RAZKRITJE S SVETLOBO DJOTIŠA ZA LETO 2022

Djotiš vpogled za leto 2022. Kaj lahko pričakujete?
Djotiš vpogled za leto 2022. Kaj lahko pričakujete?

Djotiš vpogled za leto 2022. Kaj lahko pričakujete?

Predviden čas branja: 29 minutes

Božansko svetlobo imenujemo djotiš, saj nam djotiš osvetljuje pot, da lažje vidimo njene prednosti in možne nevarnosti. Takrat lahko prevzamemo odgovornost za svoje življenje in spregledamo kaj se dogaja z nami in okrog nas, saj,  ko imamo osvetljeno pot, lažje vidimo. Skozi djotiš lahko vidimo smisel našega življenja, cilj naše duše, katere talente in kvalitete lahko izkoristimo, kako in kdaj, ter na katerih področjih nam je potrebno globlje razumevanje zakaj se nam določene stvari dogajajo in kje se moramo bolj potruditi, kaj moramo spremeniti ali spustiti.

Djotiš vpogledi so nam v pomoč, da ne tavamo v mraku, da globlje razumemo osebni in življenjski smisel, da svoje delovanje uskladimo z naravnimi zakoni, ter da skozi življenje korakamo ozaveščeno in z zaupanjem.

Je naš kažipot, da lahko hitreje najdemo in dosežemo naše cilje. Naš trenutek rojstva odraža kvaliteto časa, ki se preslikava z matrico na nas, ter nas spremlja skozi vse življenje. Ta trenutek odraža energijsko usklajevanje vezano na našo naloženo karmo in kvaliteto trenutka rojstva, omogoča nam življenjske izkušnje, ki so nam potrebne. To je eden najpomembnejših zakonov vesolja, zakon začetka vsega.

Djotiš ali indijska, vedska astrologija nam omogoča predvidena in možnosti, vendar ne čvrstih, nezamenljivih stvari, ki se bodo sigurno zgodile v prihodnosti.

Vse je odvisno od tega kaj od predlaganega nasveta bomo udejanjili in koliko bomo upoštevali djotiš smernice.  Ples planetov se odvija na glasbo, ki jo bomo sami izbrali. Veliko stvari lahko spremenimo z našim sprejemanjem, razumevanjem, zavestjo, aktivnostjo in svobodno voljo, ki se vedno bolj veča, če so prave smernice in predlogi aktivirani. Z vključevanjem in usklajevanjem, ter s svojo osebnostjo dobimo center, iz katerega lahko odpiramo naše življenje v tisti smeri, zaradi katere smo tukaj in v smeri, ki jo želimo ustvarjati.

Djotiš vpogled za leto 2022. Kaj lahko pričakujete?

Naše delovanje ni odvisno samo od naših misli, čustev, namer, svobodne volje in dejanj, temveč tudi od planetarnih vplivov.

Če te kozmične vplive in njihove smernice upoštevamo, lahko mnogo lažje pljujemo po valovih življenja. Ti vpogledi nas usmerjajo, da premike in spremembe delamo takrat, ko je to za nas najugodnejše, da z čim manj napora in ovir dosežemo zastavljene cilje in ne trošimo po nepotrebnem naše energije. Nesmiselno je nekaj na silo početi, če planetarni vplivi v danem trenutku niso za nas ugodni. Pomembno za naše delovanje je, da vemo, kdo in kako lahko vpliva na nas.

Leto 2021 pod Šanijevem (Saturnovem) vodstvom nas je poskušalo naučiti trdnosti, vztrajnosti, požrtvovalnosti in pomembnosti trdega dela. Hkrati nam je Saturn odvzel vse, kar je bilo potrebno, da smo se zamislili nad našim velikokrat nepravilnim delovanjem. Pomagal nam je tudi odstraniti nepotrebne, škodljive vzorce in naredil prostor za nove podvige.

Čaka nas izredno zanimivo, aktivno in plodno leto.

Za nekatere bodo obrodili sočni, sladki sadeži, ki bodo posledica trdega dosedanjega dela in aktiviranja v 2022, za druge, ki so bili do sedaj usmerjeni v jezo, negativnost in agresijo pa bodo te Gurujeve (Jupitrove) aktivacije usmerjene v še močnejše negativno delovanje in kisle sadeže. Od nas samih pa bo odvisno kakšne plodove bo prineslo prihodnje leto in kaj bodo pospešili in aktivirali planetarni vplivi.

Po temačnem, težkem Saturnovem letu, vstopamo v optimistično leto 2022, kateremu vlada planet Guru (Jupiter) v znamenju rib.

Guru (Jupiter) pomeni duhovnega učitelja. Načelo, ki ga nosi to ime, označuje svetlobo, ki nas vodi skozi življenje in življenjske prepreke.  Guru je planet višje inteligence in modrosti. Predstavlja življenjska področja v katerih se učimo in rastemo. Opredeljuje tudi naše otroke. Njegova veličina in kreativna inteligenca nastajata iz notranjosti in notranjih principov. Z ljubeznijo nam deli svoje kvalitete poučevanja, zdravja in znanosti. Na višji ravni predstavlja svečenika, zato se imenuje Brihaspati, izvirni svečenik iz Brahmana. Na fizični ravni pa predstavlja materialne dosežke in ustvarjanje. Hkrati Guru predstavlja srečo, življenjsko radost, obilje in optimizem. Ne ukvarja se s podrobnostmi, temveč omogoča pravo smer in celovitost. Slabo nastanjen lahko povzroča bolezni jeter, diabetesa, žolčne kamne in kožne bolezni.

Djotiš vpogled za leto 2022. Kaj lahko pričakujete?

Rad ima veselje in uživanje in to na velikih skupinskih zabavah. Lahko nas naredi pretirano materialne in skope ali pa pretirano vezane na običaje in konvencionalna prepričanja. V glavnem prevladuje njegova največja vrednota, to je želja za znanjem in prenašanjem znanja na druge. Ko je Guru v ravnotežju, prinaša božanski blagoslov, srečno, izpolnjeno življenje, ter obilje znotraj in navzven. Njegova barva je rumena barva, kovina zlato, dragi kamen pa rumeni safir, topaz, amber in citrin. Kraljuje četrtku. To je pomembno, če želimo okrepiti delovanje njegovega vpliva.

Da obide celoten nebesni krog potrebuje Jupiter 12 let, zato se smatra za počasen planet.

Zaradi tega deluje kozmično načelo Guruja (Jupitra) dolgotrajno in stabilno. Njegov nasvet je, da ni nikoli prepozno, da začnemo od začetka, da se je smiselno kadarkoli potruditi, da vstanemo iz brezna negativnosti, dvomov in sovraštva. Odprto stanje našega duha in primerno duhovno ter planetarno vodstvo, lahko dela čudeže.  Najpomembnejše je, da čim prej, do konca leta 2021 odstranimo motnje iz preteklosti, stare, nekoristne, škodljive navade, stres, žalost, bolečino, razočaranje, jezo in vse brazgotine, ki jih je pustilo predhodno obdobje.  Guru (Jupiter) vrača izgubljeno moč in ponuja nove priložnosti, kar bo za nas zelo pomembno v letu 2022, ko bomo izčrpani od vseh travm, frustracij, strahov, transformacij, covida in preplašenosti leta 2020 in 2021.

Gurujevo (Jupitrovo) delovanje ponazarja: mir, ustvarjalnost, širitev, duhovno vodstvo, razumevanje, tolerantnost, urejenost, celovitost, ponižnost, razumevanje in moralnost. Slabo delovanje pa posesivnost, napačno oceno, neiskrenost, skopost. Sočasno s tem vladarjem planetov nas bo spremljal njegov zvesti pomočnik Ganeš (Ganesh), zavetnik djotiša, ki nam bo odstranjeval in sekal ovire za našo bolj prehodno pot v obilje. Mnogi ga poimenujejo z različnimi imeni kot je Ganša, Ganapati, Vinjarta.

Kdo je pravzaprav Ganeš?

Nekateri ga v mitologiji uvrščajo med bogove, božanstva…, vendar je vse to in še mnogo več. Rojen je bil bogu Shivi in boginji Parvati,  ki se šteje za eno izmed petih glavnih hindujskih božanstev, pred davnimi tisoči leti. Njegov fizični videz se upodablja v slonji glavi, o kateri obstaja mnogo legend. Ganeš predstavlja našo srečo, nasmeh, privlačnost, dobro počutje.

Zaslužen je za naša spoznanja, čustva, modrost, radost, občutek, da nekaj z našo plemenito notranjostjo ustvarjamo, za naše dobre poslovne poteze in še marsikaj.

To smo v bistvu mi sami, z skrivnostnim pridihom Ganeševe hudomušne, pogumne in preudarne, ter dobrohotne tančice. Z nami in v nas je, ko občudujemo sončni zahod, ko občutimo bolečino, ganjenost, zadovoljstvo. S svojo hudomušno naravo bo pred nami čistil in sekal ovire, nas spodbujal in izzival k nadaljevanju, spreminjal žalost v veselje, napor nam bo predstavil kot zabavno igro delovanja, dajal nam bo občutek varnosti na naši poti, zato ga mnogi poprosijo za njegovo podporo na zahtevnejših poteh, situacijah in projektih, saj nam umika najhujše ovire.

Zraven se pošali na ta način, da nam pri posekanem trnju pusti par vejic v opomin našega zavedanja, da je to samo še par vejic, saj je večino odstranil on.

Djotiš vpogled za leto 2022. Kaj lahko pričakujete?

Ker je z nami vseprisoten, je pomembno da ob tem čutimo brezpogojno hvaležnost in ljubezen, sicer nam lahko malce igrivo zagode. Ko ga spoznamo in čutimo za svojega, za del nas, postane življenje zanimivo, pestro in odprto novim podvigom, saj čutimo in vemo, da je vedno z nami. Le ozavestiti moramo to. V zahvalo nas obdari z božanskim občutkom, da smo vredni, da zmoremo, da sprejemamo spremembe, ter na videz težke, skoraj neizvedljive situacije, ki pa so seveda z njegovim sodelovanjem uresničljive. Tisočeri ga slavijo za prinašalca sreče, darovalca blagoslovov in celo kot univerzalnega sekalca ovir.

Res je vse to, saj je z njim vse lažje in mogoče.

Lahko je naš vzornik, tolažnik, spodbujevalec, pomočnik, podaljšana roka, naš nasmeh, občutek topline, skratka, karkoli kar nas bo usmerilo v pravilno, pozivno, pa čeprav zahtevno in težko delovanje. Ne pozabite, da je zato tukaj, zdaj in vedno naš Ganeš. Hkrati pa nas bosta spremljala senčna planeta Rahu in Ketu (južni in severni vozel),ki vplivata na vsaki strani nevtralne Ćandre (Lune), ki je pod vplivom pozitivnega ali negativnega delovanja.

Čeprav Rahu in Ketu nista vladarja nobenega nebesnega znamenja, dajeta pozitiven ali negativen vpliv na vsa znamenja glede na tranzit v različnih (bhavah) hišah horoskopa. Rahu in Ketu sta odvisna za dobre in slabe rezultate od vseh planetov. Ker sta po svoji naravi škodljiva, običajno dajeta kontrastne rezultate v našem življenju. Lahko nam podarita izjemen uspeh ali izjemne težave. Rahu obide nebesni krog v približno osemnajstih letih, zato spada med dolge in počasne kozmične ritme.

Tako kot v primeru Šanija, bo usklajevanje s tem ritmom odstranilo pred nami prepreke in zmanjšalo negativne vplive.

Slabo nastanjen povečuje lakomnost, brezobzirnost in nasilnost. Je pokazatelj za materializem, nervozo, psihozo, obsedenost in ostale mentalne, psihične in duševne težave. Pogosto se te težave manifestirajo v konjunkciji z Luno in v odnosu z drugimi planeti, ki predstavljajo um, kot Budh (Merkur). 

V pozitivni poziciji njegove nastanitve lahko pripomore h kolektivni harmoniji, priljubljenosti, slavi in moči.

Predstavlja naš živčni sistem, nezadovoljstvo, pomanjkanje discipline in neiskrenost. Zavedati se moramo, da je delovanje kozmičnega načela precej neobičajno, tako v severnem, kot v južnem Luninem vozlu (Rahu in  Ketu), zato moramo biti pozorni kdaj smo ogroženi od njunih vplivov. Ozaveščata nas, da je čas za širitev miselnih omejitev in za sprejemanje novih možnosti. Ker sta Rahu in Ketu vedno v retrogradni poziciji, nasprotno od smeri drugih planetov, je njun ritem gibanja skozi pasivna kozmična načela prav tako nasproten in se premika od Revati nakaštre  (žrtvovanje  sebe, za skupnost, za višje dobro, časovni prehod), do Ašvini nakaštre (ponazarja hiter prehod).

Ker sta Rahu in Ketu spojena, sta v primeru slabe nastanitve enega, oba negativno vplivajoča.

Ketu ponazarja trpljenje in možnost njegove transformacije skozi duhovnost, psihično labilnost in nagnjenost k odvisnosti. Daje nam bujno domišljijo, zanimanje za duhovnost, pa tudi nagnjenost k bežanju od problemov, kar v ekstremnih primerih lahko vodi celo do izolacije. Predstavlja našo zbeganost, tavanje brez cilja in večanje neiskrenosti. Njegovemu delovanju pripisujemo depresijo in odvisnost. V primeru njegove pozitivne nastanitve pa ustvarja moč koncentracije, neodvisnost, dobro opažanje, ter pomaga izkusiti zunanje pogoje in daje fizični in duhovni uvid.

Še vedno bo v tranzitu Saturn v vodnarju od 29. aprila 2022 do 29. marca 2025, ki bo pokazal ugodne rezultate za večino astroloških znamenj, vendar se bodo le ti odvijali zelo počasi. Med retrogradnim gibanjem Šanija od 12. julija 2022, do 17. januarja 2023 se bo marsikdo soočal z težavami, redki pa bodo imeli srečo zaradi retrogradnega Saturna in bodo lahko dosegli nenaden uspeh ali bogastvo. V kolikor boste v letu 2022 že počistili z vsem, kar vas ovira v napredku, vam bo Guru (Jupiter) ponudil mnogo možnosti in priložnosti za uspeh in vsestransko obilje.

Djotiš vpogled za leto 2022. Kaj lahko pričakujete?

Jupitrov tranzit v 2022 razkriva vse in vpliva na življenja vseh nas. 

Spoznali boste vpliv planeta modrecev v vsakdanjem življenju. V vedski astrologiji vsi častijo ta planet kot svojega guruja in sledijo njegovim smernicam. Guru (Jupiter) je največji planet sončnega sistema in zaznamuje močan, dolgotrajen vpliv. Ko gledamo iz vesolja, se zdi svetel, celo svetleč planet, ki odraža odtenke rumenega zlata. Barva sama po sebi označuje svetlost in optimizem.  To je planet, ki nam kaže pravo smer k sreči in bogastvu, višjemu znanju in podpira resnico ter pravičnost. Pravijo mu tudi Bog svetega govora in moči. Pomemben je pri usmerjanju, podpori in vodstvu za izobraževanje, poroko, otroke, bogastvo, predanost in duhovnost.

Opredeljuje tudi spoštovanje in ugled posameznika v družbi.

Ureja odnose s starejšimi ljudmi, saj predstavlja guruja, višjo avtoriteto in ugledno starejšo osebo v družbi. Ker potrebuje leto dni za prehod enega znaka v drugega, so njegovi rezultati bolj očitni. To je najpomembnejši planet za ustvarjanje kakršnih koli ugodnih dogodkov, saj se nič ne more uresničiti brez njegovih blagoslovov in milosti. Vlada dvema znamenjema, strelcu in ribi. Najaktivnejši je v vodnem znamenju raka, ki mu vlada Luna in najšibkejši v kozorogu, ki mu vlada Šani.

V djotišu velja, da je tranzit Jupitra ugoden za večino ljudi, saj nam prinaša veselje v naše življenje. 12. aprila 2022 prehaja v znamenje ribi iz vodnarja (Šani). Od 28.07. do 23.11.2022 pa se bo nahajal v ovnu, potem pa zopet prestopi v ribi, odprt in pripravljen za nove podvige in ugodne priložnosti.

Zavedati pa se moramo, da Jupiter aktivira vse kar je, kar imamo, nosimo v sebi in upošteva kako delujemo.

Zato se moramo do njegovega vstopa v naše delovanje temeljito pripraviti. Tisti, ki bodo ob njegovem prihodu pozitivni, bodo imeli dobrohotne cilje in načrte v splošno in najvišje dobro, se jim bo vsekakor aktiviralo obilje. Tistim, ki pa nosijo v sebi sence strahov, dvomov, sodb in negativnosti, pa se jim bo žal aktiviralo in povečalo vse slabo, kot po načelu, kar seješ, to žanješ. Ne moremo samo  pričakovati, da bi Jupiter iz slabih, gnilih semen aktiviral rast plodnih, zdravih rastlin. Mnogokrat pa ljudje tudi niso pripravljeni slediti planetarnim vplivom, spremembam ali novemu načinu razmišljanja in delovanja. Pomembno za Guruja je, da srčno v sebi in navzven izražate globoko hvaležnost za vse dane priložnosti in za vse kar imate, kajti ravno z hvaležnostjo sprožite proces spreminjanja iz negativnega v pozitivno.

Napoved 2022 za posamezna znamenja

Za Ovna bo Jupiter v začetku leta nastanjen v njegovi enajsti hiši.

To obdobje je ugodno za tiste, ki imajo poslovne stike z tujino. V tem času se lahko soočijo z negotovostmi glede svojega prihodkov ali zaslužka. Ni pa ta čas ugoden za večje naložbe. Zaradi vašega natrpanega delovnega urnika, bo odnos s prijatelji in sorodniki ohlajen. Jupiter se bo v mesecu aprilu preselil in odšel iz vaše dvanajste hiše. To časovno obdobje vam bo prineslo nekaj sproščujočih dogodkov. V tem obdobju lahko obiščete tudi nekatere posebne kraje. 

Nagnjeni boste k duhovnosti in imeli boste priložnost sodelovati  v duhovnih programih, ki vam bodo pomagali, da prestopite na višjo duhovno raven. 

Djotiš vpogled za leto 2022. Kaj lahko pričakujete?

V tem času boste tudi aktivno sodelovali v dobrodelnih programih in darovali nekaj dobrih donacij, kar Guru vsekakor podpira in opredeljuje kot umetnost dajanja, ki nam prinese čisto kozmično energijo. Nekaj časa boste porabili tudi za neproduktivne stvari. Prav tako boste morali poskrbeti za nekatere zapadle, neporavnane račune. Morda boste prejeli ugodnosti iz lastnine prednikov ali zapuščine prednikov. Tisti, ki se nameravate kdaj preseliti v drugo državo, to poskusite v tem obdobju, saj boste uspeli.

Za Bika bo Jupiter v začetku leta prehajal iz svoje desete hiše.

To obdobje lahko prinese nekaj sprememb na področju kariere.  Samostojni podjetniki bodo morda razmišljali o preusmeritvi svojih sredstev za izboljšanje podjetja. Prav tako lahko ta čas prinese nekaj prisilnih premestitev in selitev na drugo delovno mesto. Tisti, ki se ukvarjajo z okultno znanostjo in skrivnostmi vedami, lahko napredujejo. Zaradi splošne zmede v državi, prestrašenosti, covida in masovno šibkega psihičnega stanja  se bo povečalo povpraševanje za okultne in duhovne vede. Obdobje po aprilu bo dobro za tiste, ki se ukvarjajo s špekulativnimi trgi, saj lahko precej zaslužijo, vendar morajo modro razmisliti, kaj bodo s tem zaslužkom storili.

Namenite nekaj teh izrednih  prihodkov za darovanje pomoči potrebnim. 

Djotiš vpogled za leto 2022. Kaj lahko pričakujete?

V tem času boste dobili preizkušnjo za lahko zaslužen denar s sumljivim ozadjem, zato dobro premislite in se v to ne spuščajte, saj vam lahko to prinese posledično dolgoročne težave. V tem obdobju boste spoznali nove prijatelje, za katere je nakazano opozorilo, da bodite previdni, saj vas bodo morda izkoristili. Vaši odnosi s starejšimi brati in sestrami se bodo izboljšali in v tem obdobju boste morda našli pomoč in podporo pri finančnih zadevah. Študentje se bodo imeli lepo, saj se bosta njihova osredotočenost in pozornost pri študiju izboljšala. 

Dvojčki, Jupiter bo v začetku leta prešel v deveto hišo sreče in bogastva. 

To bo srečen čas za tiste, ki se veselijo iskanja ustreznih partnerjev. Sorodno dušo boste morda našli s pomočjo prijateljev in družine. Nagnjeni boste k duhovnosti in osebnemu razvoju. Poiskali si boste popolnega guruja, ki bo vodil vašo pot in vas usmerjal pri razvoju. V tem časovnem obdobju se lahko odpravite na popotovanje, da pridobite duhovne izkušnje in se naučite duhovnih resnic. Jupiter bo nato opravil tranzit iz lastnega zodiaka v vaši deseti hiši poklica. To obdobje bo zelo ugodno za poklicno življenje. 

Tisti, ki se ukvarjajo s pravom, zdravili in hrano, uravnoteženim naravnim načinom prehranjevanja,  bodo imeli plodno obdobje. 

Djotiš vpogled za leto 2022. Kaj lahko pričakujete?

Na svojem področju dela boste lahko naredili vtis. Navezali boste stike z nekaterimi pomembnimi ljudmi, ki vam bodo ponudili nekaj dobrih priložnosti, za izboljšanje vaše kariere. Tisti, ki pa nameravate začeti nekaj novega, bi morali v tem obdobju izkoristiti priložnost, saj boste dosegli uspeh. Zaposleni boste pričeli  uživali na svojem delovnem mestu, ki bo manj kaotično kot do zdaj. Naložbe v širitev poslovanja se bodo v tem časovnem obdobju obrestovale.

Za znamenje Raka bo Jupiter v začetku leta postavljen v osmo hišo. 

To obdobje bo v vaše poklicno življenje prineslo veliko negotovosti. Na svojem delovnem mestu se lahko soočite s zahrbtnim delovanjem nekaterih. Tisti, ki sodelujejo na delniškem  trgu, se lahko v tem časovnem obdobju soočajo z velikimi izgubami. Morda se boste soočili tudi z nekaterimi zdravstvenimi težavami, ki se nanašajo na težave z jetri, sladkorno boleznijo, debelostjo in trebušno slinavko. Svetujemo vam, da bodite pozorni na svoje prehranjevalne navade in življenjski slog. Morda se boste soočili s težavami pri vračilu denarja, izposojenega v preteklosti. 

Jupiter bo nato prešel v vašo deveto hišo, ki simbolizira njegovo domovanje.

Djotiš vpogled za leto 2022. Kaj lahko pričakujete?

To obdobje bo ugodno predvsem za tiste, ki se ukvarjate z nepremičninami. V tem času boste sklenili nekaj dobrih poslov. Tisti, ki nameravate kupiti hišo ali obnoviti stanovanje, boste dobili nekaj več možnosti za dokončanje nalog. To obdobje je ugodno tudi, če se nameravate ukvarjati z najemom ali oddajati svojo nepremičnino za prihodke od najema. V tem času boste morda imeli nekaj neproduktivnih potovanj, ki bodo znižala vaš proračun. Pride lahko do soočanja  z nekaterimi konflikti z očetom ali očetovsko figuro. Guru vas bo pri tem podpiral, zato, če nameravate narediti kakršnokoli spremembo ali začeti nekaj novega, je obdobje po aprilu 2022 za vas ugodno. 

Levi Jupiter bo v začetku leta v vaši sedmi hiši. 

To obdobje bo dobro za poročene ali partnerske zveze na kateremkoli področju,  saj se bosta ljubezen in razumevanje v tem času okrepila. V tem obdobju se boste morda soočili z nekaterimi razlikami v mnenjih s svojimi sorodniki, vendar vas bo partner v bistvu podprl in razrešil vsa nesoglasja. Samskim bo lažje narediti korak naprej, da v tem časovnem obdobju pridobite naklonjenost izbrane osebe. Po mesecu aprilu boste priča občutni rasti vaših financ. V tem obdobju lahko zaslužite iz neznanih virov, vendar pazite, da jih prej preverite. Vaša duhovna nagnjenost se bo povečala in morda boste v tem času iskali duhovnega svetovalca, guruja.

Tisti, ki so v ljubezenskem razmerju, se lahko v tem obdobju soočijo s težavami zaradi posredovanja tretje osebe. 

Djotiš vpogled za leto 2022. Kaj lahko pričakujete?

Lahko, da boste dvomili v svojega partnerja in ga preizkušali glede njegovih namenov. Svetujemo vam, da v svojem odnosu ohranite zaupanje, saj se zaradi nezaupanja lahko razidete. V tem obdobju je možno, da otroci resno zbolijo. Za študente bo to ugodno obdobje, saj se bosta njihova koncentracija in osredotočenost na študij izboljšala, na izpitih pa bodo lahko dosegali boljše rezultate. 

Za Device bo Jupiter v začetku leta prešel v šesto hišo. 

To obdobje bo ugodno za tiste, ki se ukvarjajo s pravom in sodstvom, še posebej, če delate kot partner. Dobili boste nekaj dobrih potencialnih strank in vaš ugled se bo izboljšal. Osebno življenje bo nekoliko moteno, saj je nakazanih nekaj nesoglasij. V tem obdobju se lahko do partnerja počutite nekoliko oddaljeno. Jupiter bo v mesecu aprilu odšel iz vaše sedme hiše. To obdobje lahko prinese nekaj načrtov ali dejavnosti z družinskimi člani. 

Samski imajo v tem času velike možnosti, da se pozitivno  zapletejo na čustvenem področju. 

Djotiš vpogled za leto 2022. Kaj lahko pričakujete?

Svetujemo vam, da skrbite za svoje prehranjevalne navade, saj boste v tem času morda preveč hrepeneli po slaščicah in vaše slabe prehranjevalne navade vas lahko pripeljejo do debelosti. Vaši odnosi se bodo začeli izboljševati. Družinski člani, še posebej mama, vam bodo pomagali izboljšati odnose in zmanjšati razdaljo med vama. Tisti, ki se ukvarjajo z družinskim poslom, bodo priča plodnemu obdobju, saj se bo vaš ugled izboljšal. Ustvarili boste precejšen dobiček, kar bo izboljšalo tudi samopodobo.

Za tehtnice bo Jupiter v začetku leta deloval iz pete hiše. 

To obdobje ne bo najbolj  ugodno za študente, ki se pripravljate na izpite. Vaša osredotočenost in pozornost bosta v tem časovnem obdobju odlični. Svetujemo vam, da pazite na svoje zdravje, saj lahko imate v tem obdobju težave z jetri ali želodcem. Tisti, ki razmišljajo o razširitvi družine, imajo v tem času svetle možnosti  za spočetje. Jupiter bo sčasoma iz svojega znaka prestopil v šesto hišo v mesecu aprilu. To obdobje bo dobro za študente, ki se pripravljajo študirajo pravo, ekonomijo, računovodstvo in administrativna dela. 

Obstajajo možnosti, da po opravljenih izpitih najdete primerno zaposlitev.

Djotiš vpogled za leto 2022. Kaj lahko pričakujete?

Zaposleni lahko zaradi svojih sposobnosti dobijo dobre reference in si zaslužijo napredovanje. Pohvaljeni bodo tudi od svojega šefa in starejših, poleg tega bo vzdušje na delovnem mestu prijetno in umirjeno. Tisti, ki so nagnjeni k kroničnim boleznim, morajo biti nekoliko previdni, saj lahko v tem času težava postane resna.

Za Škorpijone bo tranzit Jupitra v vaši četrti hiši v začetku leta. 

Osebno življenje bo v tem obdobju zelo aktivno.  Vaša vez z mamo se bo okrepila in potrudili se boste, da jo razvajate, ter osrečujete. Če nameravate kupiti hišo ali nepremičnino zase, bo to ugoden čas, da boste lahko sklenili nakup. Jupiter se bo v mesecu aprilu preselil v vašo peto hišo. V tem času boste priča finančnemu izobilju. Lahko zaslužite iz več kot enega vira ali širitve vašega podjetja. Študentje lahko v tem času začnejo služiti s svojimi hobiji. 

Vaš odnos z otroki se bo izboljšal in naredili boste nekaj, zaradi česar boste ponosni.

Djotiš vpogled za leto 2022. Kaj lahko pričakujete?

Prosti čas boste posvečali rekreacijskim dejavnostim in se osredotočili tudi na svoje hobije in interese. Študentje se bodo imeli odlično, saj bodo študiju resnično predani. Prizadevali si bodo za podrobnosti o temah, kar bo nadgradilo njihovo znanje. V tem času boste imeli odrešilno milost, zaradi katere se boste lahko dotaknili bogastva. 

Za Strelca bo Jupiter v začetku leta prešel v tretjo hišo. 

V tem času boste težko premagali izzive in dosegali svoje cilje. Odnos s prijatelji, sorodniki, ter znanci bo dober, zato se boste v njihovi družbi počutili zaščitene. Z druženjem jim boste pomagali do sprostitve in do večjih inspiracij. Usmerite se k ohranjanju zdravja, kajti, če boste sledili dihalnim vajam, vam bosta vaše telo in um zelo hvaležna. Jupiter bo v aprilu prišel v vašo četrto hišo. Pretirano se boste ukvarjali svojo družino in se trudili, da bi bili srečni. Lahko investirate v nepremičnino ali adaptacijo hiše.  Tisti, ki ostanejo oddaljeni ali v tujini, bodo pogosto obiskali svojo družino in se morda celo vrnili.  V tem obdobju boste lahko za svoje udobje kupili vozilo. 

Djotiš vpogled za leto 2022. Kaj lahko pričakujete?

Kozorogi, Jupiter bo v začetku leta nastanjen v drugi hiši bogastva. 

Ker boste verjetno preveč in nepremišljeno zapravljali, bodo  vaši izdatki previsoki in v tem obdobju morda ne boste mogli prihraniti niti centa. Morda boste zaradi bolezni ožjega družinskega člana v težavah, ker boste zaradi tega morali pogosto obiskovati bolnišnice ali zdravstvene ustanove.  Jupiter bo od aprila naprej prehajal v vašo tretjo hišo. To obdobje je ugodno za tiste, ki se ukvarjate z vadbo, jogo ali plesom. Ohranili se boste v formi z najboljšimi lastnimi prizadevanji, kar bo pritegnilo pozornost. Morda se boste soočili s svojimi brati in sestrami, kar bo v vaših odnosih povzročilo napetosti. Zaradi svoje arogance in ega lahko v tem obdobju izgubite nekaj prijateljev. Lastniki podjetij se bodo morali bolj potruditi, da bi dosegli uspeh in svoje cilje. Vaš odnos z očetom se bo izboljšal in v tem obdobju boste dobili njegovo podporo. Čas bo ugoden za vlaganje v širitev poslovanja. 

Djotiš vpogled za leto 2022. Kaj lahko pričakujete?

Za Vodnarje bo v začetku leta Jupiter postavljen v njihovo zodiakalno znamenje. 

V tem času boste imeli dobre finančne prihodke. Pripravljeni boste delati več in zato boste tudi več zaslužili. V svojih ravnanjih boste pravični in pošteni, zaradi česar boste pridobili pozornost ljudi okoli sebe. Nekoliko boste egoistični in uporabljali boste pristop, ki ga bo družina težko obvladala.  Časovno obdobje je ugodno, če želite vlagati v kakšne kratkoročne ali dolgoročne projekte. Vaš odnos s sodelavci, brati in sestrami, ter prijatelji bo usklajen. 

Jupiter bo sčasoma prestopil v vašo drugo hišo v mesecu aprilu. 

Djotiš vpogled za leto 2022. Kaj lahko pričakujete?

Lastniki podjetij so lahko priča rasti svojega poslovanja z lepim dobičkom. Tisti, ki se ukvarjajo z družinskim poslom, bodo imeli plodno obdobje. Tudi vaši prihranki se bodo v tem obdobju izboljšali. Pri vseh svojih prizadevanjih boste od svoje ožje družine dobili podporo. Porodila se vam bo želja in potreba po pogostejših srečanjih z širšo družino in prijateljih, ki ste jih zaradi obilice dela malce zapostavili. V tem obdobju lahko pridobite imetje tudi z dediščino. 

Za Ribi bo Jupiter v začetku leta prešel v dvanajsto hišo. 

Ker bo v tem letu največji vpliv Jupitra na ribi, je prav, da jim posvetimo nekaj vrstic, in spoznamo kako bo Guru vplival na njihova življenja v letu 2022. Znamenje ribi veljajo za občutljivo vodno znamenje, ki mu vladata planeta Jupiter in Neptun. So sočutne, občutljive, intuitivne, predane, navdušujoče in odpuščajoče. Svetuje se vam, da skrbite za svoje zdravje, saj boste v tem času nagnjeni k boleznim in slabšemu počutju. Jupiter bo sčasoma prestopil v vaše znamenje v mesecu aprilu. To bo okrepilo vaš osebni jaz, v tem času se boste počutili bolj samozavestni in močni. Imeli boste privlačnost, karizmo in modrost v komunikaciji. Ljudje okoli vas se bodo obrnili na vas za nasvete. Do konca leta boste pridobili na teži, zato bodite previdni pri svojih prehranjevalnih navadah. Imeli boste več prostega časa za preživljanje z družino in vam dragimi osebami. 

Skozi vse leto boste precej optimistični, to vam bo pomagalo pri zmagi v katerem koli izzivu ali bitki, bodisi na osebni ali profesionalni ravni. 

Vaši odnosi z ljubljeno osebo se še bodo okrepili in v tem času se boste morda lotili načrtovanja ali večanja družine. Možnosti zanositve so v tem obdobju visoke. Samski, ki iščejo partnerja, so lahko v tem času blagoslovljeni. Čas je ugoden tudi za študente, od učiteljev bodo dobili popolno podporo in skrb, kar jim bo pomagalo pri dobrem doseganju točk pri izpitih. V tem obdobju boste tudi duhovno rastli. 

Djotiš vpogled za leto 2022. Kaj lahko pričakujete?

Leto 2022 bo za vas polno vzponov in padcev, saj se boste v začetku leta morda morali soočiti z nekaterimi ovirami in težavami.

Jupitrov tranzit bo letos glavni vir navdiha in sprememb. Letošnje leto bo za vas zelo pomembno, saj boste deležni napredka v službi in pri pridobivanju denarja. Letos boste zadovoljni tudi z svojimi otroci in njihovim načinom delovanja. V mnogih zadevah boste pozitivni in s sorodniki boste imeli odličen odnos.  V letu 2022 bo vaše zdravje v drugi polovici leta dobro, saj ni nakazanih večjih težav. Kljub temu morate biti previdni. Letos se boste posvetili izboljšanju svojega življenjskega stila, načrtovali boste nakup želenega vozila ali doma. Leto 2022 vam lahko prinese pozitivne rezultate za visokošolsko izobraževanje.  Priporočljivo je, da dobite vodstvo starejše osebe in vso pomoč, podporo profesorjev, saj vam bo to leto lahko zelo koristilo in morda boste dosegli želeni rezultat svojega trdega dela pri študiju.

Tudi za otroke rojene v znamenju ribi bo leto 2022 zelo srečno in ugodno, saj bo 13. aprila Guru prešel Lagno (ascedent). Imeli bodo možnost z vztrajnim delom dosegati izredno dobre rezultate. Zelo ugodno je to obdobje za vašega drugega otroka, pri polnoletnem otroku pa lahko pričakujete z ljubeznijo obarvano partnersko resno zvezo ali celo poroko. Obdobje od aprila do septembra bo sicer nekoliko manj ugodno in srečno, vendar lahko po septembru zopet pričakujete za vaše otroke srečno in ugodno obdobje. Skratka, v letu 2022 lahko pričakujete na splošno na materialnem, zdravstvenem in ljubezenskem področju plodno obdobje z manjšimi stresi in težavami, vendar jih bo lahko rešilo predvsem z umirjenostjo, vztrajnostjo in potrpežljivostjo. Nakazano je opozorilo, da ne pretiravajte z trdim, prekomernim delom, da ne bo zaradi tega skrhan odnos z ljubljeno osebo ali z družino.

Kako deluje vladar leta Guru?

Njegova veličina in kreativna inteligenca nastajata iz notranjosti in notranjih principov. Z ljubeznijo nam deli svoje kvalitete poučevanja, zdravja in znanosti.

Pripravljeno za Adriamedia.si