Tedenski Lunin horoskop od 6. do 12. marca

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 6. do 12. marca 2023
Tedenski lunin horoskop za obdobje od 6. do 12. marca 2023

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 6. do 12. marca 2023

Predviden čas branja: 4 minute

V ponedeljek se bo luna nahajala v znamenju device, zato na področju čustev ne boste najbolj sproščeni. Prihajajo omejitve, ovire in sumničave misli. Sledili boste svojim zaznavam, vendar boste težko prišli do točke, da bi se lahko tudi sprostili. S težavo se boste prilagajali, na področju dela pa boste sposobni doseči zastavljen cilj. Zanimala vas bo tudi finančna plat, zato boste usmerjeni k dodatnim zaslužkom in raznim povišicam. Sposobnost povezanosti med umom in telesom vas usmerja k stabilnemu zdravju. Če vas čaka veliko dela, je to ugoden čas da naredite kakšno naduro, pospravite vse kar je razmetano, ter očistite okolje in misli.

V torek ob energiji device ob 13.40 uri nastopi Polna luna.

Družabno življenje vas ne bo zanimalo, boljše se boste počutili sami s sabo, zato je to čas, ko se lahko poglobite v podzavest. Pričakujte več več resnosti, delovali boste skrbno, delovno, praktično, kritično in analitično. Čista energija je tista, ki vas lahko s pomočjo samodiscipline popelje do odličnih rezultatov. Čut za dolžnost in odgovornost vas ne bosta zapustila niti za trenutek, zato ne skrbite da kljub Polni luni svojih nalog ne bi zaključili tako kot ste si zamislili. Soočite se s strahovi in se odločite, da jih premagate z odločnostjo in samozavestjo. To je čas, ko lahko iz telesa odstranite nepotrebne škodljive snovi, tudi zanimanje bo povezano s področjem zdravja.

Želja po izobraževanju vas v sredo dopoldne, ko se bo luna še nahajala v devici vodi v to, da poiščete kakšen nov izziv.

blank

Ker boste zelo disciplinirani na nobenem področju ne boste delovali površno. Povečana bo tudi potreba po strukturiranju, ki vas vodi v nove načrte in urejanje vsega, kar je neurejeno. Ob 15.44 uri prehaja luna v tehtnico. Prijetna energija bo polepšala občutke ter dan žena naredila prav simpatičen. Pogovori bodo topli, poiskali boste sočutje, tudi do tistih, ki so vas še pred kratkim vznemirjali.

Na vsak način boste v četrtek, ko bo luna v tehtnici stremeli k temu, da se srce in razum uravnovesita, vendar bo to zelo težko doseči, saj boste ves čas dvomili ali je vse to kar čutite resnično. Kljub temu nikar ne bodite preveč popustljivi, saj lahko dosežete soglasja. Iskrena ljubezen in direkten ter pravičen pristop vas lahko rešijo pred marsikaterim konfliktom. V kolikor ste slabe volje se poglejte v ogledalo, saj je tehtnica znamenje lepote.

V petek se bo luna nahajala v znamenju tehtnice, ki podarja lepoto, zato bo zunanja lepota bo tista, ki vas bo nahranila tudi od znotraj.

Pomembno je, da znate poiskati dialog in se izognete vsem besednim spopadom ter konfliktnim situacijam. Prizadevali si boste za ravnovesje, usklajenost in to, da se v svoji koži dobro počutite. Znali se boste prilagoditi in poiskati skupno točko, ki bo olajšala napetosti tudi v družinskem okolju. 

V soboto vas bo energija lune, ki prehaja v znamenje škorpijona vodila v številne vznemirljive dogodke, aktivnosti in pogovore, ki bodo vsebovali veliko strasti.

Odzivali se boste na vse dražljaje okolice in skušali storiti čim več zase in za svoje dobro počutje. Navdihovale vas bodo tudi športne aktivnosti, kjer boste z lahkoto sprostili odvečno energijo. Odnose boste želeli pripeljati na višjo stopnjo, vendar nikar z glavo skozi zid. Ne ignorirajte bolečin in ne iščite izgovorov, saj boste s tem situacijo na področju zdravja samo še poslabšali.

V nedeljo, ko bo luna še v škorpijonu bodo močno razburkana vaša čustva, še bolj pa ustvarjalna in seksualna energija. Usmerite se v tisto, kar vam leži in kar opravljate z veseljem. Nekateri boste imeli občutek, da je dan poln negativne energije, vznemirjanja in nekakšnega čudnega občutka, ki vodi v razmišljanje, kaj storiti v prihodnosti. Nekateri se boste zaprli vase, analizirali, ter na koncu ugotovili, da se nahajate na popolnoma enaki točki. Najhuje pa bo za tiste, ki se morate odločiti, saj ne boste želeli, da vam kdorkoli svetuje.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi HOROSKOP: SE VAM ZDI ŽIVLJENJE VEČKRAT NEPOŠTENO?