Tedenski Lunin horoskop za obdobje 28.6.-4.7.21

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 27. junija do 4. julija
Tedenski Lunin horoskop

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 28. junija do 4. julija

V ponedeljek bo luna v znamenju vodnarja polepšala prvi del dneva, prinesla nekaj vznemirljivega in navdihnila tudi najbolj toge. Nič vam ne bo pretežko, zanimalo vas bo vse, vendar le do večera, saj luna ob 19.51 uri preide v znamenje rib. Zasanjani in tesno povezani z domišljijskih svetom se boste težko motivirali za kaj resnega. Privlačilo vas bo branje, ki odpira notranje kotičke zaznave.

V torek in sredo, ko se bo luna nahajala v znamenju rib, ne boste najbolj odprti in pogumni.

blank

Strogo boste tudi ločevali zasebnost od javnega življenja, čeprav boste zelo prijazni in ustrežljivi, ljudi ne boste spustili popolnoma blizu. Svoje delo boste opravljali še posebej skrbno in predano, zato vam bodo tako sodelavci kot nadrejeni zelo zaupali. Vpliv bo poglobil vaša čustva in ustvaril nekaj nezadovoljstva, saj boste hrepeneli po nemogočih premikih, ki bi jih bilo smotrno čim prej domisliti. V sredo luna prehaja v znamenje ovna. Pazite, da ne boste s svojim nenehnim navdušenjem spregledali kakšnega pomembnega dejstva. Tisto, kar se boste odločili, boste dosegli, vendar bolj s pogumom in trmo.

Nobenih težav ne boste imeli s tem, da sami sebe postavite na prvo mesto, ko gre za zadovoljevanje potreb.

Naravnost nesrečni in živčni boste, če vas bo kdo prehitel. Čeprav boste individualisti, bi se morali zavedati, da tudi sodelovanje lahko prinese veliko koristi. Ugodna bo v četrtek kombinacija z Zadnjim krajcem, ki bo poskrbela, da bo skoraj vse na svojem mestu. Enkrat za spremembo se ne boste pritoževali, ampak se boste znali sami potruditi, da vse skupaj spravite v pravo smer.

V soboto ob 14.28 uri luna prehaja v znamenje bika, zato boste tudi v nedeljo vedno bolj umirjeni in nagnjeni k druženju z družino in dobrimi prijatelji. Energija tega vpliva je senzibilna, zato si boste vzeli čas za užitek, ker pa je bik zemeljsko znamenje, bodo vaši užitki povezani s tem. Težko se boste uprli mamljivim okusom, zato je to čas, ko kazalec na tehtnici hitro poskoči, če zavestno ne boste obvladovali svojega apetita. Namesto teka se odpravite na dolg sprehod in se nadihajte svežega zraka.

Pripravljeno za Sensa.si