Tedenski Lunin horoskop od 26. februarja do 3. marca

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 26. februarja do 3. marca
Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 26. februarja do 3. marca

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 26. februarja do 3. marca

Predviden čas branja 4 minute

V ponedeljek bo luna dopoldne v znamenju device, zato se boste nekateri zapirali v svoj svet z namenom, da razrešite dvome povezane s poslovnim in finančnim področjem. Če se pojavi tudi občutek krivde, ga skušajte razvozlati. Prihajajo omejitve, ovire in sumničave misli. Sledili boste svojim zaznavam, vendar boste šele popoldne, ko luna pride v tehtnico prišli do točke, da bi se lahko tudi sprostili. Osredotočili se boste nase in na svoje načrte ter želje. Večer bo odličen čas za odpravljanje slabih navad in za sprostitev v domačem okolju.

Področje čustvenega delovanja bo umirjeno in obarvano z željo po razumevanju. Želeli si boste nežnosti in bližine. Ustrezalo vam bo delovanje, ki zahteva kreativen pristop. Prijetna energija bo polepšala občutke ter dan naredila prav simpatičen. Pogovori bodo topli, poiskali boste sočutje, tudi do tistih, ki so vas še pred kratkim vznemirjali.

Kljub temu da boste ljubeznivi, boste ves čas dvomili ali si vse to kar doživljate na področju ljubezni zaslužite. Dosežete lahko kompromise in soglasja, o katerih ste pred kratkim lahko samo sanjali. Pravičen pristop vas lahko reši pred marsikaterim konfliktom. V kolikor boste slabe volje, poskrbite da boste urejeni do potankosti, saj energiji tehtnice veliko pomenita videz in urejenost. Pomembno bo, da znate poiskati ustrezen dialog tudi doma.

V četrtek luna prehaja v znamenje škorpijona, zato se boste polni zagona in želja domiselno podajali skozi vse, kar poudarja področje ljubezni in čustev na strasten način. Nekateri boste preveč zagnani, drugi pa boste bolj lenobni, pasivni, hitreje se boste utrudili. Koža bo hrepenela po sadnih in ostalih naravnih maskah, zato ji privoščite več razvajanja. V negativnem smislu se lahko v podzavesti nakopičita obremenjenost in strah.

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 26. februarja do 3. marca

Želeli boste raziskovati in širiti obzorja, mikalo vas bo vse kar je duhovno ali nenavadno. Odzivali se boste na vse dražljaje okolice, navdihovale vas bodo tudi aktivnosti, s katerimi boste lahko sprostili odvečno energijo. Čeprav vam bo nekaj zelo všeč, vendar nikar z glavo skozi zid. Ne ignorirajte bolečin in ne iščite izgovorov.

Usmerite se v tisto, kar vam leži in kar opravljate z dobro voljo. Najhuje pa bo za tiste, ki se morate odločiti, saj ne boste želeli, da vam kdorkoli svetuje. Popoldne ob 14.56 uri luna prehaja v strelca, zato boste kar naenkrat navihani in neobremenjeni. Optimistično naravnani boste iskali možnosti, da bi nekoga presenetili ter spravili v dobro voljo. Resno delo vas bo odbijalo, bolj boste nagnjeni k preživljanju zabavnih trenutkov.

V nedeljo bo luna v strelcu, nastopi tudi Zadnji krajec, zato si boste zaradi svobodno naravnane energije dovolili čutiti v iskreni smeri. Uspešno se boste znali spoprijeti z morebitno  komunikacijsko blokado. Uživali boste v ljubezenski sreči, ugotovili boste, da je življenje veliko lepše, če se ne obremenjujete s stvarmi, ki jih sami ne morete spremeniti.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi POVEŽITE SE S SOČUTNO ENERGIJO SONCA V ZNAMENJU RIB in PRILAGAJANJE IN ODNOS MED STARŠI