[VEDEŽEVANJE S KOCKAMI]

Vedeževanje s kockami, morda pa vam kocke prišepnejo nekaj, kar vam lahko spremeni pogled. Poiščite odgovore na vaša vprašanja!

Napovedovanje človekove prihodnosti s kockami sega daleč nazaj, vsaj do leta 2000 pr.n.š. Kocke so metali že stari Egipčani, pa tudi Grki in Rimljani. Že na začetku pa so kocke uporabljali tudi za vse mogoče igre. V Aziji so izdelovali kocke iz dragocenih materialov, da bi imele večjo moč.

Vedeževanje s kockami, kocke poznamo vsi. Nekaterim predstavljajo pripomoček za razne igre, drugim predstavljajo simbol za tveganje, če pa se malce poglobimo vanje, vam nudijo odgovore, povezane z vašimi vprašanji in negotovostjo. Zato se poigrajte z dvema kockama, zamislite si vprašanje, ter poiščite odgovor nanj. Morda vam kocke prišepnejo nekaj, kar vam lahko spremeni pogled ali določeno situacijo. Kocke je najbolj mešati v posodi, lahko pa tudi v dlaneh.

Vedeževanje s kockami, kombinacije številk in njihov pomen.

1+1 VESELJE

Odgovor ponazarja energijo močne volje, avtoriteto, dominacijo, ambicije, željo po uspehu in samopotrjevanju, individualnost, ustvarjalnost in vodenje. Prinaša naključne srečne dogodke.

1+2 AVANTURA

Obstaja možnost nenehnih novih in razburljivih izzivov in priložnosti. Obvladajte se in ugodne okoliščine dobro izkoristite.

1+3 UGLED

Energija podzavestne moči, diplomacija, prijaznost, želja po druženju in s tem prehod v ospredje, ter zasluge za preteklo delo.

1 +4: PRIVLAČNOST

Spoznajte svoje slutnje in čustva, pustite jim prosto pot, vendar jih nadzorujte. Obvladujte svoje nagone, ne dovolite jim, da bi oni obvladali vas in vas naredili ranljive.

1+5 DILEMA

Morda ne obvladate okoliščin ali pa se ne zavedate dejanskega stanja. Za zdaj mirujte in počakajte, da posije sonce, ko se lahko rodijo nova čustva in nove možnosti.

1+6 PROBLEM

Pomeni, da morate biti nepopustljivi in vztrajati do končnega uspeha. Bližnjice bi bile za vas pogubne, prepustiti se morate naravnemu ciklu delovanja. S potrpežljivostjo obvladujte telesno in duhovno moč.

2+2 ZAKLJUČEK

Pomen oziroma energija trdega vloženega dela. Predstavlja delavnost, razvoj, organizacijo, redoljubnost, stabilnost, praktičnost, ozkosrčnost, popolnost in sistematičnost, ki vas bo popeljala do cilja.

2+3 SREČA

Zazrite se v preteklost, sedanjost in prihodnost, ter dovolite sebi napredovati. Napoveduje rast, uspeh, srečo, veselje in plodnost. Če boste uporabili kreativnost, pozitiven razplet.

2+4 Vedeževanje s kockami: SPREMINJANJE

Namiguje, da se za vas začenja obdobje spremembe, rasti, vse bolj se boste zavedali sami sebe. Iz neuspehov, celo iz napetosti in strahu se lahko porodijo dobre priložnosti.

Vedeževanje s kockami
Vedeževanje s kockami

Vedeževanje s kockami vam podaja odgovore na vprašanja.

2+5 REALNOST

Spraševalcu se obeta, da bo bolje videl realno sliko. Poudarek je tudi na ustvarjalnem navdušenju, na plodnosti in na premagovanju zaprek z optimizmom in vedrino, prinaša pa tudi strast in čutno poželenje.

2+6 NEVOŠČLJIVOST

Pazite, kaj razmišljate v svoji podzavesti, da si ne prikličete negativnih energij.

3+3 POMOČ

Čeprav obljublja dobiček, svari pred prizanesljivostjo do samega sebe in pred mrtvilom, pred zapiranjem vase. Potrebno se je odpreti in problem pogledati bolj osredotočeno.

3+4 LJUBEZEN

V vaše življenje prihajajo zanimive ljubezenske priložnosti ter nežna energija. Predstavlja tudi seksualno strast.

3+5 LJUBOSUMJE

Prihajajo ljubezenske izkušnje, vaše razumevanje življenja se bo poglobilo, vendar boste morda vse to plačali. Zavedati se je potrebno nevarnosti zapletov in težav.

3+6 Vedeževanje s kockami: VERJAMEM

Poudarja potrebo po potrpežljivosti. Čustveno, materialno in duhovno bogastvo ni daleč, pridobili pa si ga boste samo, če boste verjeli vase in zaupali.

4+4 PRIJATELJSTVO

Več bo sporazumevanja, morda na področju dela, morda s kolegi, prijatelji ali družinskimi člani, toda varujte se sleparjev, ki so sladki in prijazni, vendar nevarni.

Vedeževanje s kockami, napovedovanje usode.

4+5 USODA

Če ste preveč samokritični, vas spodbuja, da odkrijete dobre strani življenja in uživate v njih, saj ste zaslužili.

4+6 PREVIDNOST

Spodbuja k previdnosti, k skrbni analizi okoliščin, k začasni nedejavnosti, k odmoru za premislek, pa naj gre za vsakdanje stvari ali za duševni razvoj. Če ste še tako uspešni, privoščite si predah.

5+5 Vedeževanje s kockami: ZAVIST

Pot do uspeha zahteva tudi nekaj žrtev, ne podcenjujte jih. Sebičnost lahko razdere vsako sodelovanje, zato se ji izognite.

5+6 UPANJE

Prinaša prijateljstvo, velikodušnost in preprosta veselja. Prihajata sodelovanje ali družabništvo. Če se boste zaročili ali poročili, vam napoveduje najboljše.

6+6 EGO

Obstaja velika možnost sprememb, ki bodo dolgoročno vplivale na vašo prihodnost, vendar bo potrebno znižati svoj ego.

Članek je bil objavljen: Govori.se/Astro

V kolikor ste se znašli na prelomnici in vam vaši odgovori niso dovolj, se obrnite na izkušene Svetovalce.