TEDENSKI HOROSKOP OD 28. AVGUSTA DO 3. SEPTEMBRA 2023

Tedenski horoskop za obdobje od 28. avgusta do 3. septembra napoveduje energijo Marsa v tehtnici
Tedenski horoskop za obdobje od 28. avgusta do 3. septembra napoveduje energijo Marsa v tehtnici

Tedenski horoskop za obdobje od 28. avgusta do 3. septembra napoveduje energijo Marsa v tehtnici

S stabilnostjo in potrpežljivostjo boste z energijo Sonca v devici lažje čakali, razumeli in dokončali kar vas bremeni. Če vam gre kdo na živce, boste sedaj to znali povedati na glas. Zaznali boste večjo pozornost do detajlov, saj energiji tega tranzita nič ne uide. Kariera bo stopila v ospredje, zato se boste želeli osredotočiti na to, kar morate storiti, da boste uspeli z delom in si morda pridobili napredovanje. Prav tako boste razmišljali o tem, ali ste na pravi poti, da dosežete svoje sanje. Seveda delo ni vse. Čeprav boste v tem času osredotočeni na uspeh, bo še vedno veliko priložnosti za zabavo s prijatelji ter za gradnjo trdnih čustvenih temeljev.

Energija device vas bo spodbudila, da se umirite in se osredotočite na dogajanje v svojem življenju.

Glede na to, da planet Merkur vlada komunikaciji v vseh oblikah, pa naj gre za pisanje ali govorjenje, se potrudite, da boste zaradi njegove retrogradnosti bolj pozorni na njo. Kjer je le mogoče, je priporočljivo, da globoke pogovore prihranite za čas, ko se bo Merkur vrnil v direktno gibanje, saj vam bo to prihranilo nekaj težav. Poskusite biti čim bolj prilagodljivi, podarite si nekaj manevrskega prostora, če stvari ne bodo šle po načrtih. Če niste prepričani o novi pogodbi ali dogovoru, se tega zavedajte in si vzemite čas, da se posvetujete, preden sprejmete kakršno koli odločitev. Obdobje je primeren čas, da se ozrete nazaj in razmislite o tem, v kaj vlagate svoj čas in energijo.

Tedenski horoskop za obdobje od 28. avgusta do 3. septembra napoveduje energijo Marsa v tehtnici

Vpliv Marsa, ki je v nedeljo začel svoje potovanje v znamenju tehtnice vas bo usmeril k iskanju lepote.

Umetnost, kultura, zunanja podoba in izbira sloga stopajo v ospredje. Spodbujena bo strast do poštenosti in socialne pravičnosti. Močno boste usmerjeni k temu, da se zavzamete za pravice drugih in si prizadevate za pravičnejši svet. Za ohranitev čustvenega ravnovesja se boste morali tisti, ki ste v daljšem razmerju med tem vplivom potruditi. Samski boste nagnjeni k iskanju novih obrazov nasprotnega spola, ki cenijo sodelovanje in iskren pristop. Vaš okus bo zahteven.

Predviden čas branja 3 minute

Katera znamenja zodiaka boste doživela presenečenje?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste doživeli presenečenje rojeni v znamenju ovna, raka in tehtnice.

Preberite tudi KAJ VAM PRINAŠA OBDOBJE MARSA V TEHTNICI? in BILI STE PREVARANI. KAKO NAPREJ?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Čeprav boste stopili v teden samozavestni, boste obtičali na mestu in se obotavljali pred spremembami ki prihajajo z energijo Marsa v tehtnici. Iz labirinta, v katerem ste se znašli, se boste najhitreje rešili tako, da se boste usmerili pogumno ter odločno. V ljubezni se bo dogajalo nekaj, kar vam nikakor ne bo jasno. Ker znate ohraniti dostojanstvo, boste tudi v četrtek, ko nastopi Polna luna lažje kos svojim podvigom. V nedeljo bo na prvem mestu iskrenost.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Neprestano dogajanje ki vas bo zaradi retrogradnega Merkurja obdajalo vas bo vodilo v nemir, zato se prepustite umirjenemu tempu. Čeprav se boste izkazali s svojo prizadevnostjo in resnično brez besed poprijeli za vsako opravilo od drugih ne pričakujte pohvale. Počutje se bo po Polni luni, ki nastopi v četrtek izboljšalo, zato boste lažje delovali v skladu z lastnimi potrebami. Ne obračajte besed v svoje dobro, raje začnite poslušati sogovornike.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Veliko stvari, ki se bodo odvijale, bo zaradi energije Sonca v devici pustilo poseben pečat, saj še niste pripravljeni priznati svojih napak. Zaupajte v življenje, saj vas v zadnjih dneh tedna, ko bo vpliv Polne lune za vami čaka bolj umirjena in prijazna energija. Poseben dogodek bo prebudil skrita čustva, zato vam bo uspelo razčistiti nejasno situacijo. Tako zelo boste zaposleni s sabo, da ne boste našli časa za vse, kar se vam bo v domačem krogu ponujalo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Umirite kljub retrogradnemu Merkurju misli in bodite nekoliko bolj strpni tudi do drugače mislečih. Na vsak način si boste želeli spontanosti, s katero boste premagali še tako zoprne nasprotnike. Preden boste ukrepali, se vprašajte, kateri koraki so primerni. Počakajte, bodite razumni, predvsem pa ne povzdigujte glasu. Na področju ljubezni boste izjemno karizmatični in razigrani. Prisluhnite v nedeljo svojim globokim mislim, pravo rešitev boste ujeli.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V začetku tedna pričakujte stik z osebo, s katero se že dolgo niste iskreno pogovorili. Prihajajo tudi nove zamisli, povezane s prijateljskim odnosom, ki je vedno bolj globok. Na področju dela in denarja prihaja v četrtek, ko vas bo obremenila Polna luna  sprememba, katero boste morali čim prej sprejeti. Če se boste uskladili s podzavestjo in ne boste iskali konfliktov, potem je vikend lahko čudovit. Spogledljivi boste, zato se na ljubezenskem področju prepustite.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Intenzivno boste razmišljali o spremembah na osebnem področju, po katerih hrepenite že nekaj časa. Ker se bo skoraj vse kljub retrogradnemu Merkurju odvijalo po pričakovanjih, nikakor ne bo dolgočasno. Priložnost se lahko hitro umakne iz obzorja, zato nikar ne oklevajte. Konec tedna boste poiskali ravnovesje, kar bo tokrat veliko lažje s pomočjo znancev, ki zaupajo v vas. Zadeva, ki vas bremeni, se rešuje, zato ne komplicirajte po nepotrebnem.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nekdo se vam želi približati, vendar ne bo znal ubrati pravega pristopa. Samozavestno obnašanje bo marsikoga zmotilo, zato z njim v službenem okolju ne pretiravajte. S skromnostjo in prilagodljivostjo boste prebudili romantične energije ter našli pot prijateljskega razumevanja. Časa, da bi vse samo opazovali ob strani v nedeljo ne bo več, zato se v notranjosti odločite. V domačem okolju pokažite da ste sposobni urediti vse tisto, kar so vas že pred kratkim prosili.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ker vas bo nered vznemirjal, boste želeli ustvariti red. V začetku tedna vam bo primanjkovalo časa za vse zanimive načrte in prijetna srečanja. Končno boste začeli razmišljati tudi o sebi in o svojih prioritetah. Resnica, po kateri hrepenite, vas bo objela v četrtek, ko boste morali pokazati vse, kar znate, in še vedno ne bodo zadovoljni. Strogo se boste morali držati pravil in rokov, bodite tudi bolj natančni. Iznajdljivost vas lahko na ljubezenskem področju reši pred neprijetno situacijo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Kljub aktivnemu delovanju na področju kariere in denarja si vzemite trenutek ali dva zase. Že zato, da si boste lahko pošteno oddahnili. Odnosi bodo postali bolj stabilni. Kočljive zadeve se bodo s pomočjo vztrajnosti odvijale tako, kot si želite, ali pričakujete. Razmislite o situaciji, ki se vam že nekaj časa nasmiha, vendar se najprej pozanimajte o vseh malenkostih, ki so v ozadju. Odkar ste spremenili svoja načela, ste veliko bolj prilagodljivi.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Dogodki na ljubezenskem področju vas bodo v začetku tedna, ko vas bo objela energija Marsa v tehtnici presenetili. Pogovorite se, saj lahko brezpogojno zaupate. Bodite pa v domačem okolju bolj potrpežljivi, to je edini način, če se želite izogniti nesoglasjem. Očitali vam bodo, da ste arogantni, vi pa boste globoko v sebi vedeli,  da ste le direktni. Preživite v četrtek, ko nastopi Polna luna več časa tam, kjer boste sami s sabo skovali nove načrte.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Z ugodno rešenim razpletom si boste povrnili pozitivno samopodobo. Vztrajajte pri svojem stališču in naredite vse, da bi ga uveljavili na miren način. V četrtek boste zelo raztreseni, dobili boste navidezno brco, zato se boste končno pogumno soočili s odnosom, ki terja spremembe. Nikar ne držite v sebi stvari, ki vas obremenjujejo. Tisti, ki imate težave v razmerju ste v nevarnosti, da se v nedeljo še bolj zaprete v svoj svet. Največ pozornosti boste polagali osebnemu napredku.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Na področju čustev se vam nasmiha v začetku tedna ugoden splet okoliščin.  Rešila se bo kompleksna dilema, saj boste bolj samozavestni. Komaj čakate na poseben dogodek in se ga veselite, zato se boste z veseljem odzvali. V soboto vam dan ne bo najbolj naklonjen. Priznali si boste, da nečesa preprosto ne prenesete več, vendar še iščete prave besede, da bi to izrazili. Prilagodite se tistemu, kar vam po tiho veli podzavest.

MOŠKI, KAKO OSVOJITI ŽENSKO DEVICO?