Tedenski Lunin horoskop za obdobje 2.5.-8.5.22

Tedenski Lunin horoskop
Tedenski Lunin horoskop

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 2. do 8. maja 22

Predviden čas branja: 3 minutes

V ponedeljek se boste podali trmasti, saj vas bo dopoldne spremljala energija lune v biku. Zastavili si boste veliko podvigov, zanimala vas bo tudi finančna plat. Ob 12.46 uri preide luna v znamenje dvojčkov, zato oprijemljivih rezultatov raje ne pričakujte. Znali se boste posvetiti sebi, svojemu telesu in užitkom, ki vas bodo popeljali v zadovoljstvo.

Vpliv vas opozarja, da povejte le tisto, kar vas vprašajo, sicer se boste po nepotrebnem zapletli v besedne dvoboje.

Tudi če se trenutno nahajate v kakšnih zapletenih situacijah, boste v torek in sredo, ko bo luna še v dvojčkih pozabili nanje in se za trenutek odtrgali od vseh bremen. Razvijali boste svojo ustvarjalno žilico in se usmerjali k kreativnim podvigom, morda bolj na površinski ravni. Ta čas je zelo primeren za uživanje beljakovinske hrane. Za kuhanje ne boste porabili veliko časa, saj boste nestrpni, iznajdljivi in spretni.

V četrtek prehaja luna v znamenje raka.

Pričakujte več obremenjenosti, ki bo posebej izrazita v zasebnih odnosih. Težko se boste odločali, saj boste imeli občutek, da imajo vse zadeve neka ozadja, ki pa jih ne poznate. Potrebno se bo konkretno pogovoriti, saj boste v nasprotnem primeru deležni številnih nesporazumov, ki vodijo v nezadovoljstvo. Čustva bodo razprostrta v višave, na vrata lahko porka tudi preteklost, ki pa vas ne bo ravno razveselila. Tudi petek je odlično obdobje za opazovanje, kam vas življenje pelje. Vprašajte se ali resnično hodite tam, kjer si želite. V soboto dopoldne, ko bo luna še v raku, lahko ponovno vzpostavite vrednote in nežno spremenite vaš odnos do njih.

V soboto popoldne vstopa luna v znamenje leva, zato si boste znali vzeti čas zase ter za prijetne reči. Tudi v nedeljo boste zelo prodorni, odprti, direktni in predvsem aktivni, na vseh področjih. Karkoli vas bo kdo prosil, vam ne bo težko, besede ne enostavno ne boste poznali. Družinski odnosi bodo polni veselja, zaželeli si boste tudi dobre hrane, seveda v dobri družbi.

Pripravljeno za Sensa.si