TEDENSKI HOROSKOP OD 4. DO 10. DECEMBRA 2023

Tedenski horoskop za obdobje 4. do 10. decembra napoveduje prehod Neptuna v direktno gibanje v znamenju rib
Tedenski horoskop za obdobje 4. do 10. decembra napoveduje prehod Neptuna v direktno gibanje v znamenju rib

Tedenski horoskop za obdobje 4. do 10. decembra napoveduje prehod Neptuna v direktno gibanje v znamenju rib

Predviden čas branja 2 minuti

Teden s Soncem v znamenju strelca bo poskrbel, da se boste veliko manj obremenjevali z nepomembnimi zadevami in se boste raje usmerili v prijetno druženje. Prenehali boste iskati razloge drugje in prišli boste do zaključkov, da morate določene zadeve čim prej spremeniti, če se želite usmeriti k večjemu zadovoljstvu. Odnosi bodo razigrani in pestri, povsod se bo veliko dogajalo in o dolgčasu ne bo tokrat niti sledu. Ambiciozni boste in direktni pri doseganju svojih ciljev, tako da lahko hitro zanetite kakšen prepir, če ne bo dovolj prilagajanja in diplomacije.

Pri vsakem opravilu se boste še dodatno potrudili, seveda pa boste pričakovali tudi pohvalo, ki pa je v teh dneh morda ne bo. Prihajali boste do rezultatov, nekateri projekti bodo dokončani, čeprav bo veliko novega dela in veliko bo pomembne komunikacije, sestankov in dogovorov. Nekako boste stvari začeli imeti pod nadzorom, če jih prej niste imeli. Pojavilo se bo tudi več zbranosti in odlične motivacije.

Tedenski horoskop za obdobje 4. do 10. decembra napoveduje prehod Neptuna v direktno gibanje v znamenju rib

Želeli si boste več bližine in več druženja z ljubljeno osebo. Spomnili se boste na svojo bivšo ljubezen, o kateri boste tudi veliko razmišljali. Če vas čaka ljubezenski sestanek, bo nenavaden in razigran. Odvečne energije lahko se znebite v telovadnici ali na svežem zraku.

Katera znamenja zodiaka boste doživela presenečenje?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste doživeli presenečenje rojeni v znamenju ovna, leva in rib.

Preberite tudi NEPTUN V RIBAH PREHAJA V DIREKTNO GIBANJE, KAJ VAM PRINAŠA? in KAKŠNE PREGLAVICE POVZROČA NESPOŠTOVANJE?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Kar nekaj časa bo trajalo, da se boste lahko sprostili po naporni obveznosti, ki se je boste lotili v ponedeljek, ko se bo luna nahajala v devici. Z mislimi se boste do srede ves čas vračali nazaj in se obremenjevali, kaj bi lahko naredili drugače. V soboto in nedeljo, ko bo luna v škorpijonu boste na ljubezenskem področju deležni nihanja razpoloženja. Na trenutke vas bo obremenil občutek, da se nič ne dogaja s pravim tempom.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V torek, ko nastopi Zadnji krajec se boste razveselili, saj prihajajo prijetne informacije, povezane z nekom iz preteklosti. Odzovite se, vendar nikar ne pričakujte preveč. Na ljubezenskem področju vas bo skozi teden, če ste v razmerju spremljal občutek, da ste obtičali. Glede poslovnih načrtov bodite v petek bolj zadržani, sicer vam bodo ves čas govorili, kaj bi bilo dobro za vas. Ne zanašajte se na podporo sodelavca, saj se tokrat z vami ne bo strinjal.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Več časa kot običajno boste v torek, ko nastopi Zadnji krajec v devici zaradi nesigurnosti porabili za dogovarjanje in usklajevanje. Presenetila vas bo nepričakovana ponudba, ki bo najprej izgledala nevarna, vendar bo v resnici zelo donosna. Popazite konec tedna na denar in preverjajte stroške, saj ste na tem področju trenutno v nevarnosti. Zadovoljni s seboj in s stanjem na področju čustev si boste ustvarili sproščen vikend, poln ljubeznivih dejanj.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Obremenjeni boste z delom, ki vas čaka, predvsem pa z odnosi na delovnem mestu, ki so se v zadnjem času bistveno spremenili. Marsikdo vas bo želel usmeriti v popolnoma drugačne odločitve, vendar kljub temu ostanite zvesti svojim načelom. Pričakujte v petek nekaj finančnih zastojev, ki vas bodo še dodatno vznemirili. Vzemite si čas zase, naredite v soboto in nedeljo nekaj, kar vas bo razvedrilo in vam povrnilo izgubljeno voljo v lepši jutri.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Spomnite se, da je treba v določeni situaciji čim prej odgovoriti, sicer bo priložnost zbežala vstran, vi pa boste jezni nase, ker niste pohiteli. Uporabite bolj koristno energijo, ki se vam je v zadnjem času nakopičila, ukvarjajte se s sabo in pustite negativnost pri miru. Če se boste za trenutek v soboto, ko bo luna v škorpijonu posvetili čustveni plati, se boste dokopali do odgovorov na svoja vprašanja, prav tako boste odkrili, kar si želite.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Veliko vam bo v tednu pred vami, ko vas bo spremljala Venera v škorpijonu pomenila zvestoba, še posebej tistim, ki ste pred kratkim končali razmerje in stopate v nekaj novega. Namesto da obsojate, se zazrite vase in skušajte razčistiti vse kar je spornega. Po eni strani boste v soboto in nedeljo pogumni, po drugi pa bo vašo pozornost odvleklo na drugo stran kar nekaj dogodkov, ki so povezani predvsem z bližnjimi in njihovimi težavami.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ob radosti na področju čustev boste v tednu pred vami, ki ga bo spremljala Venera v znamenju škorpijona uživali v obilju svojih fizičnih in tudi duhovnih energij, ki vas bodo umirjale, tako da se boste počutili igrivi. Sprememb bo na obzorju vedno več, zato spretno ujemite pomembno zadevo, ki se bo ponovila in jo trdno zgrabite. Sestanek vam bo v petek vrnil upanje, da boste spremenili nekaj, kar vam na področju kariere ne ustreza.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Energije bo v začetku tedna zaradi Sonca v strelcu, ki vam ne dovoli počivati na pretek, vzemite si več časa tudi za ljubezen ali krajšo pot, ki vas bo zelo razvedrila. Pravi čas, da potrkate na vrata ljudi, od katerih nekaj pričakujete, je četrtek. Pred vami je v petek, ko boste ves čas nekaj iskali nekaj zahtevnih izzivov, ki zahtevajo popolno zbranost. Tudi če se boste prvič opekli, vas to ne bo ustavilo. Na finančnem področju se boste znašli v manjši zagati, ker vam nekdo denarja ne bo nakazal takrat kot bi moral.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Čeprav ste navdušeni nad tem, kar vam ponuja pogled v prihodnost, se bodo situacije odvile v smeri, da bo potrebno soočiti se tudi s preteklostjo. Zapletli se boste v stvari, zaradi katerih boste iz svojih globin obudili spomine, ki vam ne bodo najbolj všeč.  Poskusite se počasi usmeriti naprej. Občutljivi boste zato se boste tudi konec tedna, ko se bo luna nahajala v škorpijonu izogibali pomembnemu pogovoru na ljubezenskem področju.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Z energijo Sonca v znamenju strelca se boste končno sprostili in odmislili težave iz preteklosti. Čustvene odnose boste želeli urediti tako, da bo ljubezen preplavila vse ostalo in vas popeljala v svet sanj. Na osebnem področju boste lažje odpustili in pozabili zadeve, ki so vas bremenile. Samski boste stopili v akcijo in si izborili zmenek, na katerega že dolgo čakate. Nedelja vam ne bo najbolj naklonjena, saj boste ranljivi in občutljivi, kar bo povzročilo nekaj težav na ljubezenskem področju.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Na realnost boste kljub luni v devici v ponedeljek in torek pozabili, saj se boste veliko boljše počutili v svojem svetu. Pazljivi bodite pri finančnih zadevah, saj vas bo močno mikal večji nakup. Ne razmišljajte o tem, kaj se lahko zakomplicira, ampak o tem, kaj vse lahko v prihodnosti spremenite ali dosežete. Tisti vodnarji in vodnarke, ki ste samski, vam bo nedelja zelo naklonjena, še posebej če imate željo po novih poznanstvih.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Čeprav se bo teden zaradi prisotnosti energije lune v devici začel bolj temačno, se bo pa zato toliko boljše končal. Prvi dnevi bodo za vas naporni, saj se boste na vsak način želeli premakniti dalje, pa nikakor ne boste vedeli kako premagati zaplete. Rešitev ne bo težka, izberite tisto, ki vam jo priporoča notranji instinkt. Vikend vam bo bolj naklonjen, saj vam bo vpliv lune v škorpijonu na področju čustev olajšal marsikatero težavo in privabil nasmeh na vaša usta.