenju ovna, kar prebuja resnico in iskrenost

Predviden čas branja: 4 minutes

Venera, kraljica ljubezni in odnosov se 2. maja zavihti v znamenje ovna, kjer bo ostala do 28. maja, ko nadaljuje svojo pot v znamenju bika. Energija ovna prebuja v povezavi z Venero direktnost ter samozavest. Samski boste navdušeni nad obeti nove ljubezni, vezani pa boste iskali načine, kako popestriti odnos in ga obogatiti s strastjo ter spontanostjo. Venera v kardinalnem znamenju lahko povzroči, da vas impulzivnost včasih spravi v težave, in sicer zaradi hitre izgube zanimanja. Cenili boste svojo neodvisnost, morda boste v določenih situacijah celo malce sebični. Potrebovali boste predvsem izzive in nenehno ustvarjalnost.

Z Venero v ovnu boste radodarni in ​​zelo samozavestni, želja po sproščenem življenju bo nalezljiva.

Na prvo mesto stopa odkritost, saj je Venera v tej poziciji zagovornica iskrene ljubezni. Želeli si boste, da so tudi drugi neposredni ter da ne govorijo stvari, ki jih ne mislijo. Da bi se izognili zapletom v ljubezni in jo ohranili pozitivno obarvano, si boste želeli pogovorov, ki bodo razkrili, kaj je tisto kar je moteče ali nepotrebno. Venera v ovnu se nanaša na poznavanje moči sebe, zato se boste odločili za odkrivanje svoje podzavesti, seveda na optimističen način.

V mesecu maju se bo Venera nahajala v znamenju ovna, kar prebuja resnico in iskrenost

Pri spogledovanju in osvajanju boste neposredni in celo drzni.

Uspevali boste tudi z uporabo nedolžnega šarma, opazili vas bodo tudi če boste malce otročji ali nepotrpežljivi. Čas Venere v ovnu je priložnost, da začnete na novo na področju ljubezni, denarja in samozavedanja. Stari vzorci in nepomembni odnosi v vašem delovanju ne bodo imeli več prostora. Veselili se boste novih izkušenj in srečanj, bolj boste spontani v iskanju užitkov.

V veliki meri boste osredotočeni nase in na lastne interese. Zato se lahko ljubezen in odnosi na trenutke zdijo sebični ali neuravnoteženi. Za samske pa je to čas, da raziščete svoje potrebe in možnosti, saj boste bolj samozavestni in odločni pri interakcijah z drugimi. Vpliv simbolizira večje strasti, energijo in dejanja, ki so usmerjena v ljubezensko življenje. Bolj odločni boste pri povezovanju s tistimi, ki vas privlačijo in jih želite bolje spoznati.

S tistimi, ki pa jih poznate, pa boste iskali bolj razburljivo povezavo.

V mesecu maju se bo Venera nahajala v znamenju ovna, kar prebuja resnico in iskrenost

Poleg nekaj vznemirljive spolne energije, boste ljubljene večkrat zasipali s pozornostjo, saj se Venera v tej poziciji rada potrudi po svojih najboljših močeh, z njo je na področju čustev vse prej kot dolgočasno. Bodite spontani, vendar se zavedajte sebe. Nemir ali negativna energija se lahko izrazita kot nestrpnost, ljubosumje ali sebičnost, zato bodite previdni, sicer boste prizadeli čustva tistih, ki jih imate radi. Ključno bo poiskati pravo ravnovesje. Potrebno bo biti realen glede lastnih pričakovanj, potreb in pomanjkljivosti, sicer se vam lahko nakopičijo notranje napetosti.

Na finančnem področju je Venera v ovnu čas za vlaganje vase, ne v večje nakupe ali dolgoročne naložbe, ampak v razburljive stvari, ki vam dvignejo samozavest in veselje do življenja. Nova obleka, frizura ali aktiven oddih ob koncu tedna vas bodo poživili in prispevali k vaši izpolnitvi. Vpliv boste dojemali kot testno fazo, v kateri lahko okusite različne okuse, preden se odločite za samo enega. Gre za življenje v trenutku, brez strahu pred preteklostjo ali skrbi za prihodnost. Priporočljivo je, da sledite temu, kar želite, in se ne zadovoljite z malenkostmi. Vaše želje bodo vroče in težko bo ostati potrpežljiv ali čakati, da se vam nekaj zgodi. Hrepeneli boste po vznemirjenju neznanega.

Pripravljeno za Sensa.si