TEDENSKI HOROSKOP OD 10. DO 16. JANUARJA

Tedenski horoskop od 10. do 16. januarja napoveduje v petek Merkurjevo retrogradnost
Tedenski horoskop od 10. do 16. januarja napoveduje v petek Merkurjevo retrogradnost

Tedenski horoskop od 10. do 16. januarja napoveduje v petek Merkurjevo retrogradnost

Predviden čas branja: 3 minutes

Sonce v kozorogu prebuja željo po resnem delu in vztrajnosti, še posebej na področju dela in denarja. Tako kot se kozorog vzpenja višje in višje, se boste v tem času trdo trudili za večje in boljše stvari. Kozorog je zemeljsko znamenje, ki mu vlada karmični planet Saturn, zato boste porabili več časa za reševanje karmičnih lekcij iz preteklega leta. Ta tranzit vas poziva, da si zastavite nove cilje in naredite prve korake k njihovemu doseganju.

Iskali boste razne praktične nasvete, ki vam bodo pomagali nekoliko bolje organizirati in upravljati življenje.

Poudarjene lastnosti bodo ambicioznost, samostojnost, disciplina, vztrajnost, iznajdljivost ter potrpežljivost. Z negativnega vidika pa prihaja tudi melanholična, stroga, pesimistična, brezobzirna ter avtoritarna energija. Privlačilo vas bo vse, kar je dolgotrajno in brezčasno. Sonce v kozorogu si močno prizadeva za dosežke, ter nikoli ne popusti pred doseženim ciljem. Prihaja discipliniran pristop, ki omogoča analitično planiranje.

Tedenski horoskop od 10. do 16. januarja napoveduje v petek Merkurjevo retrogradnost

Z retrogradno Venero v znamenju kozoroga prihaja sicer domiseln odnos do spolnosti, vendar se boste strastem prepuščali težje kot običajno.

Nekoliko boste staromodni, spremljala vas bo želja, da se umirite in ustvarite nekaj, kar traja. Da razkrijete zemeljsko čutnost, ki ima moč boste potrebovali več časa. Zelo boste zanesljivi in pričakovali boste, da se vaši bližnji ujemajo z vašo stopnjo odgovornosti.

V negativnem smislu boste zaznavali priokus melanholije, ki vas lahko popelje globoko v temen prostor. Pomembno je, da imate ob sebi tiste,  ki razumejo vašo potrebo po zasebnosti. Še bolj se boste zavedali, da je ohranjate spoštovanja osnova za stabilno zvezo. S svojimi povezavami se boste rokovali dostojanstveno, čeprav nekoliko hladno.

Katera astro znamenja boste imela v tednu pred vami največ sreče na področju ljubezni?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste imeli največ sreče v ljubezni rojeni v znamenju bika, leva in rib.

Kakšni planetarni premiki se obetajo v tem tednu?

Tedenski horoskop napoveduje da v tem tednu, v petek Merkur prične z retrogradnim gibanjem.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zaradi retrogradne Venere v kozorogu ne boste našli prav dosti energije, a bo treba kar pošteno zavihati rokave in se lotiti del, s katerimi boste v zaostanku. Nič kaj prijetno, vendar bo vse skupaj modro. Ko boste razčistili, vam bo jasno, zakaj se je vse skupaj zgodilo. Čustveni vzpon vas bo presenetil proti koncu tedna. Nekdo vas bo postavil za predmet oboževanja. Porajali se bodo dvomljivi občutki. Besedno zmorete veliko, a le v primeru nadzora nad svojo ostrostjo. Porušeni usmerite pozornost k uresničevanju prijetnejših stvari.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V začetku tedna boste večkrat razdražljivi in potrpežljivost bo pogosto nekoliko omajana. Če imate kakšne fizične težave, si ne zatiskajte oči pred resnico. Doživeli boste manjše osebne spremembe, ki se vam bodo zazdele kot korak nazaj, vendar se bodo učinki pokazali v prihodnosti. Če boste razmišljali o novih priložnosti glede svojih čustev ali počutja, boste malce razočarani.  Planeti vam lahko konec tedna povečajo vašo samozavest in vzbudijo nove navdihe, proti katerim se boste z veseljem pomikali.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Poleteli boste iz svojega oklepa, ki je nastal kot rezultat vaših omejitev. Kreativnost vam bo pomagala, da se boste osvobodili blokad in čutili v sebi čudovito ravnovesje. Tudi na čustvenem področju se vam obetajo lepe energije. Tokrat boste lastnik strastne energije, ki ji velja zaupati in opustiti ljubosumje. Zadnje dni v tednu, obnovite odnose, vikend bo nad vse prijeten in obarvan s strastjo, vendar bo potrebno najprej razčistiti z napetostmi. Izogibajte se prerekanju, ki ne bo obrodilo nobenih sadov.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Za ugodne rešitve potrebujete več časa in prave motivacije, ki vam je tokrat primanjkuje. Na čustvenem področju prihaja veliko strasti, ki vas bo vsekakor razvedrila. Poleg tega je na obzorju nekaj novega, zato se začnite počasi pripravljati. Ni razlogov za skrivanje čustev, zato se soočite. Zaposlili se boste z razmišljanjem, kako bi se v dani situaciji rešili na čim lažji način. Na čustvenem področju vam bo šlo v nedeljo presenetljivo dobro, saj boste pripravljeni na prilagajanje. Prepustili se boste toku dogajanja.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V ponedeljek boste nemirni, ker nečesa ne morete opraviti tako hitro, kot ste si zamislili. Pazite tudi na zdravje, saj boste nekoliko bolj občutljivi in dovzetni za lažje oblike bolezni. Najbolj všeč vam bodo sredi tedna spremembe in novosti, ki se bodo pojavljale. Bistvena težava bo v ustaljenih vzorcih, ki le težko popuščajo pod težo sprememb. Ognjeni žar čustev vas bo v nedeljo dosegel nepripravljene in prinesel dovolj zmede, vendar bo prijetna in sproščajoča. Potrudite se za odnose z ljudmi, ki so vam blizu in jih negujte.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Vaša pozitivna energija bo prisotna povsod, kjerkoli se boste pojavili. Reševali boste tudi situacije drugih, saj ste trenutno v obdobju, ko ste zelo samozavestni. V družbi se boste veliko smejali in dvigovali energijo ostalim. Bodite pa čim bolj objektivni, saj se vam lahko hitro zgodi, da bi vas kdo narobe razumel. Vikend, ki je pred vami bo pozitiven in nasmejan. Zaljubljeni boste v svojega partnerja in težko vas bo kdo od tega odvrnil. Samski pa se poskusite več gibati na spletu, saj prihajajo čudovite priložnosti.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V prvih dneh tedna se boste ukvarjali z dodatnim zanimivim predlogom. Odločite se tvegati, bodite pozitivni, tudi s sodelavci. V sredo se bo vaše finančno stanje začelo izboljševati. Če se zdravstvene težave še vedno pojavljajo, obiščite zdravnika, četrtek je pravi dan za to. Obračunavali boste sami s seboj in sprejeli konkretne odločitve, ki vas vodijo k napredku. Dom vam bo v soboto in nedeljo glavna skrb in želeli boste vnesti red za vsako ceno. Ni potrebe po analizi in poglobljenih razgovorih, le prepustite se in upoštevajte diplomatski pristop.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Izogibajte se stresnih situacij, ker lahko s tem preprečite ostala obolenja, katerim ste podvrženi. Raje pojdite v naravo in se predajte sončnim žarkom. Samski boste imeli zelo zanimive načrte, ki pa se bodo spremenili v zadnjem hipu. Bodite odprti za novosti in priložnosti, nikoli ne veste, v kaj se lahko spremenijo. Nekaj vam vrača pogum, sicer na nekoliko nenavaden način. Resnično potrebujete nekaj zanimivega, da se končno začnete boriti za tisto, kar vam je najbolj pri srcu. Konec tedna prinaša veliko težav, tudi zato, ker nekomu preprosto ne prisluhnete.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nič se vam ne bo zdelo nemogoče, še posebej v torek, ko nastopi konjunkcija med Luno in Uranom. Sedaj imate možnost, da se rešite določenih dvomov, ki ste jih imeli zaradi svoje neučakanosti. Energija na kariernem področju vam prinaša nov zagon in motivacijo. Veselili se boste prihajajočih dni, saj boste deležni več pozitivnih zadev, ki se bodo razvijale počasi, vendar intenzivno. Na partnerskem področju se boste težko izognili lepim komplimentom, ki se vam bodo zdeli na trenutke celo nekoliko osladni. Tisti, ki ste samski, se boste najboljše počutili v samoti.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V tednu pred vami, ko se bo Venera gibala retrogradno, vas čakajo manjše preizkušnje na ljubezenskem področju. Pazite, koliko in kaj boste povedali, da si ne naredite nepotrebnih težav. Nekdo vas bo v določeni situaciji narobe razumel. Finančne zadeve pa bodo potekale brez večjih zapletov, ustaljeno in hkrati umirjeno. Lahko si boste kupili tisto, kar si želite že nekaj časa. Konec tedna boste pogosto neprepoznavni, naenkrat resni in polni dvomov. Nekaj zasebnih težav vpliva na vse drugo, ostanite odločni. Nedeljo lahko izkoristite za svoje ideje v družinskem krogu.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pojdite globoko vase, ter se vprašajte, če imate res razlog, da ste lahko nezadovoljni in pesimistični, ali so to morda samo trenutne iluzije. Povečala se vam bo sposobnost simpatične komunikacije, s katero boste z lahkoto osvojili skoraj vsako srce. Odprti in željni nežnosti boste še posebej v petek, ko boste imeli pred sabo številne zanimive priložnosti. Zaradi manjše nerodnosti, ki se vam bo pripetila, boste v nedeljo nekoliko izpostavljeni. Čas je, da pokažete več poguma in, če je treba, tudi svojo trdno plat karakterja.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Dobili boste zanimiv namig in odprla se vam bo možnost za osebni napredek. Zbrali boste pogum in spregovorili o svojih čustvih. Prijatelji, še posebno istega spola, vas bodo razumeli in vam izkazali podporo, ki bo izboljšala počutje. Prišli boste tudi do novih spoznanj, ki pa ne bodo enostavna. Ne morete se odločiti, posebno glede zadev in vprašanj, ki so povezana z resno zadevo. Vsekakor se zavedate, da obstaja več mogočih izhodov. Nekdo bo po prekoračil mejo vašega potrpljenja in iz sebe boste izlili vsa čustva in očitke, ki jih že dolgo odrivate v ozadje.